Főoldal Hungarian Archívum Javaslatok, dicséret és kritika (a)

Milyen változtatást szeretnél a fórumon?

Sziasztok!

Előző próbálkozásunk a fórum barátságosabbá tételére nem aratott nagy sikert. Aki hozzászólt, aszerint a fórum jó így, ahogy van, max. kisebb javítások jöhetnek szerintetek számításba.

Most viszont én azt szeretném kérni mindenkitől, hogy az építő javaslatait, kritikáit ossza meg velem akár itt, akár privátban, mi az, amin változtatni lenne jó, hogy a fórum átláthatóbb, és használhatóbb legyen. A szerkezetén, azaz a főbb felépítésén változtatni nem tudunk, így a főbb kategóriák maradnak.

Kérek mindenkit, hogy a másokat bántó közléseket mellőzze itt.

Köszönöm előre is a javaslataitokat.

Kriszta
«1

Hozzászólások

 • Liz65 (HU1)Liz65 (HU1) HU1 Bejegyzések: 4,917
  szerkesztette ezt: 30.01.2017
  hát jó...
  én még1x utoljára beírom a véleményem
  egyenlőre nem változtatnék a fórumon, mert sokan még csak most kezdenek rájönni a használatára. ha most új rendszert állítotok fel, akkor megint teljes a káosz
  a linket nagyon jó ötletek tartom, ami rögtön a belépésnél ismertetné a fórum használatát, természetesen képekkel is illusztrálva a vizuális felhasználók kedvéért

 • Gigi55 (HU1)Gigi55 (HU1) HU1 Bejegyzések: 50
  1 éve játszom, és még mindig időbe telik, amíg megtalálom amit keresek, de jó hír, hogy lassanként kezdem kiismerni a fórumot. Van abban is sok igazság, amit Liz65 ír, abban is látok rációt, amit felvetettetek változás gyanánt. Mégsem tudom eldönteni, hogy melyik megoldás a jobb, a változtatás, vagy a meghagyás. Egy fórum használatához általában némi egyéni logikára is szükség van, de sajnos vannak akik lusták olvasni. Velem is előfordult, hogy rossz helyen tettem fel a kérdésemet, és csak kicsit később jöttem rá, hogy hová is kéne írnom, így aztán beírtam oda is, mert törölni az elküldött üzenetet már nem tudtam. Ha garantálni tudjátok, hogy jobb lesz a fórum, akkor szívesen megtanulom újra.  :)
 • MizuBige (HU1)MizuBige (HU1) Bejegyzések: 648
  r0b33 mondta:
  Ennyi. Elmondtam én is a véleményemet, hogy miért merült fel az ötlet, de amint a példa is mutatja, hamar el is ment az egésztől a kedvem.

  Mindenki megnyugodhat, részemről marad minden így, ahogy van.
  Sziasztok, szia Robi :-)

  Véleményeket kértetek, az is egy vélemény amire reagáltál. Ha megsértődsz, mert valaki azt írja, hogy jó így a fórum ahogy van, akkor eleve nem kellett volna véleményt kérni senkitől, eszközölni kellett volna a változtatásokat amelyeket kitaláltatok, és kész. Viszont ha véleményeket vártok, akkor el kell fogadni, hogy a fórumot használóknak vannak véleményeik, még akkor is, ha nem ugyanaz mint a tiéd. Nekem tetszik az ötlet, hogy legyen változtatás itt-ott, és örülök neki, hogy átláthatóbbá szeretnétek tenni a fórumot, maximálisan benne is vagyok, próbáljuk meg. 


 • Name4 (HU1)Name4 (HU1) HU1 Bejegyzések: 35

    Sziasztok!

  Szerintem szükséges a változtatás, de értelme csak akkor van, ha jobb lesz, mint a régi volt. Ne legyen bonyolult, könnyen áttekinthető, egyszerűen használható legyen. Ne kelljen a használata előtt több oldalas szöveget végigolvasni, vagy  tanfolyamra menni. Engem a legjobban az zavar, hogy a magyar fórumon idegen nyelvű szöveget is találok, a keresőben a találatok sokszor nem magyarul jelennek meg, ha csehül akarok megtudni valamit, akkor majd felkeresem a cseh fórumot. Az meg, hogy valaki nem a megfelelő helyre ír, bocsánatos bűn, mindig is elő fog fordulni. Ezt a játékot az olvasni alig tudó gyerkőctől kezdve a már mozogni alig tudó aggastyánig bezárva, minden korosztály játssza. Ne feledjétek, egyszer mindenki megöregszik és újra gyermekké válik.:)

  Bocs, ha olyat írtam, amit már más megtett.

 • SestriPlayer (HU1)SestriPlayer (HU1) HU1 Bejegyzések: 1,066
  hali
  Bocs h nem irtam be hamarabb :D csak most találtam erre a topicra :D:D
  Robi akk megnyugtattál. nem kell izgulnom amiatt h még jobban túl lesz komplikálva külön topikokkal a fórum D
  akk leirom még1x amit anno a régi törölt topokba irtam
  ha már feltétlenül újitani akartok, akk a legfrissebb beszálgetéseknél levő régi hireket kéne eltűntetni.( itt azokra a témákra gondoltam amelyek előtt irja h bejelentés) idegesitő h ott vannak és egyelen 1 új hozzászólás nincs (vagy ha van is akk nem mindegyiknél). csak ott foglalják a helyet és az oldal aljára kell menni h lehessen látni az új topcokat ill azokat ahol van új hsz.
 • MizuBige (HU1)MizuBige (HU1) Bejegyzések: 648
  r0b33 mondta:
  Nem a véleménykülönbség miatt ment el a kedvem a dologtól, mert az egy dolog, másoknak más a véleménye. Ez természetes.

  Hanem az, ahogy más a vélemény.
  Mindenki azt hangoztatja nem jó, kusza, nem lehet megtalálni semmit. Jövök egy ötlettel, hogy esetleg hogy kéne,  hirtelen ugyanazoknak jó ahogy van. 0 partnerség, 0 konstruktív hozzáállás, hogy ezt nem  de úgy esetleg megpróbálhatnánk. Semmi. Ha jó, ahogy van, akkor ennyi volt a történet.
  eszközölni kellett volna a változtatásokat amelyeket kitaláltatok
  Igazad lehet, csak azt akartam elkerülni amit mindjárt a legelső posztban a fejemhez is sikerült vágni.

  Nos pl ezekért.

  Azoknak, akik meg nem találnak valamit a fórumon, [ITT] egy hasznos link.
  Szerintem meg változtatni kell, mert valóban kicsit átláthatatlan. És a változással ha jobb lesz, márpedig biztos vagyok benne, hogy jobb lesz, akkor változtatni kell. Láttuk már a munkátokat, színvonalas, azt pedig mindenki tudja, hogy jót akartok, szóval hajrá! Azt is értem, hogy a jó szándék vezérelt benneteket amikor megkérdeztétek a véleményünket, ötleteket kértek tőlünk, klassz dolog kikérni a véleményünket, én ezt díjazom. Úgyhogy kedves Robi tessék pozitívan hozzáállni, és dolgozni :-))))) >:) Lehet, hogy kicsit új lesz mindenkinek a változás, de ha jobb lesz mint a mostani, átláthatóbb, letisztultabb, akkor mindenkinek jobb lesz. Ostor már a kezemben, leszek a hajcsárod, ha gondolod >:):D:D
 • Ádámmaci (HU1)Ádámmaci (HU1) HU1 Bejegyzések: 3,139
  Sziasztok!
  Az, hogy jobb lesz-e, mint ami van, vagy volt? Őszintén megvallva van egy alap felépítés, ami a kategóriákat takarja. Ezeken mi nem tudunk változtatni. Maximum az alatta elhelyezkedő topikokon.

  Az elképzelés az volt, hogy a jelenlegi kérdések és válaszok topikon belül amik jelenleg vannak archiválásra kerülnek, s helyette jöttek volna létre azok, amiket Robi korábban írt. Számunkra azok beszédesebbnek tűntek, mint a jelenlegiek.

  Javasolhattok ti is mik legyenek a topikok nevei a Kérdések és Válaszok Kategórián belül, de akár azt is mondhatjátok, hogy amik most vannak nevek jók, nem kell változtatni.
  De ha együtt találnánk ki ezeket a beszédes topikokat, pl. Lovastanya, Szövetkezeti falu, akkor talán a többség számára könnyebben megtalálható topikok lennének pl. az épületekkel/építkezéssel kapcsolatos kérdések és társaik helyett.

  De ha ti úgy látjátok, hogy a mostaniak is beszédesek, akkor minden marad a régiben. Mi csak azt szerettük volna, ha együtt alkotjuk meg azt, amit ki lehet hozni a lehetőségeinkkel.

  Köszönöm:Kriszta

 • SestriPlayer (HU1)SestriPlayer (HU1) HU1 Bejegyzések: 1,066
  De ha együtt találnánk ki ezeket a beszédes topikokat, pl. Lovastanya, Szövetkezeti falu, akkor talán a többség számára könnyebben megtalálható topikok lennének pl. az épületekkel/építkezéssel kapcsolatos kérdések és társaik helyett.
  hali
  hát ezt nem, kéne elrontani
  sztem maradjanak meg a topikok amik most vannak a kérdések és válaszoknál
  lovi?
  sztem létre lehetne hozni egy lovardával/ lófejlesztéssel kapcsoltatos kérdések témát a régiek mellé.
  mivel ez egy teljesen más játékelem ez valóban megérdemel a tobbi téma mellett külön topkot
  de a tematikous eventek, szigetek meg a amik ott fel voltak hozva javaslatként sztem nem. azoknak jók a mostani topicok  is.
  persze ez csak az én vleményem. döntsőn a többség.
 • szuette (HU1)szuette (HU1) HU1 Bejegyzések: 130
  szerkesztette ezt: 31.01.2017

  Sziasztok,

  köszönjük szépen, h kíváncsiak vagytok a véleményünkre. Használom a fórumot de gyakorlott nem vagyok. Hogy mit kéne változtatni azt nem tudom a mozgási lehetőségeket nem ismerve. Ám el tudom mondani mint egy maszatoló felhasználó általában hogyan kezelem, talán ez is ötletet adhat. Ha belépek a fórumra, rögtön a beszélgetések címszó alatti mozgást követem. Olvasom a friss témákat, bejegyzéseket. Abban teljesen egyetértek SestriPlayer "kollegával" :) , hogy nagyon zavaró a régi hozzászólások jelenléte. Valamint ha egy korábbi témakört vagy moderátori tájékoztatást keresnék azt nehezen vagy egyáltalán nem találom meg. Rémlik, hogy ez vagy az a téma volt már, olvastam, keresném, nem megy. Rengeteg címszó van és visszatérő hozzászólás.

  köszi :D


  Post edited by szuette (HU1) on
 • Liz65 (HU1)Liz65 (HU1) HU1 Bejegyzések: 4,917
  szerkesztette ezt: 31.01.2017
  szasztok
  tudod Robi ebben az a vicces, h ez egyáltalán nem rólam szól, mert tőlem aztán akár 600 új topikot is nyithattok, akár minden betűnek külön 1-1 topikot, biztos lehetsz benne, h megfogom találni a megfelelő helyet ahova írni kell, szal miattam ne aggódj, nem félek a változtatástól. inkább azok miatt írtam, akik még csak most kezdik végre kiismerni magukat a fórumon. jelenleg is eléggé szét vannak szedve a témák, de lépjünk túl ezen, hagyjuk
  az, h 801x van valami megválaszolva, hidd el, jó részt nem ezen fog múlni. nem is emléxem már milyen esemény volt legutoljára az, amikor valóban ezredszer lett megválaszolva u. az. és tudod az egészben az volt a legviccesebb, h u. abban a topikban volt az "egész nap válaszolok u. arra"
  amikor a legutolsó hsz is a kérdésre volt válasz, de a játékos annyi fáradtságot sem vett, h a legutolsó beírást elolvassa, mert akkor kérdeznie sem kellett volna
  és ezt nem fogjátok tudni semmilyen praktikával megváltoztatni. ha 1 betűt sem hajlandó elolvasni, csak írni, akkor akár milyen kategorizált lehet a fórum, máshova fog írni, 100x is u. azt fogja kérdezni, mint az előtte lévő akár 99 játékos
  de mint ahogy a tegnapi topikban is írtam - ami hirtelen felindulásból törölve lett - meg kell próbálni és majd kiderül. amíg csak elméletben beszélünk róla és nem ültetjük át a gyakorlatba, addig semmi biztosat nem tudhatunk a hatékonyságáról
  max visszacsináljátok :smiley: vagy kitaláltok valami mást megint

  és még csak annyit tennék szuette beírásához hozzá, a "Rengeteg címszó van és a visszatérő hozzászólás." -hoz, h így fennáll a veszélye annak, h még több címszó lesz :)

  de hajrá ;) hátha tényleg sokkal jobb lesz.... csak úgy tudhatjuk meg, ha kipróbáljuk
 • SestriPlayer (HU1)SestriPlayer (HU1) HU1 Bejegyzések: 1,066
  Liz65 (HU1) mondta:
  és még csak annyit tennék szuette beírásához hozzá, a "Rengeteg címszó van és a visszatérő hozzászólás." -hoz, h így fennáll a veszélye annak, h még több címszó lesz :)
  hali
  na nem birtam ki h ne szóljak ehhez hozzá
  nem " fennál a veszélye" ,hanem 100% hogy még több cimszó lesz B)
 • Liz65 (HU1)Liz65 (HU1) HU1 Bejegyzések: 4,917
  én igazából azon gondolkodnék el, h az új fórumozót hogyan lehetne rávenni, h olvasson mielőtt beír vagy kérdést tesz fel
  mit tom én, esetleg ahogy belép a fórumra rögtön a szeme előtt lenne a "keresés" ? nem jobb oldalon
  felugrana egy ablak a keresés lehetőségével...... akkor a kategorizálásnak is nagyobb esélye lenne
  bár nem tom, h ez megoldható lenne-e, ti modik jobban ismeritek a fórum felépítését
  és persze ez is csak egy lehetőség
 • MizuBige (HU1)MizuBige (HU1) Bejegyzések: 648
  Liz65 (HU1) mondta:
  én igazából azon gondolkodnék el, h az új fórumozót hogyan lehetne rávenni, h olvasson mielőtt beír vagy kérdést tesz fel
  mit tom én, esetleg ahogy belép a fórumra rögtön a szeme előtt lenne a "keresés" ? nem jobb oldalon
  felugrana egy ablak a keresés lehetőségével...... akkor a kategorizálásnak is nagyobb esélye lenne
  bár nem tom, h ez megoldható lenne-e, ti modik jobban ismeritek a fórum felépítését
  és persze ez is csak egy lehetőség
  Szia Lizi :-)

  Amikor én felléptem ide annak idején, először is szétnéztem a témakörök között, a lófejlesztés érdekelt, de beleolvastam egy csomó témába, körülnéztem, tájékozódtam. Nem vagyunk egyformák, én is megtaláltam a keresést, de nem használtam, inkább körülnéztem, és olvasgattam, mert érdekelt a játék. Igaz én már láttam fórumot előtte is, és tudom, hogyan működnek a dolgok egy fórumon. Nem gondolom, hogy az új belépőket rá kellene venni itt bármire is, akit érdekel a fórum és annak tartalma, az úgyis olvasgatni fog, akinek pedig problémája van a játékkal, és csak azért jön ide, hogy panaszkodjon, annak meg teljesen mindegy, hogy milyen a fórum felépítése. Mint ahogy sokszor látjuk, aki segítséget jön kérni, tájékozódás nélkül össze-vissza beír mindenféle témába, persze tisztelet a kivételnek, azért vannak olyanok is, akik tájékozódnak mielőtt írnak. Én korábban javasoltam valamit amire Zsu azt írta, hogy technikailag nem megoldható, pedig most is azt mondom, hogyha egy helyen lenne minden információ ami egy-egy új eseménnyel kapcsolatos, nem kellene ennyit kutatni dolgok után. Írok egy példát. A Kínai eventhez van egy hivatalos infó a hivatalosban, alatta a hírek megbeszélésénél van egy téma ahol az eventről lehet csevegni, van a tippek-trükköknél két külön leírás, az egyik a felröppenőkkel kapcsolatos, a másikban pedig a játékosszintekhez tartozó összegyűjthető zodiákus jegyeket tartalmazza, és még egy topic van nyitva, az pedig a frissítés utáni hibák megbeszélésére. Egy eseményhez 5 topic van megnyitva, mi, akik napi szinten ide járunk sem tudjuk követni a dolgokat, nem még azok akik újként belépnek ide. Valakitől olvastam itt minap, hogy a szövijéből ő jár ide, és tájékoztatja a többieket, nem is csoda, a példám alapján ember legyen a talpán aki kiigazodik az ugyanazon témához nyitott topicok között. Aki nem használja rendszeresen a fórumot, honnan a fenéből tudja, hogy nézzen be a tippek-trükkökhöz, mert ott is van a Kínai eventhez egy kis tipp, meg a hivatalosba is nézzen be, ha érdekli az event leírása, és még ha beszélgetni akar menjen a hivatalos hírek megbeszéléséhez, jahh, és ha valami gondja van, azt meg írja le a külön erre nyitott hibák megbeszéléséhez? Szerintem ettől van káosz :-) Robi, mielőtt letolnál azért amit írtam, csak jelzem..  neked természetes hol keresd amire kíváncsi vagy, hisz te/ti szerkesztitek a fórumot, tehát tudjátok mit hol keressetek, de azoknak akik szeretnének informálódni, és nem sok idejük van fórumozni, ez sok. :p
 • Liz65 (HU1)Liz65 (HU1) HU1 Bejegyzések: 4,917
  szerkesztette ezt: 31.01.2017
  hát nem tom Bea, ugye az már tisztázva lett, h a Hivataloshoz egyébként se lehetséges nekünk mezei játékosoknak hozzáírni, de ez nem is baj, mert azok a hírek ne is keveredjenek össze semmivel. annak letisztultnak kellene lennie
  a másik amiről írsz, viszont nem tom, h jó lenne-e, átláthatóbb lenne-e, ha minden egy topikba menne ( ha jól értettem, ezt javasolnád ) tehát lenne egy Ínyenc farmos pl. és abba minden bele mint a fradi kolbiba? mert ha így gondoltad, az szrtm nem lenne jobb és átláthatóbb, mert akkor tényleg az egész topikot átkellene nyálaznia a játékosnak, h találjon infót arról amit szeretne. és sokan 1-2 hsz-t nem képesek visszafelé elolvasni, nemhogy még egy egész topikot
  a példáddal élve maradjunk a Kínainál
  tehát van a Hivatalos, ami szrtm stimm, ezzel nincs semmi tennivaló. van egy beszélgetős topik, szrtm ez is okés, hisz valahol meg kell beszélnünk, esetleg egymásnak segíteni stb
  a tippek-trükköknél igazad van, lehetne egy topikban a felröppenők és a zodiákus jegyek, ennek valóban nem kellene 2 külön topik
  bár eddig nem tartottam rossz ötletnek, h frissítés utáni hiba topik legyen, a modiknak is könnyebb volt összeszedni a hibákat, de esetleg ezzel lehetne valóban rövidíteni a listát

  egy kérdés a modikhoz?
  a főoldalon a főmenüket lehetetlen megváltoztatni?
  tulképpen ha ezt az egész menüt lehetne szerkeszteni......

  Goodgame Big farm - A játék
 • Liz65 (HU1)Liz65 (HU1) HU1 Bejegyzések: 4,917
  olvasva a pár perce beírt hszt......
  a Technikai problémák és bugok főtémát nem tudjátok átírni simán csak Hibák bejelentése vagy hasonlóra?
  és akkor ott már elképzelhető lenne pl külön farmokra bontva
 • MizuBige (HU1)MizuBige (HU1) Bejegyzések: 648
  Liz65 (HU1) mondta:
  hát nem tom Bea, ugye az már tisztázva lett, h a Hivataloshoz egyébként se lehetséges nekünk mezei játékosoknak hozzáírni, de ez nem is baj, mert azok a hírek ne is keveredjenek össze semmivel. annak letisztultnak kellene lennie
  a másik amiről írsz, viszont nem tom, h jó lenne-e, átláthatóbb lenne-e, ha minden egy topikba menne ( ha jól értettem, ezt javasolnád ) tehát lenne egy Ínyenc farmos pl. és abba minden bele mint a fradi kolbiba? mert ha így gondoltad, az szrtm nem lenne jobb és átláthatóbb, mert akkor tényleg az egész topikot átkellene nyálaznia a játékosnak, h találjon infót arról amit szeretne. és sokan 1-2 hsz-t nem képesek visszafelé elolvasni, nemhogy még egy egész topikot
  a példáddal élve maradjunk a Kínainál
  tehát van a Hivatalos, ami szrtm stimm, ezzel nincs semmi tennivaló. van egy beszélgetős topik, szrtm ez is okés, hisz valahol meg kell beszélnünk, esetleg egymásnak segíteni stb
  a tippek-trükköknél igazad van, lehetne egy topikban a felröppenők és a zodiákus jegyek, ennek valóban nem kellene 2 külön topik
  bár eddig nem tartottam rossz ötletnek, h frissítés utáni hiba topik legyen, a modiknak is könnyebb volt összeszedni a hibákat, de esetleg ezzel lehetne valóban rövidíteni a listát

  egy kérdés a modikhoz?
  a főoldalon a főmenüket lehetetlen megváltoztatni?
  tulképpen ha ezt az egész menüt lehetne szerkeszteni......

  Goodgame Big farm - A játék
  Szerintem a hivatalos hírekhez az ismertető alá be lehetne rakni azt a 2 segítséget ami a tippek-trükköknél van most, ha maradunk a Kínai eventes példánál. Persze nem tudom, hogy ez mennyire megoldható, azt majd a modik megírják.

  r0b33 mondta:

  igazából ezzel a két bejegyzéssel ne nagyon példálózzatok mert hivatalosan ilyen hozzászólás nem is létezik.

  Az, hogy mégis ott van ahol, azt tudjátok be a a személyes előnyötöknek.


  Ha nem lehet ilyesmit leírni, akkor meg hiába van ott ahol, mert nem találják meg a játékosok. Ez olyan mint az okos lány című népmesében.. hoztam is meg nem is, volt is, nincs is :p Aki nem igazodik ki a fórumon, annak nem segítség, mert meg sem találja :p
 • gyurisne.zsuzsi (HU1)gyurisne.zsuzsi (HU1) Bejegyzések: 2,969
  szerkesztette ezt: 31.01.2017
  Liz65 (HU1) mondta:
  olvasva a pár perce beírt hszt......
  a Technikai problémák és bugok főtémát nem tudjátok átírni simán csak Hibák bejelentése vagy hasonlóra?
  és akkor ott már elképzelhető lenne pl külön farmokra bontva

  Szia! :)

  Sajnos nem tudjuk átnevezni egyiket sem. Ehhez nincs jogosultságunk, ez központilag kialakított felépítés. Tehát amit a FŐ OLDALON láttok vastagon kiszedve fő téma és altéma, azok a GGS által kitaláltak. Mi csak azon belül tudunk mozogni és ugyanúgy témákat nyitni, mint ti.

  Zsu
 • szuette (HU1)szuette (HU1) HU1 Bejegyzések: 130
  szerkesztette ezt: 31.01.2017
  Sziasztok,
  szeretnék leírni egy példát hogyan vezettem el egy szövi társamat a kívánt témához (amihez MizuBige vezetett vissza mert nem találtam :D ). Ez segíthet ?

  Belépsz a fórumra - Baloldalon felül: Kategóriák, bemész - legörgetsz a Goddgame Big Farm A Játék sávra, belépsz - legörgetsz a Tippek és Trükkök sávra, belépsz - felülről a 2. Kínai újév - A ka as éve sáv, belépsz.
  Itt megtalálod a bejegyzést. Görgetéssel megkeresed a szintednek megfelelő sárga sávot, belépsz és megnézheted mennyi jegyet kell gyűjtened a 100%-hoz.  :)))))))

  Ja és beírtam a keresésbe mindezek előtt a "kínai újév" támpontot, kb. 100 találatot adott. Mert nem emlékeztem a kiegészítésre: A kakas éve.

 • Ádámmaci (HU1)Ádámmaci (HU1) HU1 Bejegyzések: 3,139
  Nekem 1 javaslatom lenne, s erre szeretnék véleményeket. 

  A legfrissebb beszélgetések mindig tele vannak szövik bemutatkozásával, s így néha kiszorítja a fontosabb infókat. Mit szólnátok hozzá, ha ez csak 1 topik lenne, s minden szövi aki akarj ott 1x bemutatkozna, vagy időnként ha új tagot keres, akkor újra hozzászól? Ezzel egy kicsit lehetne csökkenteni a topikok számát.
 • gyurisne.zsuzsi (HU1)gyurisne.zsuzsi (HU1) Bejegyzések: 2,969
  Nekem 1 javaslatom lenne, s erre szeretnék véleményeket. 

  A legfrissebb beszélgetések mindig tele vannak szövik bemutatkozásával, s így néha kiszorítja a fontosabb infókat. Mit szólnátok hozzá, ha ez csak 1 topik lenne, s minden szövi aki akarj ott 1x bemutatkozna, vagy időnként ha új tagot keres, akkor újra hozzászól? Ezzel egy kicsit lehetne csökkenteni a topikok számát.

  Ebben egy gondot látok Kriszti.
  Egy topikban beletenni mindenkit... Ki fogja megnézni azokat a szöviket, akik már az 4-5...10. oldalon lesznek? (lehet, senki)
 • gazdaság11 (HU1)gazdaság11 (HU1) HU1 Bejegyzések: 1,009
  Egyet értek Zsúval, már az első oldal aljáig se mennek le!
 • Ádámmaci (HU1)Ádámmaci (HU1) HU1 Bejegyzések: 3,139
  Sziasztok!
  Lehet igazatok van ebben, csak a Legfrissebb beszélgetésekben legtöbbször a szövetkezeti bemutatkozások, és a kikapcsolódás 50%-ban van minimum jelen, s azok a segítségek, mint pl. most a kínai felröppenők is átkerült a következő oldalra, s legtöbben tényleg csak a legfelsőket nézik és ha ott nincs info, mindenhova írogatnak.
  Ha mások is szeretnék, hogy maradjon, akkor rendben, elfogadom.

 • Este (HU1)Este (HU1) HU1 Bejegyzések: 105

  Variálhattok amit akartok, amíg nem kezditek komolyan szankcionálni azokat, akik olvasás nélkül ötszázadszorra teszik fel ugyanazt a kérdést, addig a fórum egy nevetséges katyvasz marad.

  Minek is olvasson valaki, ha azonnal (ötszázadszor) megkapja a választ?

  Mélyen tisztelem a türelmeteket, de ha válasz helyett minden alkalommal elküldenétek a megfelelő helyre (először a megfelelő linkre, többedszer a pokolba), hátha megtanulnának olvasni. Vagy ez a 21. században elképzelhetetlen?

 • Name4 (HU1)Name4 (HU1) HU1 Bejegyzések: 35

  Sziasztok!

  A fórum használata kapcsolatban lehet szankciókat bevezetni, lehet udvariatlan, durva válaszokat írni, vagy egyszerűen nem válaszolni a feltett kérdésekre. Nem fog semmi más történni, mint még kevesebben fognak merni írni, még kevesebben fognak a fórumra jönni és még kevesebben fognak farmozni.

 • Liz65 (HU1)Liz65 (HU1) HU1 Bejegyzések: 4,917
  Name4 (HU1) mondta:

  Sziasztok!

  A fórum használata kapcsolatban lehet szankciókat bevezetni, lehet udvariatlan, durva válaszokat írni, vagy egyszerűen nem válaszolni a feltett kérdésekre. Nem fog semmi más történni, mint még kevesebben fognak merni írni, még kevesebben fognak a fórumra jönni és még kevesebben fognak farmozni.

  szia Name

  teljes mértékben igazat adok neked
  nem megoldás a szankció, főleg a durva válasz vagy figyelmen kívül hagyás. szrtm pont ezen okok miatt pártoltak el sokan
  más megoldás kell ahhoz, h a játékosok visszatérjenek és merjenek kérdezni. és természetesen valahogy az arany középutat is meg kell találni, h normálisan használják
  változatlanul tartom magam ahhoz, h a "Fórum használata" link legyen mindig legfelül és ne csak szóban, de képekkel kiegészítve is segítse a fórumozók eligazodását
 • Este (HU1)Este (HU1) HU1 Bejegyzések: 105
  Name4 (HU1) mondta:

  Sziasztok!

  A fórum használata kapcsolatban lehet szankciókat bevezetni, lehet udvariatlan, durva válaszokat írni, vagy egyszerűen nem válaszolni a feltett kérdésekre. Nem fog semmi más történni, mint még kevesebben fognak merni írni, még kevesebben fognak a fórumra jönni és még kevesebben fognak farmozni.


  Akkor legyen csak az övék a fórum, meg azé a kis csoport fanatikusé, aki válaszolgat nekik. Az értelmesebbek nagy része meg elolvassa a bejelentéseket, és nem olvassák az összes többit, mert nincs idejük  500-szor elolvasni ugyanazt, a köztük eldugott egy-egy hasznos információért.
Ez a beszélgetés lezárult..