Firefoxot használsz és a BigFarm teljesítményi hibákkal küzd?
Kattints ide a megoldáshoz!

Milyen változtatást szeretnél a fórumon?

2»

Hozzászólások

 • SestriPlayer (HU1)SestriPlayer (HU1) Bejegyzések: 1,041HU1
  szerkesztette ezt: 01.02.2017
  Este (HU1) mondta:
  Minek is olvasson valaki, ha azonnal (ötszázadszor) megkapja a választ?
  Este (HU1) mondta:
  Akkor legyen csak az övék a fórum, meg azé a kis csoport fanatikusé, aki válaszolgat nekik. Az értelmesebbek nagy része meg elolvassa a bejelentéseket, és nem olvassák az összes többit, mert nincs idejük  500-szor elolvasni ugyanazt, a köztük eldugott egy-egy hasznos információért.
  hali
  a javaslatod túl drasztikus és pofátlanság lenne 1es játékosokkal szemben.
  1. mi bajod azzal hogy vki 500x megkapja a választ? és mi bajod azokkal akik válaszolnak 500x? az aki válaszol azért teszi, h segitsen a játékosnak. ha te is kérdezel a fórumon akk vársz rá vmi válasz nem ?
  nem kell igy ráesni ezekre a kérdezőkre, mert több oka lehet rá h nem olvas vissza
  -túl hosszú a topik és  nincs türelme végigolvasni ami tele van az ilyen játékosokat fikázó olvass vissza szöveggel. ha vki válasz helyett csak hozzávágja h olvasson már vissza azzal csak ugyanúgy "teleszemeteli" a fórumot mint aki nem, olvas vissza és semmivel sem kerülünk előbb .ennyi erővel ráeshetnél azokra akik csak az olvass vissza szöveget képesek irni, mert hát ő ugye régi fórumozó és tudja mi hol van meg minden elolvas. de a kérdező nem biztos hogy igen. nem mindenki lóg annyit a fórumon és olvas el minden mint a régiek.
  -a kérdező vmi hibát akar jelenteni v azt h veszteség érte és persze akk jön reklamálni fórumra. főleg ha jól felhúzta magát az őt ért veszteség miatt és nem aktiv fórumozó akk ez érthető h nem a megfelelő topikba ir vagy nyit egyet és ott követeli  a kárpótlást vagy éppen meglát egy 10 oldalas topikot aminek a cime az ő problémájához köthető ahol persze 99x irták le u. azt a problémét, de türeme nincs elolvasni a fent emlitett ok miatt és beir oda.
  az való igaz h a kérdezőnek is illene átolvasni a fórumot  mielőtt kérdez, de tegyük fel h megtette és nem kapott rá választ igy muszáj kérdeznie. főleg ha új fórumozó és fogalma sincs róla h mit hol kell keresni. azt elismeren hogy vannak olyanok akik nem is  akarnak előbb olvasni mert lusták, csak irkálnak, de vannak kivételek és emiatt nem kell igy rájuk esni, főleg azokra nem akik segitenek nekik akár 100x is leirják u.arra a kérdésre a választ.
  SestriPlayer @ hu 1
   

 • gazdaság11 (HU1)gazdaság11 (HU1) Bejegyzések: 1,009HU1
  Köszi Sestri, ez belőlem is kikívánkozott, de még nem volt időm írni. <3  gazdaság11 @ hu 1
   /Kati/ szövetkezeti vezető
  Új élet Bt
  (csak magamnak, hogy ne kelljen keresni:  https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/hu/discussion/133166/bigfarm-doktor  )
 • Parrot (HU1)Parrot (HU1) Bejegyzések: 7
  Sziasztok!
  Neken tetszene, ha a fórum megváltozna, mert véleményem szerint jobban kezelhető lenne.
 • Liz65 (HU1)Liz65 (HU1) Bejegyzések: 4,917HU1
  szerkesztette ezt: 01.02.2017
  Parrot (HU1) mondta:
  Sziasztok!
  Neken tetszene, ha a fórum megváltozna, mert véleményem szerint jobban kezelhető lenne.
  szia
  te hogyan, mit változtatnál rajta? mert addig okés, h változzon meg, de kifejtenéd bővebben, szrted mit kellene változtatni?
  milyen változtatástól lenne szrtd jobban kezelhető?
                                                         
                                                        

 • Name4 (HU1)Name4 (HU1) Bejegyzések: 35HU1
  Nem tudom, hogy jó ötlet-e, de mi lenne, ha tárgyszókatalógus mintájára, utalókkal, "fiókok" lennének. A tárgyszavak közül ki lehet választani a keresett témát, a téma alatt lennének az idetartozó hozzászólások. Az aktuális események kiemelve. Az is igaz, hogy egy ilyen tárgyszókatalógus megtervezése, megcsinálása óriási, több emberes munka. Ez csak ötlet a részemről, hátha segít gondolkodni. Én nem ragaszkodom a változtatásokhoz.
 • gyurisne.zsuzsi (HU1)gyurisne.zsuzsi (HU1) Bejegyzések: 2,969
  szerkesztette ezt: 01.02.2017
  Sziasztok! :)

  Átolvastam a mai hozzászólásokat is. Na ezért nehéz ez a téma. :) Mert sokan vagyunk, más-más tetszik, más-más zavar mindenkit. :)

  Viszont egy picit talán segít nektek a következő praktika. :) Ha a fő oldalra mentek, ahol az összes kategóriát látjátátok, jobb oldalon van egy fogaskerék (fő téma mellett nagyobb méretű, altéma mellett kisebb).

  Ha rákattintotok, két opció is feljön:
  - Olvasottá tesz
  - Mute  Ha az utóbbit (Mute) választjátok, akkor a Legfrisebb beszélgetések között nem fog megjelenni az abba a témába létre hozott újabb poszt vagy topik. Ezt lehet például alkalmazni annak, aki írta a Vidámság, szórakozást...vagy a szövetkezetek hirdetéseit. Ugyanakkor nem kell megijedni, ez egy olyan opció, amit vissza is lehet állítani. Csak a fő oldalon ugyanúgy rá kell kattintani a fogaskerékre és az Unmute lehetőséget választani. :)

  Zsu
  f.jpg 53.8K
 • MM05 (HU1)MM05 (HU1) Bejegyzések: 5
  Sziasztok!
  Én kezdem magam kiismerni a fórumon, sok mindent meg is találok.
  Amin jó lenne változtatni az az, hogy a kereső ablakba ha beírok egy szót, kifejezést akkor a felhozott találatoknál be is lehessen menni oda ( értem ez alatt azt, hogy oda irányít és nem máshova). Volt, hogy egy akár több (pl. 50 ) oldalas megbeszéléshez vitt és ott mire kikerestem az általam keresett infót, hát az sok idő volt.
 • Losi (HU1)Losi (HU1) Bejegyzések: 216
  Sziasztok, 

  Nekem az alapfelépítéssel nincs bajom, bár az tény, hogy a kereső funkció használhatatlanul sok szemetet dob elém teljesen irreleváns témákban, így próbálom mindig a menürendszerben navigálva felkutatni, amit keresek. 
  Viszont a hibajelentéses részt szerintem is jó lenne részekre osztani ahogy írtátok is,  így - ha valaki egyáltalán keresi - hamarabb megtalálja, másnak is van-e egy adott dologgal gondja. (többek között ezért is 'viking farm - utolsó feladat' néven írtam minap, hogy messziről látsszon, miről szól. Ez amúgy törölhető is, kaptam választ, hogy jelentettétek, ami köszönök :) )

  Szerintem is az emberek legalább 80%-a nem olvas, csak ír, ha bármi baja van, így jórészt úgyse fog változni a káoszhelyzet, az új rendszerben is rengeteg azonos hozzászólás lenne hamarosan :(
 • Liz65 (HU1)Liz65 (HU1) Bejegyzések: 4,917HU1
  szerkesztette ezt: 03.02.2017
  r0b33 mondta:

  1. mi bajod azzal hogy vki 500x megkapja a választ? és mi bajod azokkal akik válaszolnak 500x? az aki válaszol azért teszi, h segitsen a játékosnak. ha te is kérdezel a fórumon akk vársz rá vmi válasz nem ?
  Ha te tudsz főzni attól az, akire évekig főztél, még éhen fog halni ha elmész egy hétre nyaralni, pedig a konyhát nem kötötted a hátadra. Mindössze annyit tettél, hogy készen elétettél mindent, csak arra nem tanítottad meg, hogyan csináljon kaját önmaga.

  Ezen kívül semmi kivetnivaló nincs a felvetésedben azon kívül, hogy az nem segítség amit mondasz, azt kiszolgálásnak hívják .
  sziasztok
  nahát......
  én abban a tévhitben voltam eddig, h a fórum azért van, h segítsünk egymásnak. de akkor ezek szrtn azért van, h megtanuld amit kell és már ne is kérdezz semmit :)
  hisz ha megtanulok főzni, akkor már mit is kell kérdeznem? nem lesz szükségem segítségre :)
  akkor miért is van a felhajtás, h térjenek vissza a fórumozók?  :o ha mindenki mindent fog tudni, akkor mi is lesz a szerepe a fórumnak? :#

  jaaaaa
  és valóban
  a fórumnak kiszolgálás lenne a szerepe :) kiszolgálja/kiszolgálná a segítségre szorulókat ;)
  ezt ne feledjétek Modik soha!!! ezért van, ezért létezik/létezne
  kül semmi értelme :)
  Post edited by Liz65 (HU1) on
                                                         
                                                        

 • gyurisne.zsuzsi (HU1)gyurisne.zsuzsi (HU1) Bejegyzések: 2,969
  szerkesztette ezt: 04.02.2017
  Sziasztok! :)

  Egy kicsit úgy érzem, kezdenek összemosódni az egyes dolgok. :) Most éppen a segítsünk, ne segítsünk, hogyan segítsünk. :) Holott ezek a dolgok nem zárják ki egymást, szorosan együtt kellene ezeknek működnie. :)

  A cél az lenne, hogy eligazodjon a fórumra érkező, magabiztosan mozogjon a fórumon. :)
  Tehát ha praktikát, plusz adatot keres, akkor tudja például, hogy a Tippek és Trükköknél nézzen szét vagy a GYIK-ban. :) Ugyanakkor ha a kérdése továbbra sem kap kielégítő választ abban a szekcióban, akkor jöjjön és kérdezzen. :) Vagy aki még új és tapasztalatlan, őt is elindítani ezen az úton. :)
  Természetesen bárki kérdezhet és ha nem az épp megfelelő helyre ír, azzal sincs gond, áttesszük ezután is ugyanúgy, mint eddig. :)

  De a hosszútávú cél a tudatos fórumhasználat kialakítása. :)

  Zsu
  Post edited by gyurisne.zsuzsi (HU1) on
 • SestriPlayer (HU1)SestriPlayer (HU1) Bejegyzések: 1,041HU1
  szerkesztette ezt: 04.02.2017
  r0b33 mondta

  Ezen kívül semmi kivetnivaló nincs a felvetésedben azon kívül, hogy az nem segítség amit mondasz, azt kiszolgálásnak hívják .
  r0b33 mondta:
  1.Én meg abban hogy értelmes ember létedre, nem mindenáron az ember mondandójának kiforgatása, önmagad igazolására való elferdítése a célod...
  Megpróbálom mégegyszer, lassan, hátha te is megérted:
  A  m e g t a n u l o k  f ő z n i  p é l d a  a  f ó r u m  h a s z n á l a t á r a  v o n a t k o z ó  p é l d a  v o l t ,  n e m  p e d i g 
  a r r a ,  h o g y  n e  l e g y e n e k  a  j á t é k o s o k n a k  k é r d é s e i .
  2.Ha építő jellegű hozzászólást nem tudsz közölni, akkor a továbbiakban azt tartsd meg magadnak, vagy közöld privát üzenetben.

  Köszönöm a figyelmet.
  hali
  tegyük fel h vki kereste a kérdésére a választ, de nem kapta meg, akk arra kényszerül h megkérdezze a fórumon. és ha megkérdezi és vki válaszol  az neked kiszolgálás? nem, az segitség.
  teljesen egyetértek azzal a mit Liz irt.
  nézd ha vki megtanulja használni a fórumot, akk nincs már szüksége segitségre. és kérdeznie se kell, Liznek adok igazat.
  1. nem értek egyet. aki  szándékosan kiforgatja Liz szavait az Te vagy. úgy gondolom h  , a megtanulok főzni példát ő is a fórum használatára értette. és igy van ha vki megtanuja hsználni a fórumot, aklkor miért kérdezzen?
  2. mi van ??? nem lehet az embernek véleménye?? úgy tudom h mindenkinek lehet akár kritika akár nem. ezt valahogy figyelembe kéne venned.
  Viszont egy picit talán segít nektek a következő praktika. :) Ha a fő oldalra mentek, ahol az összes kategóriát látjátátok, jobb oldalon van egy fogaskerék (fő téma mellett nagyobb méretű, altéma mellett kisebb).
  Ha rákattintotok, két opció is feljön:
  - Olvasottá tesz
  - Mute
  Ha az utóbbit (Mute) választjátok, akkor a Legfrisebb beszélgetések között nem fog megjelenni az abba a témába létre hozott újabb poszt vagy topik. Ezt lehet például alkalmazni annak, aki írta a Vidámság, szórakozást...vagy a szövetkezetek hirdetéseit. Ugyanakkor nem kell megijedni, ez egy olyan opció, amit vissza is lehet állítani. Csak a fő oldalon ugyanúgy rá kell kattintani a fogaskerékre és az Unmute lehetőséget választani. :)
  Köszi Zsuzsi, most vmi újat mondtál B)
  ennek köszönhetően megszabadultam pár idegesitő beszélgetéstől.
  viszont felmerült bennem egy kérdés..
  ha pl én rákatt a mute-ra a vidámság és szórajozás topikon, akk abból nem fog egyetlen 1 beszélgetés se megjelenni a legfrisebb beszélgetéseknél? mert van 1-2  topik amit azért követnék ott is. azokat megjelölom a csillaggal, tehát értesités kérek. de ugye ha rákattintottam a mute ra, akk az adott témákban már nem kaphatok meg semmi? hiába van bejelölve h kell értesités abból az 1-2 témából, nem kapom meg azt se?
  SestriPlayer @ hu 1
   

 • gyurisne.zsuzsi (HU1)gyurisne.zsuzsi (HU1) Bejegyzések: 2,969
  Viszont egy picit talán segít nektek a következő praktika. :) Ha a fő oldalra mentek, ahol az összes kategóriát látjátátok, jobb oldalon van egy fogaskerék (fő téma mellett nagyobb méretű, altéma mellett kisebb).
  Ha rákattintotok, két opció is feljön:
  - Olvasottá tesz
  - Mute
  Ha az utóbbit (Mute) választjátok, akkor a Legfrisebb beszélgetések között nem fog megjelenni az abba a témába létre hozott újabb poszt vagy topik. Ezt lehet például alkalmazni annak, aki írta a Vidámság, szórakozást...vagy a szövetkezetek hirdetéseit. Ugyanakkor nem kell megijedni, ez egy olyan opció, amit vissza is lehet állítani. Csak a fő oldalon ugyanúgy rá kell kattintani a fogaskerékre és az Unmute lehetőséget választani. :)
  Köszi Zsuzsi, most vmi újat mondtál B)
  ennek köszönhetően megszabadultam pár idegesitő beszélgetéstől.
  viszont felmerült bennem egy kérdés..
  ha pl én rákatt a mute-ra a vidámság és szórajozás topikon, akk abból nem fog egyetlen 1 beszélgetés se megjelenni a legfrisebb beszélgetéseknél? mert van 1-2  topik amit azért követnék ott is. azokat megjelölom a csillaggal, tehát értesités kérek. de ugye ha rákattintottam a mute ra, akk az adott témákban már nem kaphatok meg semmi? hiába van bejelölve h kell értesités abból az 1-2 témából, nem kapom meg azt se?

  Igen, ha valamit beállítasz így a fő oldalon, akkor a témában lévő összes beszélgetés "láthatatlanná" válik. Kipróbáltam azt is, hogy belementem a Vidámság és szórakozás altémába, hogy azon belül megnézzem, az egyes beszélgetéseket így be tudom-e állítani. De sajnos nekem nincs olyan opcióm, csak a moderálási eszközök.
 • lúvár51 (HU1)lúvár51 (HU1) Bejegyzések: 15
  Sziasztok
  A farmeramán sokan jártunk. Nekem valami olyasmi A Fórum! Bevallom tavaly júlistól (ekkor érkeztem ide) ezen a fórumon hetekig nem ismertem ki magam és ezért csak nagyon ritkán jöttem ide pedig bármerre járok/tam a neten mindíg fórumozok. Most már ha jövök a legfrissebbekre kattintok és úgy keresem ki amit szeretnék. De nekem ez a fórum változat most sem jön be bár írtátok, hogy a lényegen változtatni nem lehet. Amerre fórumoztam mindenütt volt és akkoriban még sokat játszottam is ami valamelyik nap beterítette a fórumot, mint pl az Asszociáció és társai. Mondhatom, nem örültem. Egyetlen topikba kéne tenni ezeket a friss szójátékokat stb mert ismét skubizni kellett, hogy melyek a legfrissebb dátumok, amelyeket szeretném megnézni, tehát a legfrisebb bejegyzéseket. Nem vagyok ellene a játékoknak de ismét csak feleslegesen tele lett a fórum.

  Egyszóval ha marad ez a fórum szerkezet vagy fórum fajta? nem tudom hogyan írjam akkor nem sokat fog változni, javulni. Valamikor nekem is volt a honosomon fórum még a Phpbb korszakban nos, az is sokkal áttekinthetőbb mint ez.

 • Liz65 (HU1)Liz65 (HU1) Bejegyzések: 4,917HU1
  szerkesztette ezt: 04.02.2017
  Sziasztok
   Amerre fórumoztam mindenütt volt és akkoriban még sokat játszottam is ami valamelyik nap beterítette a fórumot, mint pl az Asszociáció és társai. Mondhatom, nem örültem. Egyetlen topikba kéne tenni ezeket a friss szójátékokat stb mert ismét skubizni kellett, hogy melyek a legfrissebb dátumok, amelyeket szeretném megnézni, tehát a legfrisebb bejegyzéseket. Nem vagyok ellene a játékoknak de ismét csak feleslegesen tele lett a fórum.
  Lúvár, ezt valahogy nem értem, mert a szórakozós/játékos topik teljesen külön van, egy főtopikban vannak, azon belül találhatóak az altopikok, asszociáció és társai. szrtm a Legfrissebb beszélgetésekbe így is úgy is belekerülnek, hacsak nem "mute"-zod le, ahogyan Zsuzsi írta
  r0b33 mondta:
  Lényegében valami hasonló volt az eredeti elképzelés, ami a fórum hangadóinak erős nemtetszésébe fulladt. Amint láthatod konkrét javaslattal azonban azóta sem állt elő senki.

  [Asszociáció]
  Ahogy Zsu írja itt, lehet némítani a vidámság és szórakozás kategóriát:

  https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/hu/discussion/comment/3385365/#Comment_3385365

  sziasztok
  először is köszi az elnevezést Robi ( már lassan arra gondolok, vajon nem te magad vagy-e Nico :) ) de ezt most hagyjuk. még annyit, h nálunk nincs diktatúra :) ugye tudod, h miért írtam ezt? ilyen soha meg se fordulna a fejemben senkiről se, mivel én nem követem azt az elvet :) nálunk mindenki freeman, felnőttek, saját cselekedettel és akarattal. vagy mindenki magából indul ki? hmmm.....

  az eredeti elképzelést hamar törölted, így csak annyi emlékem maradt meg belőle, h minden főtopikba tennétek altopikokat különböző eseményekre lebontva. ami valahogy így nézne ki:

  Kérdések a játékkal kapcsolatban
  - Főfarm
  - Ínyenc farm
  - Virágfarm
  - különböző szigetek egyenként új topikban!
  - Lovarda
  - mely már megvalósult
  stb.

  tehát rengeteg új topik, minden egyes farmnak, szigetnek stb-nek. és u. ezt csinálnátok meg a Tippek és trükkök, Technikai problémák stb topikokban.
  mint hangadónak ;), akkor engedd meg, h újra azt mondjam, ezzel csak még több topik lenne, több lenne a lehetősége, h még jobban belekeveredjenek a játékosok és persze nektek is sokkal több munkátok lenne ( bár a mostani felállásban beleférne ) mindent a helyére pakolni. mert ha ezt a kevesebb topikot nem tudják kezelni, nem ismerik ki magukat, akkor miből gondolod, h az könnyen megy.
  amint látom Lúvár a Legfrissebb beszélgetés oldalra gondolt. áttudjátok szerkeszteni? ha jól emléxem olyan javaslat is volt ez irányban, h a "bejelentés"-eket valahogy tegyétek el onnan, mert ezer évesek, de azok vannak legfelül, elnyomva a valóban friss beszélgetéseket

  ha nem jól emléxem az új fórum tervezetre, akkor sorry, de talán nem kellett volna olyan hamar kitörölni. mások is láthatták volna és jobban megítélhetnék. talán tedd vissza és akkor többen tudnának a javaslatodhoz érdemben hozzászólni
  Post edited by Liz65 (HU1) on
                                                         
                                                        

 • Liz65 (HU1)Liz65 (HU1) Bejegyzések: 4,917HU1
  r0b33 mondta:

  Igazából az akkor hozzászólóknak semmi más nem volt fontos az egész ötletből csak az, hogy tőlem származik, innentől kezdve anélkül, hogy érdemben foglalkoztatok volna a dologgal rávágtátok, hogy nem jó.
  ez hülyeség Robi
  kicsit paranoiás vagy. legalábbis én biztos, h nem azért szóltam ellene. túl soknak találtam az új topikokat
  annyira meg már ismerhetnél, ha valakinek igaza van, akkor még sorryt is kérek, függetlenül attól, h ki az illető
  én nem szégyellem bevallani, ha tévedek. emberek vagyunk.......
  veled is értettem már egyet :smiley: igaz........ az nagyon ritka van/lesz/volt :D
  r0b33 mondta:
  Liz65 (HU1) mondta:
  tehát rengeteg új topik, minden egyes farmnak, szigetnek stb-nek. és u. ezt csinálnátok meg a Tippek és trükkök, Technikai problémák stb topikokban.
  Pont nem nyúltunk semmihez sem azóta sem, szóval nem világos ez a múlt idős dolog...
  ha jobban megnézed, nem múlt időben írtam, hanem feltételesben :) azt írtam: csinálnátok
  r0b33 mondta:

  Visszautalva egy korábbi megjegyzésemre a véleményegyezésről: Személy szerint értelmetlennek tartottam ennek a kérdésnek a megvitatását, lévén aki akarta, akinek itt számít a véleménye, már elmondta a magáét.

  Minden tökéletes ahogy van, nem kell változnia semminek.
  szrtm nem hagytál elég időt, h többen elolvassák. mint tudjuk, nem mindenki jár fel naponta vagy nézi a fórumot. és ha minden játékos - legalábbis zöme - véleménye érdekel, akkor még hagytam volna
  sőt...... szrtm most is visszatehetnéd, biztos vagyok benne, h van aki még nem látta és már írt a témában vagy szívesen írna
                                                         
                                                        

 • bkatica (HU1)bkatica (HU1) Bejegyzések: 615HU1
  Sziasztok!

  Ez a hozzászólás oda készült, ahol a fórumról kértetek ötleteket. De már egyszerűen nem találom, hogy hol volt. Ezért ide írom, amit kigondoltam:

  Mondjuk nekem fogalmam sincs, mi az a "bug". Ha azt írnátok, hogy "Hibabejelentő", azt érteném.

  Valamint azt nem értem, hogy miért nyithat akárki, akármilyen témát.

  Esetleg a kereső helyett lehetne olyan hely, ahol azt kérdezzük meg, hogy amit nem találunk, azt hol találhatjuk meg.

  Illetve nagyon sokszor keveredik egy témában a tényleges információ a véleményekkel. Ezeket lenne jó szétválasztani valahogy....

  bkatica
  bkatica @ hu 1
 • Liz65 (HU1)Liz65 (HU1) Bejegyzések: 4,917HU1
  r0b33 mondta:
  Mondjuk nekem fogalmam sincs, mi az a "bug". Ha azt írnátok, hogy "Hibabejelentő", azt érteném.
  Ezt sajnos nem mi találtuk ki hogy ez így legyen, egyébiránt ez egy "szakkifejezés".
  szóval akkor sajnos ez nem átírható, mint ahogy már javasoltam :(
  r0b33 mondta:
  Illetve nagyon sokszor keveredik egy témában a tényleges információ a véleményekkel. Ezeket lenne jó szétválasztani valahogy....
  Erre volt próbálkozás az, hogy minden frissítéshez hozzátartozó hibajelentő beszélgetést is indítottunk, a hozzászólások helyén tudunk változtatni, az emberek hozzáállásához csak alkalmazkodni próbálhatunk.
  nos...
  mint régebben írtam, szrtm ez elég jó dolog, h minden friss után van külön topik a hibáknak
  az emberek hozzáállását nem lehetséges érdemben megváltoztatni. vagy próba finoman a jó útra terelni őket ( mely nagyon sok türelmet, empátiát igényel ) vagy marad minden így és alkalmazkodtok Modik :)
  tom...... ez furán jön ki, h ti Modik alkalmazkodjatok. de valamit valamiért.
  ha azt akarjátok, h visszatérjenek a fórumozók, akkor sajna ez van........
  kompromisszum kell és nem diktatúra :)
                                                         
                                                        

 • bkatica (HU1)bkatica (HU1) Bejegyzések: 615HU1
  ...egyébként a mute gomb használata megváltoztatta az életemet....köszönet érte, hogy felhívtátok a figyelmet erre a lehetőségre
  bkatica @ hu 1
 • Liz65 (HU1)Liz65 (HU1) Bejegyzések: 4,917HU1
  ...egyébként a mute gomb használata megváltoztatta az életemet....köszönet érte, hogy felhívtátok a figyelmet erre a lehetőségre
  szia
  gyurisne.zsuzsié az érdem :)
                                                         
                                                        

 • Ádámmaci (HU1)Ádámmaci (HU1) Bejegyzések: 3,139HU1
  szerkesztette ezt: 06.02.2017
  Sziasztok!

  A fórum ezen topikját a mai nappal lezárom. Gondolom, aki el szerette volna mondani a véleményét az megtette. 1 hétig még marad itt, utána archiváljuk. Köszönöm, aki hozzászólt.
  Post edited by Ádámmaci (HU1) on


Ez a beszélgetés lezárult..