Firefoxot használsz és a BigFarm teljesítményi hibákkal küzd?
Kattints ide a megoldáshoz!

Javaslat játékos-gyorsítás érdekében: felesleges klikkelések megszüntetése, nagyobb klikk felületek.

Sziasztok. 
Ahogy nő a farmom, és amilyen sok új felület/farm került hirtelen (fél év alatt) a játékba, annál inkább szükségét érzem a gyorsaságnak. Ezzel kapcsolatban lenne néhány - nem megvalósíthatatlan - ötletem, melyhez nagyban hozzá tudnának járulni a játék rajzolói, szerkesztői.

1.)    Ne nyíljon külön ablak, a teljesített feladatért, hanem a teljesített feladatnál mindjárt lehessen átvenni a jutalmat.ha pl.: az Oleges horgászat napi feladatánál, nem nyílna külön ablak, a jutalom átvételére. Ez más farm-feladatoknál is fennáll.  Nem csak jutalmaknál, hanem a Mélytengeri halászatnál is feleslegesnek tartom, a külön ablakban történő betakarítást, mivel az egeret a hajó fölé csúsztatva is látjuk a kifogott zsákmányt, ezért kár külön ablak. A zsákmánnyal teli hajóra klikkelve, mindjárt a raktárba kerülnének a halak.

2.)    A belépésnél is megint 5-6 féle klikk után lehet csak bármit csinálni, pedig egyszer már ezt is lecsökkentettétek. Az ajánlatok 1-2 - 5-6 - 8-10 perccel később is megjelenhetnének talán..., egyszer az egyik, majd kicsit  később a másik. Küldetés közbeni lefagyásoknál, mire újra csatlakozik, és belépek, már veszett fejsze nyele a küldetésem. 

3.)    Új gomb bevezetése.  A  lovas versenyek elindításánál, nagyon jól jönne egy új gomb, mely azonnal átugorja a verseny játékleírását, így itt is megtakaríthatnánk egy sor unalmas klikkelést.   Az új gomb neve lehetne: "Versenyleírása átugrása"

4.)    Nagyobb/ vastagabb klikk felületek!  Ugyancsak a lovasfarmon tapasztaltam (de ez betakarításoknál is sok helyen megtalálható), hogy  nagyon kicsi/keskeny az a felület, ahová klikkelni lehet,  s ez az egér becélzásával megint nagyon lelassítja a játékosokat, mivel egymás után sok versenyt indítunk, sok termény takarítunk be.

Ha egyetértetek bármelyik ötletemmel, akkor kérlek benneteket, hogy hozzászólásban írjátok be az ötletem sorszámát, és az esetleges új javaslataitokat, vagy új helyekkel bővítve a Fórumos bejegyzésemet. 
Köszönöm szépen.

Hozzászólások

 • bkatica (HU1)bkatica (HU1) Bejegyzések: 598HU1
  SZia!
  Sajnos nincs moderátorunk, aki továbbítani tudná az ötleteidet.

  A mélytengerihez annyit, hogy a beállításoknál be tudod pipálni, hogy ne ugorjon fel az ablak.


  bkatica @ hu 1
 • Szoszó (HU1)Szoszó (HU1) Bejegyzések: 12
  :smile:
  Szia Katica.
  Köszi az ötletet a mélytengerihez. :smile:

  Nem is lesz moderátorunk, vagy csak egy ideig nem lesznek? :)

 • bkatica (HU1)bkatica (HU1) Bejegyzések: 598HU1
  SZia!
  Jelentkezőket várnak. Ez önkéntes munka, szóval nincs tolongás. :)
  bkatica @ hu 1
 • Sweetlilla (HU1)Sweetlilla (HU1) Bejegyzések: 24HU1
  Szia Szoszo,

  mindegyik ötletet támogatom!! 
  Nem is értem, miért kell bonyolítani a játékot? Kevesebb klikkel rengeteg időt lehetne megspórolni!
  A mélytengeri hajópakolás, meg játék - minden trükkel együtt is -, egy rémálom!  ::((
 • bourges (HU1)bourges (HU1) Bejegyzések: 2,214HU1
  Szia Lilu :D
  A mélytengerinél a felugró ablakot kikapcsolva és áthúzgálás helyett shift bill-t használva átdobálni az emberkéket szerintem már nem oly megerőltető...14 hajót sipp supp fel lehet pakolni és elindítani.Bár ha az embernek már totál kiépült a farmja és esetleg még szigetezik is,úgy inkább összességében sok a farmot leszedni szerintem :)
  Ha már nagyot álmodunk,akkor jó lenne egy olyan gomb,ami az egész farmrészt egyszerre leszedné :) és ezt akkor használnánk,amikor nincs evi,dobozolás,vagy épp bajnokság :D :D Erre még pár aranyat is el tudnék használni,ha lenne ilyen könnyítő funkció.Volt olyan farmos játékom,ahol x forintért lehetett ilyet kapni..abban előfizető voltam :D :D

  Senkinek nem akarok megfelelni,csak önmagamnak.Ha menet közben vannak,akik megszeretnek azért,aki vagyok,ők az én köreim.Aki pedig nem szeret,az kopjon le rólam és ne zavarja a köreimet.
 • Losi (HU1)Losi (HU1) Bejegyzések: 216
  Sziasztok, 

  ó igen, szerintem én is arra a játékra gondolok, amire Bourges, ott sokkal jobban meg volt oldva a leszedés. Mind a föld/állatok egyszerre leszedése, de még inkább a manuális és ingyenes vetés, ami sokkal egyszerűbb. 
  Simán meg lehetne itt is oldani, hogy 1-1 kattintással végig lehessen ugyanazt vetni, és mondjuk lenne oldalt vagy bárhol egy gomb (pl az építkezésnél is használt áthúzott piros kör), ami megszüntetné ezt, és lehetőséget adna az új választásra a körmenüből. 
  Mire a 20 földterületem leszedem / újra vetem az majd 1 perc. Ez különösen vadvirágnál és lucernánál nem túl izgalmas és ízületromboló :)  
 • Almácska (HU1)Almácska (HU1) Bejegyzések: 1
  Sziasztok!

  Köszönöm a segítségeket a mélytengerihez, sokkal gyorsabb!
 • bourges (HU1)bourges (HU1) Bejegyzések: 2,214HU1
  Szia Losi :D
  Igen szerintem egyre gondolunk :) És ha már pénzt kell adni vmire,akkor erre szerintem többen is áldoznának.És hát bajnokságnál amikor gaz küldi van és ugye még a játék is belassul (legalábbis nálam),mire elrakom a végét,kinő az eleje :D Bár mikor evi van és csak föld ad felröpit és 7 est csinálok,azért az órákon át tartó lucizás sem épp kellemes.Tehát én elfogadnám a gyors arató előfizu lehetőségét :D

  Senkinek nem akarok megfelelni,csak önmagamnak.Ha menet közben vannak,akik megszeretnek azért,aki vagyok,ők az én köreim.Aki pedig nem szeret,az kopjon le rólam és ne zavarja a köreimet.
 • Szoszó (HU1)Szoszó (HU1) Bejegyzések: 12
  SZia!
  Sajnos nincs moderátorunk, aki továbbítani tudná az ötleteidet.

  A mélytengerihez annyit, hogy a beállításoknál be tudod pipálni, hogy ne ugorjon fel az ablak.


  Köszi Katica. Kiszedtem a pipát, és így klasszisokkal egyszerűbb, és gyorsabb! :)

 • pit61 (HU1)pit61 (HU1) Bejegyzések: 8

  Kedves csapat!

  Csak egy otlet:

  Jo lenne ha lehetne semakat krealni a melytengeri halaszatnal a hajok megrakásához. Ez kulonosen hasznos lehet ha homogen hajoparkod van. Rettenetesen unalmas es idot rablo az esetek 90%-aban minden egyes hajot ugyanúgy megrakni majd kikuldeni. A rmegrakast végül is meg lehetne tenni egyetlen gombnyomással ha lennenek rakodasi semak definiálva.

  Koszi: Tamas

Sign In to comment.