Sziasztok! Még mindig nem működik a horgászás TP duplázó! Tisztelettel kérem az illetékest, hathatósabban próbálja már feléjük jelezni a hibát! Én speciel nem tudok írni az ügyfélszolgálatra, mert egyetlen nyelvet sem beszélek olyan jól, hogy írni tudjak. Nagyon unom már, hogy harmadszor kapok olyan ajándékot, amit nem tudok használni!
Sziasztok! Még mindig nem működik a horgászás TP duplázó! Tisztelettel kérem az illetékest, hathatósabban próbálja már feléjük jelezni a hibát! Én speciel nem tudok írni az ügyfélszolgálatra, mert egyetlen nyelvet sem beszélek olyan jól, hogy írni tudjak. Nagyon unom már, hogy harmadszor kapok olyan ajándékot, amit nem tudok használni!
Szia!
Leírjuk a problémát, ők utána néznek és csinálnak vele, amit. Interneten keresztül ennél hathatósabbak nem tudunk lenni. Ez a maximum.
Szia!
Leírjuk a problémát, ők utána néznek és csinálnak vele, amit. Interneten keresztül ennél hathatósabbak nem tudunk lenni. Ez a maximum.
Megkérdezhetem, ezt most hol vagy min nyerted?
Zsu
A szövetkezeti verseny nyereményeként kaptam 24 órára, és újfent nem érek vele semmit!:(
Időközben valami változás történt!:) Bár még mindig nem stimmel teljesen a pontszám, de már többet kapok!!:) Ennyit ír ki, ez az alap max. siklóhajóval:
De ennyi röppen fel:és ennyit is ad hozzá a pontokhoz
Bár ez még mindig nem dupla TP, de azért már alakul!:) Köszönöm Neked Zsu, vagy annak, aki segíteni próbált!:)
sziasztok. volna egy problémánk felépítettük a fa és textilgyárat elvileg faluszintet kellett volna lépni de 0 tp t mutat nem tudunk tovább fejleszteni mi a teendő?
Most éppen karbantartás volt, remélem azóta már beléptél...
2016. február 22-i búcsúm után valóban nem játszottam 2-3 hónapig, de abba lehet ezt hagyni?? (Épp ideje megváltoztatni az aláírásomat...) SZERESSÜK EGYMÁST GYEREKEK...
Sziasztok! Vetettem káposztát, szegély növénnyel. Négyről sikerült aratni, az ötödikről se eladni se leszedni nem lehet. Mi a teendő ilyenkor? Választ előre is köszönöm : üdvözlet : Ildikó
Sziasztok! Vetettem káposztát, szegély növénnyel. Négyről sikerült aratni, az ötödikről se eladni se leszedni nem lehet. Mi a teendő ilyenkor? Választ előre is köszönöm : üdvözlet : Ildikó
Szia! Első körben próbáld meg megnézni a farmkezelőben, hogy nincs-e tele a raktárad káposztával, vagy ha beszednéd, akkor nem csordulna-e túl a raktári mennyiség. Ha igen, akkor adj el a farmkezelőből káposztát. Ha nem a káposzta okozza, akkor nézd meg a peremnövényt és annak melléktermékét is. Ha azok sem csordulnának túl tőle, akkor próbáld a falu fejlesztésébe betenni a peremnövényből, illetve a melléktermékből. Ha megtörtént, próbáld újra beszedni. Ha ez sem sikerülne, akkor adj el a farmkezelőben a peremnövényből, és utána próbáld beszedni. Ádámmaci
Sziasztok! A hócipőm kezd tele lenni. tegnap kétszer próbáltam a farmra bejelentkezni. Egyszer napközben, egyszer pedig este 11 körül. Mindkétszer karbantartás volt. Szerintetek a tojásokat ki kereste meg helyettem? Senki. Folyamatos szívatás. Kétgyermekes, dolgozó, családanya vagyok. Nem tudok egész nap a gépen lógni. "tyimeske"
Sziasztok! Nem tudom a fő farmon betakarítani a termést, kiírja,hogy a csűr megtelt ( bambuszrudak), ugyanakkor máshonnan be tudom takarítani. Miért?
görgess vissza néhány hozzászólást, ott írja macika a megoldást; nem csak írni kell, olvasni is, mert anélkül semmi értelme az írásnak
2016. február 22-i búcsúm után valóban nem játszottam 2-3 hónapig, de abba lehet ezt hagyni?? (Épp ideje megváltoztatni az aláírásomat...) SZERESSÜK EGYMÁST GYEREKEK...
Szia!
Megkérdezhetem, ezt most hol vagy min nyerted?
Zsu
A szövetkezeti verseny nyereményeként kaptam 24 órára, és újfent nem érek vele semmit!:(
Időközben valami változás történt!:) Bár még mindig nem stimmel teljesen a pontszám, de már többet kapok!!:)
Ennyit ír ki, ez az alap max. siklóhajóval:
De ennyi röppen fel:
Bár ez még mindig nem dupla TP, de azért már alakul!:) Köszönöm Neked Zsu, vagy annak, aki segíteni próbált!:)
az ott beragadt
előre is köszi
2016. február 22-i búcsúm után valóban nem játszottam 2-3 hónapig,
de abba lehet ezt hagyni??
(Épp ideje megváltoztatni az aláírásomat...)
SZERESSÜK EGYMÁST GYEREKEK...
Vetettem káposztát, szegély növénnyel. Négyről sikerült aratni, az ötödikről se eladni se leszedni nem lehet. Mi a teendő ilyenkor?
Választ előre is köszönöm : üdvözlet : Ildikó
Első körben próbáld meg megnézni a farmkezelőben, hogy nincs-e tele a raktárad káposztával, vagy ha beszednéd, akkor nem csordulna-e túl a raktári mennyiség. Ha igen, akkor adj el a farmkezelőből káposztát. Ha nem a káposzta okozza, akkor nézd meg a peremnövényt és annak melléktermékét is. Ha azok sem csordulnának túl tőle, akkor próbáld a falu fejlesztésébe betenni a peremnövényből, illetve a melléktermékből. Ha megtörtént, próbáld újra beszedni.
Ha ez sem sikerülne, akkor adj el a farmkezelőben a peremnövényből, és utána próbáld beszedni.
Ádámmaci
Szia!
1 azaz 'egy' beírással menj vissza, találsz a kérdésedre választ!
/Kati/ szövetkezeti vezető
(csak magamnak, hogy ne kelljen keresni: https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/hu/discussion/133166/bigfarm-doktor )
2016. február 22-i búcsúm után valóban nem játszottam 2-3 hónapig,
de abba lehet ezt hagyni??
(Épp ideje megváltoztatni az aláírásomat...)
SZERESSÜK EGYMÁST GYEREKEK...
Ott csak a szövifalus fejlesztéseket mutatja. korábban se mutatta az állandó farmokon történt fejlesztést.
Szia!
Feletted néhány beírással Kriszti írt egy lehetséges megoldást.
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/hu/discussion/comment/3479439/#Comment_3479439
Zsu
Szia Dominik!
Itt olvasgass kicsit:
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/hu/discussion/comment/3479439/#Comment_3479439
/Kati/ szövetkezeti vezető
(csak magamnak, hogy ne kelljen keresni: https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/hu/discussion/133166/bigfarm-doktor )
Tudom, tudom: olvasgassak kicsit. Olvastam, el- és beadtam. Ezt követően:
Nem tudom a földeket leszedni!