Firefoxot használsz és a BigFarm teljesítményi hibákkal küzd?
Kattints ide a megoldáshoz!

Farmtervező nézet

Ádámmaci (HU1)Ádámmaci (HU1) Bejegyzések: 3,138
szerkesztette ezt: 09.08.2016 itt: Javaslatok, dicséret és kritika (a)

Farm átrendezéseFarmod mostantól könnyebben átrendezheted a farmrendező nézet segítségével. Nemcsak a díszeket helyezheted raktárba, de az épületeket is ideiglenesen tárolhatod, míg a farmod átrendezed.

Az alsó ikonsoron kattints az elrendezési mód ikonra: 

Ekkor megnyílik egy ablak, melyben átmenetileg tárolhatod az épületeket, díszeket. 

Fogd meg a díszt vagy az épületet és húzd be az épületraktárba. Ez a raktár mindaddig él, míg az adott farmodon tartózkodsz. Mindhárom farmodon használható, de egyszerre csak 1 farmon. Nincs lehetőséged átlépni másik farmra, míg vagy a kész, vagy a mégsem gombra nem kattintasz.
A bal alsó sarokban van a raktár ikonja, melyre ha rákattintasz, akkor azt is láthatod, azaz egyszerre a díszeket tartalmazó raktárt, és az épületraktárt is.
A mégsem gombbal ki tudsz a nézetből lépni, s minden visszakerül a helyére, a rendezgetés előtti állapotba.

Ha ebben a nézetben tartózkodsz, s kijelölsz egy épületet vagy díszt, akkor a képernyő tetején megjelenik a forgatás ikon és a kurzor visszaállítás ikon.

Így mostantól innen tudod elérni azt, amit eddig az alsó menüsorból érhettél el.

A jobb felső területen a fogaskerék ikon alatt találod a vázlatos nézetet, amelyre ha kattintasz ilyesmi kinézetet láthatsz. Minden épület típusnak külön színe van.

Így láthatod mi mekkora helyet foglal el, s mennyi szabad hely maradt.
Addig nem tudsz a kész gombra kattintani, míg van olyan épület, amit nem helyeztél vissza. Dísz esetén nem problémázik, de csak akkor enged kilépni a kész gombbal, ha minden épületet visszahelyeztél.

Ha egy épületet az épületraktárba tettél, megjelenik alatta a mérete is.

Ez a farmátrendező felület nem alkalmas arra, hogy épületeket hosszabb időre tárolj, csak addig tudod az épületraktárban elhelyezni az épületeid, míg a kapcsolat meg nem szakad, mégsem gombot nem nyomsz, vagy vissza nem helyezted a farmodra.
Míg ebben a nézetben vagy nincs lehetőségeid a farmjaid közt mozogni, s nem látod azt sem, ha elkészült valami a farmodon, és azt se ha a csetfalon írtak neked.Maximum a felső sorban megjelent ajánlatokat tudod megnézni s élni velük. 
Így ha hosszabb idő áll rendelkezésre fogj bele hosszabb átrendezésekbe.

Abban az esetben, ha a farmod csak a vázlatos nézettel szeretnéd rendezgetni, arra is van mód. A jobb felső területen a kilépés gomb mellett levő fogaskerékre kattints, s ott keresd a vázlatos nézetet  a szerelőkulcs alatt.
Ha újra rákattintasz visszaáll a normál nézet.
Ebben a nézetben van lehetőséged a farmodon mozogni, s látni mi készült el.
Post edited by Ádámmaci (HU1) on


Ez a beszélgetés lezárult..