Firefoxot használsz és a BigFarm teljesítményi hibákkal küzd?
Kattints ide a megoldáshoz!

GGS - Hivatalos állásfoglalás

r0b33 (HU1)r0b33 (HU1) Bejegyzések: 1,757
Sziasztok!

Ahogy azt már nyilván tudjátok a legutóbbi frissítéssel együtt fellépett néhány a farmotokat érintő váratlan hiba. A legsúlyosabb hibákat két hibajavítással kompenzálással próbáltuk orvosolni, azonban felhívjuk mindenki figyelmét arra, továbbra is van még kijavítandó probléma. Fejlesztőink gőzerővel dolgoznak azon, hogy minden megfelelően a helyére kerüljön amilyen gyorsan az csak lehetséges. Szeretnénk ismételten megköszönni a türelmeteket és a visszajelzéseiteket.

Továbbá szeretnénk benneteket friss információkkal ellátni a különösen széles köröket érintő eseményekkel kapcsolatban:
 • Virág farm dekorációk:
  Azok a játékosok, akiket veszteség ért a frissítést követően ÉS nem kapták meg a kompenzációt sem múlt pénteken, vegyék fel a kapcsolatot a Supporttal, minden egyes megkeresést egyediként fognak kezelni.
  FONTOS: a hibajelentő űrlapon a "Description" mezőben fel kell tüntetni, hogy "Flower Farm" és amilyen részletesen csak lehet, leírni a problémát. Mivel ezeket a hibajelentéseket nem automatika fogja kezelni, feldolgozásuk néhány napot igénybe fog venni.

 • Automatikus Teszt-szerver e-mailek:
  Mivel a Teszt-szerver átmeneti leállításra került (előreláthatólag október elejéig), ezért nem lehetséges az e-mailben kiküldött ajándékok átvétele. Arról jelenleg nincs információnk, hogy amikor a teszt-szerver újraindul ezek az ajándékok átvehetőek lesznek-e, erről később még tájékoztatunk benneteket. Lépéseket tettünk továbbá hogy a jövőben ilyen eset ne forduljon elő.

 • Automatikusan megnyílt téli farm:
  Tudomásunkra jutott, hogy néhány játékosnál megnyílt a Téli Farm és ezzel együtt a hajón is kinyílt a 2 extra terményfiók, ami fennakadásokat okoz a hajó megrakodásában. A részletekről tájékoztatni fogunk amint konkrétumokkal tudunk szolgálni ezügyben.

Ismételten szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjunk a megértésért és türelemért, amit tanúsítottatok. A javító szándékú visszajelzéseitek igazán hasznosak voltak!
Szeretnénk megnyugtatni benneteket, bár felmerült jó néhány probléma az utolsó frissítés folyamán, azonban a teszt szerver nagy segítségünkre szolgált, hogy több, ehhez hasonló helyzetet elkerüljük. Ezért aztán folytatjuk a működtetését, hogy a továbbiakban is segítségükre legyen a minőségibb, vonzóbb tartalmak létre hozásában.

Üdvözlettel:
A Big Farm csapata

ENNYI VOLT...

Sign In to comment.