Firefoxot használsz és a BigFarm teljesítményi hibákkal küzd?
Kattints ide a megoldáshoz!

[Közlemény] - A 2017-es év már itt van a nyakunkon, de először is...

gyurisne.zsuzsi (HU1)gyurisne.zsuzsi (HU1) Bejegyzések: 2,969
szerkesztette ezt: 13.02.2017 itt: Hivatalos Hírek


Sziasztok! :)

2017 már itt van a nyakunkon és szerenténk megosztani veletek pár gondolatot, információt az általunk szeretett BigFarm játékról!

Először is szeretnénk köszönetet mondani mindenkinek, aki a játékkal játszik, aki részt vesz a beszélgetésekben, eseményekben. Ezek a dolgok nagyon fontosak nekünk, mert nem csak a közösséget, hanem a játékot is segítenek formálni.

2016 egy vegyes év volt, voltak jobb és rosszabb pillanatok is. Megpróbáljuk magunkból kihozni a legjobbat, hogy kijavítsuk a hibákat és ezzel zárjuk le ezt az évet. Bár ez nélkületek nem volna lehetséges, ha nem kapnánk tőletek folyamatosan visszajelzésket, javaslatokat, segítséget...és persze a támogatásotokat. Tehát a BigFarm minden dolgozója nevében hálás köszönetünket fejezzük ki nektek!

De most forduljunk egy kicsit a jövő felé. Szeretnénk nektek némi bepillantást engedni a jövő évi tervekbe, menetrendbe:
 • Szövetkezeti bajnokság: Januárban kezdődik az event. Havonta kétszer fog és 4 napos lesz az időtartama. (minden hónap 2-6. és 16-19. között lesz majd) Reméljük, hogy ezzel a megoldással a szövetkezeti bajnokság kevesebb terhet, stresszt jelent majd nektek. Valamint alkalmatok nyílik havonta kétszer jutalmakat nyerni.
 • Ideiglenes farm: minden hónap 9-én fog indulni
 • Szövetkezeti falu!
 • Szövetkezeti falu liga!
 • Egy új és érdekes karakter érkezik.
 • Egy fantasztikus és új lehetőséget kaptok a lovak tenyésztésére...
 • 4. állandó farm...és még sok más!

Mint ahogyan eddig is, ezután is gondoskodunk arról, hogy mindig tájékozottak legyetek az új funkciókat és változásokat illetően.

Mindenkinek nagyon boldog Karácsonyt és a legjobbakat kívánjuk a 2017-es évre!

a Ti BigFarm Csapatotok

Az alábbi linken beszélgethettek róla:

https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/hu/discussion/142045/beszelgetes-2017-es-evi-tervekrol
Post edited by r0b33 (HU1) on

Hozzászólások

 • gyurisne.zsuzsi (HU1)gyurisne.zsuzsi (HU1) Bejegyzések: 2,969
  Sziasztok! :)

  Ebben a közleményben szó esett egy 4. állandó farmról is, amit a tervek szerint ebben az évben került volna a játékba és már többen is érdeklődtetek. :)

  Most megerősíthetjük, hogy egy Vulkanikus sziget farm lesz. Bizonyára sokaknak nem okoz meglepetést, hiszen olvashattok róla Yarnacle elbeszéléseiben. Mielőtt azonban megérkezik, szeretnénk inkább a játékban található hibák kijavítására összpontosítani, hogy 2018 elején megismerkedhessetek vele közelebbről is. :)

  Azt egyelőre még nem tudjuk, hogy a teszt szerveren elérhetővé válik-e hamarabb. Ez még a jövő zenéje. :)

  Zsu
Sign In to comment.