Főoldal Goodgame Big Farm – Közösség Játékos bemutatkozások

Sziasztok én farm1234 yagyok mitgondoltok a játékrol?

farm1234 (HU1)farm1234 (HU1) Bejegyzések: 5
szerkesztette ezt: 15.09.2017 itt: Játékos bemutatkozások
 

Hozzászólások

 • farm1234 (HU1)farm1234 (HU1) Bejegyzések: 5
  Én 9 éves kisfiú vagyok,de lehet, hogy több az eszem mint gazdaság11-nek. Te nem tudom hány éves vagy, de szégyeld meg magad, hogy egy kisfiú kedvét elveszed a játéktól.

 • manka (HU1)manka (HU1) Bejegyzések: 119
  Kedves farm1234!
  Én egy 4 gyerekes anyuka vagyok, és az a véleményem, hogy egy 9 éves gyerek nem fogalmaz olyan szabatosan, ahogy azt Te tetted! Azt hiszem nem alakítassz ki magadról túl jó véleményt, ha fiatalabbnak adod ki magad, mint amennyi idős vagy! A topik nyitogatása valóban gyerekes, de nekem akkor is az a véleményem, h Te nem 9 éves vagy! Egy 9 éves gyerek is fel tudja fogni, hogy mit kell csinálni, ha tud olvasni, és értelmezni az olvasottakat! Ha megkérhetlek inkább a játékkal foglalkozz, és ne a topikok nyitogatásával.

 • bourges (HU1)bourges (HU1) HU1 Bejegyzések: 2,217
  Szia Te 9 éves kisfiú :D
  Tőlem kaptál egy hatalmas kacagást jelölésben,mert szerintem cuki ámokfutó vagy,de igaza van gazdaság11-nek,nem szabad rosszalkodni a fórumon.Ez azt jelenti,hogy nem szabad új topic-okat nyitni és felesleges beköszönésekkel,meg beszélgetésekkel zavarni a fórum menetét.Ha beszélgetni szerednél,akkor van olyan nevű topic,hogy dumaláda...oda írhatsz és ha vki akar majd válaszol.Ha nem akar senki,akkor sajna nincs hozzá partner :( Itt pedig inkább olvass,ha van kedved és ha nem értesz vmit,akkor kérdezz bátran és válaszolunk...
  Jó játékot Neked a farmodon :D

  Senkinek nem akarok megfelelni,csak önmagamnak.Ha menet közben vannak,akik megszeretnek azért,aki vagyok,ők az én köreim.Aki pedig nem szeret,az kopjon le rólam és ne zavarja a köreimet.
Sign In to comment.