Firefoxot használsz és a BigFarm teljesítményi hibákkal küzd?
Kattints ide a megoldáshoz!

Moderátort keresünk

Il CorsaroIl Corsaro Bejegyzések: 1,634
Sziasztok!

Néhány előre nem látható körülménynek köszönhetően r0b33 és gyurisne.zsuzsi a továbbiakban már nem része a moderátor csapatnak. Ha a közösségetek hangja szeretnétek lenni, valamint a moderátor csapattal együtt dolgozni, a fórumot igazgatni, az alábbi linken lehetőségetek van moderátornak jelentkezni. Ádámmaci moderátor még mindig rendelkezésetekre áll, hogy megválaszolja a kérdéseket, így nem kell aggódnotok, nem vagytok egyedül.

A moderátor szerepe nagyon fontos és bizalmi szerep a közösségben. Mi olyan moderátort keresünk, aki jól ismeri mind a játékot, mind a közösséget. Moderátorként visszajelzéseket kell továbbítani a CM csapatnak a játék és a fórum minden aspektusáról, a fórum eseményeket és versenyeket koordinálni, biztosítani kell a játékosoknak a legfrissebb információkat.

Előnyt élveznek azok a pályázók, akik jól beszélnek angolul, hiszen a fordítások elvégzéséhez, az általános kommunikációhoz a többi moderátorral és CM-mel nagy szükség van rá. Ha úgy érzed, megfelelő vagy, az alábbi linken jelentkezhetsz vagy ha úgy gondolod, ismersz olyat, aki nagyszerű munkát tudna végezni, akkor belinkelheted őket erre az oldalra!

Az egész csapat szeretné előre is megköszönni mindenki türelmét, a keresést megkezdjük és minden pályázónak a legjobbakat kívánjuk.


Baráti üdvözlettel: A közösségi csapat
Sign In to comment.