Firefoxot használsz és a BigFarm teljesítményi hibákkal küzd?
Kattints ide a megoldáshoz!

Frissítés augusztus 16-án - Teszt szerver indul

Ádámmaci (HU1)Ádámmaci (HU1) Bejegyzések: 3,139HU1
szerkesztette ezt: 15.08.2016 itt: Hivatalos Hírek


Hello Mindenki!

Amint már említettük, jön az új teszt szerver, most végre indul a teszt program! Legyetek az elsők között, akik kipróbálhatják a következő vadonatúj funkciókat! Segítsetek nekünk visszajelzéseitekkel, a tervezett, új játékelemek bevezetése előtt !

Ne feledjétek:

A teszt szerver első és legfontosabb funkciója, hogy valós környezetben tesztelhessük az új funkciókat, számítsatok hibákra, összeomlásokra egyéb kellemetlenségekre, előfordulhat, hogy a megfelelő működés érdekében töröljük a kiszolgálót, a fiókokat, elemeket (beleértve a normál és prémium értéktárgyakat). Ugyanez vonatkozik a boltban - mert a tesztszerveren is elérhető lesz a bolt - vásárolt aranyra is.
Mielőtt a teszt szerverre aranyat vásároltok, tartsátok szem előtt, hogy a teszt szerveren semmi sem állandó, és törlésre kerülhet a játéktesztek során.



- A jelenlegi fiókoknak (továbbiakban élő fiók) és a teszt fiókoknak nem lesz kapcsolatuk egymással, így bármit tesztek a tesztkörnyezetben, az nem lesz hatással az élő fiókra, és fordítva, az élő fióknak sincs hatása a teszt fiókra.

- A teszt szerveren minden fiók új fiókként indul, nincs lehetőség az élő vagy a teszt fiókot átmozgatni a teszt illetve az élő szerverre.

- A játékhoz igyekszünk a lehető leghamarabb fordításokat készíteni, de tartsátok szem előtt, hogy a teszt szerver nyelve: Angol. 

- A tesztelés során biztosítunk mindenféle segítséget, hogy könnyebben érjetek el magasabb szintekre, és tesztelhessétek minden szempontból az újításokat.

- Általánosságban várjuk tőletek a visszajelzéseket, tartsátok tehát szem előtt, hogy a játék kiegyensúlyozottsága és nagyrészt semmi sem végleges a teszt szerveren. A számok, az árak és a jutalmak és valószínűleg minden változik majd. Eventek is indulnak a teszt szerveren, melyek hossza esetleg túl rövid vagy túl hosszú, véglegeshez képest. 



A segítségetek jutalma

Időről időre jutalmazzuk a teszt szerver játékosait az elvégzett munkájukért! Ezek a jutalmak természetesen az élő fiókokra érkeznek majd. :) Egyes jutalmakat minden tesztelő megkap majd, másokat csak a kimagaslóan teljesítő tesztelők kapnak. Bővebb infó később. 


Ahhoz hogy a jutalmak megérkezzenek az élő fiókokra, a teszt szerverre is ugyanazzal az e-mail címmel kell regisztrálni, amellyel az élő fiókot létrehoztátok. 



A teszt szerver fóruma

Egy külön fórumot is indítunk a teszt szerverhez, hogy a lehető legkönnyebbé tegyük a visszajelzéseket. A fórumot a játékból a már megismert módon érhetitek el, ha az nem működik, használhatjátok ezt a linket is:
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/testboard/

Kérjük tartsátok szem előtt hogy ez a fórum nem a csevegések helye, kizárólag a hibajelzések közzétételére szolgál, az offtopic beszélgetések helye a normál fórum. A fórum hivatalos nyelve angol.



FONTOS

A fiókkészítés a játékban és az új teszt szerver fórumon egy kicsit bonyolult lehet, így kérünk benneteket, hogy figyelmesen olvassátok ezt el és ha bármi kérdésetek van, jelezzétek.

Hogy hozhattok létre fiókot a teszt szerveren?

Könnyedén. Az országzászló melletti szerverlistából válaszd ki a teszt szervert. Készen is állsz új fiók létrehozására - kérjük, hogy ugyanazt az e-mail címet használjátok a fiók létrehozásánál, mert csak ebben az esetben tudjuk jóváírni a teszt szerveren végzett munkátokért járó jutalmakat, bónuszokat.

A teszt szerver fórumát ugyanazokkal a felhasználói adatokkal érheted el, mint az élő farmodhoz tartozó fórumot.

A fórumot a következő címen érhetitek el: http://community.goodgamestudios.com/bigfarm/testboard vagy a tesztszerveren lévő farmról a fórum ikonra kattintva, a fórumra belépni a normál farmodhoz tartozó fórumjelszóval tudsz belépni. Amennyiben kérdés merülne fel, azt a fórumon megbeszélhetitek.

Jó szórakozást a teszt szerveren!
Itt beszélgethettek róla:
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/hu/discussion/129998/augusztus-16-i-frissites-megbeszelese-indul-a-teszt-szerver


HjpBRtepng


Hozzászólások

  • gyurisne.zsuzsi (HU1)gyurisne.zsuzsi (HU1) Bejegyzések: 2,969
    Holnap 11 óra körül frissítés lesz a teszt szerveren.
Sign In to comment.