Főoldal Goodgame Big Farm - Újdonságok Hivatalos Hírek
Firefoxot használsz és a BigFarm teljesítményi hibákkal küzd?
Kattints ide a megoldáshoz!

Helyzetjelentés

gyurisne.zsuzsi (HU1)gyurisne.zsuzsi (HU1) Bejegyzések: 2,969
szerkesztette ezt: 13.12.2016 itt: Hivatalos Hírek
Sziasztok BigFarmerek! :)


Bizonyára emlékeztek még, nem is olyan régen ITT megkértünk benneteket arra, hogy segítsetek nekünk felállítani egy listát a legsürgősebben javítandó hibákról.

Az alábbi eredmény született:

Hiba prioritási lista

 1. Elrendezési mód - Eltűnő dekorációk minden farmról.
 2. Szomszédok - Néha nem fizetnek a termékekért. A játék frissítésével helyre áll. (tegnapi hibajavításnak meg kellett oldania)
 3. Eladás/adományozás - Ezek a funkciók nem mindig működnek teljes mennyiségnél.
 4. Építkezés/mozgatás - Error13 (rossz pozíció) üzenet jelenik meg, amikor a dekorációkat és más épületeket építeni, illetve elhelyezni szeretnétek. (tegnapi hibajavításnak meg kellett oldania)
 5. Betakarítást jelző panel - Az időmérő néha lefagy, mielőtt elérné a 00:00:00 időt.
 6. Időzítő - Időbéli ellentmondás a küldetési, a hajó és az építési időkben
 7. Termékek szállítása - Hibaüzenet jelenik meg, amikor megpróbáltok termékeket szállítani a Pékségbe vagy a Biopiac szerződéseibe. (tegnapi hibajavításnak meg kellett oldania)
 8. A szövetkezeti faluban a falusi dollár ikonra való kattintással a játékosok ellátogatnak az átmeneti (szigetfarm) farmokra. Aminek következményeként azoknál is feloldódik a sziget, valamint a hajó extra doboza, akik eddig szándékosan nem indítottak el az ideiglenes farmokat.
 9. Farm - A mézharmat és a trágya mennyisége minden ok nélkül megváltozik, de akár még el is tűnik.
 10. Hajó - Csak a kikötőre kattintva nyílik meg a hajó. (tegnapi hibajavításnak meg kellett oldania)

Nos, a lista már a csapatnál van, és a prioritásuknak megfelelően dolgoznak a jelenleg is fennálló hibák javításán.
Elsődlegesen úgy tűnik, hogy sok hiba a játék gyorsítótár kezelő részének hibájára vezethető vissza, de egyenlőre még vizsgáljuk a dolgot.
A prioritásos lista nem jelenti azt, hogy pont ebben a sorrendben kerülnek kijavításra a hibák, hiszen némelyik komolyabb beavatkozást kíván mások csak kisebbet, ezek nyilván előbb készen lesznek, de a listának megfelelően foglalkozunk a hibákkal.

Néhány kérdést felhoztatok 3 pontot illetően. Azokkal kapcsolatban a következőket szeretnénk elmondani:
 • A hajó két megnyitott fiókját illetően dolgozunk egy megoldáson, amelynek során önmaguknak a játékosoknak kell kinyitniuk majd a szigetes ládákat. Azoknál, akiknél akartuk ellenére feloldódott, ellenőrizzük, műszakilag mit tehetünk. De ehhez szükségünk van egy mélyebb vizsgálat elvégzésére. Ezek a változások a következő ideiglenes farm kezdete előtt már nem alkalmazhatóak az idő rövidsége miatt.
 • Ugyanakkor elemezzük a termelés vagy fejlesztés alatt lévő objektumok körmenüjéről jelenleg hiányzó információk helyzetét is.
 • A fejlesztő csapat értékeli a legutóbbi visszajelzéseiteket, amiket a Szövetkezeti bajnokság jutalmainak változásával kapcsolatban kaptak. Jelenleg is elemzik a legutóbbi event adatait, ami pénteken ért véget.


Köszönjük szépen az együttműködést és a visszajelzéseket! :)

a ti Fórum Csapatotok


Post edited by gyurisne.zsuzsi (HU1) on

Hozzászólások

 • gyurisne.zsuzsi (HU1)gyurisne.zsuzsi (HU1) Bejegyzések: 2,969
  szerkesztette ezt: 17.12.2016
  Kedves Játékosok!

  A legutóbbi hibajavításunk a Mikulás kívánságlistájának és a  Dísztárgytorony hibájának javítását célozta meg. Jelenleg azok a díszek látszódnak a toronyban, amik a farmjaitokon kinn vannak. Azonban dolgozunk egy jobb, egy hatékonyabb megoldáson is, hogy a korábbi díszeket ismét feloldhassuk.

  Továbbá kaptunk néhány jelentést az eltűnt/befejeződött tematikus event kapcsán. A csapatunk már dolgozik az eset feltárásán. Sajnos a problémát nem túl egyszerű reprodukálni. Reméljük, hogy erről még többet tudunk nektek mondani a jövő héten.

  Addig is elnézéseteket kérjük ezért a kellemetlenségért.
  Post edited by gyurisne.zsuzsi (HU1) on
Sign In to comment.