Főoldal Goodgame Big Farm - Újdonságok Hivatalos Hírek
Firefoxot használsz és a BigFarm teljesítményi hibákkal küzd?
Kattints ide a megoldáshoz!

Frissítés augusztus 9-én - Alakítsuk át a farmot!

Ádámmaci (HU1)Ádámmaci (HU1) HU1 Bejegyzések: 3,139
szerkesztette ezt: 09.08.2016 itt: Hivatalos Hírek


Sziasztok!

 Itt az ideje a következő frissítésnek. De először egy bejelentéssel kezdenénk:


                           

Nagy dolgok jönnek!


Mint azt már tudjátok, hogy valami igazán nagyszerűt tervezünk a közeljövőben. A Big Farm hamarosan még Bigebb lesz!

Ha elsőként szeretnétek értesülni a legújabb frissítésekről, olvassátok a Száguldó Gazda holnapi számát: Megnyitjuk az első hivatalos tesztszervert! Lehetőségetek lesz elsőként kipróbálni az elkövetkező nagy tartalmakat, és visszajelzést küldeni számunkra, ha bármilyen problémával, buggal találkoztok menet közben. 

Ne felejtsétek el azonban, hogy a teszt szerver, melynek az első és legfontosabb célja, hogy az összes új funkciót valós környezetben kipróbálhassuk, ezért különösen fontosak a hibákról, összeomlásokról, játék problémákról és egyéb kellemetlenségekről küldött visszajelzéseitek. Továbbá, hogy megfelelően tesztelhessünk mindent, képesek vagyunk, és fogjuk is törölni a szerver tartalmát, a fiókokat és tárgyakat (beleértve a normál és prémium valutákat). Ez magában foglalja a készpénzért vásárolt aranyat, lévén, hogy a tesztszerveren is elérhető lesz a bolt.

Mielőtt tehát vásárolnátok a teszt szerveren, kérjük vegyétek figyelembe, hogy ez nem lesz állandó vásárlás, lehet és valószínű, hogy törlésre kerül a tesztfolyamatok során.

Reméljük jó szórakozást nyújt majd az új funkciók tesztelése. A közeljövőben még több információt kaphattok erről. Kíváncsian várjuk visszajelzéseiteket, hogy mit gondoltok az elkövetkező frisesítésekről, és örülünk, hogy megadhatjuk a lehetőséget, hogy ily módon részei lehessetek Big Farm csapatnak.


És akkor a következő frissítésről:

 Farmrendező mód  

Kértétek, mi teljesítjük: A farm átrendezése könnyebb lesz, mint valaha! Framrendező mód lehetővé teszi, hogy olyan hatékony vagy szépséges farmokat hozzatok létre, amilyet csak lehet. Azonkívül mostantól a dekorációkhoz hasonlóan már épületeket is tárolhattok az átépítés alatt. 

A farmrendező módban kedved szerint mozgathatod az épületeidet.


  • A farmrendező mód elérhető a menüsávon, ott, ahol korábban a mozgatás / forgatás gomb volt.
  • A farmrendező módban az épületeket négyzetrácsként fogod látni amely az épület alakját és méretét fogja reprezentálni, így könnyebben használhatjátok ki a rendelkezésre álló teret, és láthatjátok, ami korábban elkerülhette a figyelmeteket: a még kihasználatlan területeket.
  • A dísztárgyakhoz hasonlóan mostantól az épületeket is tárolhatjátok egy átmeneti tárolóban amíg a farmrendezőben tartózkodtok, hogy elegendő helyet biztosítsatok magatoknak az átrendezéshez. Nem kell többé az építkezésre várni!
  • Annyi épületet és dekorációt helyezhettek el az átmeneti területen, amennyit csak akartok.
  • Könnyedén válthattok a normál és farmrendező nézet között a képernyő jobb felső sarkában.
  • Bármikor hozzáfértek a helyi eszközkészlethez, ugyanúgy tárolhattok dekorokat mint korábban.
  • A farmrendező mód elhagyásához az átmeneti tárolónak üresnek kell lennie, ha kiléptek a játékból, megszakad a kapcsolat, vagy hasonló váratlan esemény következik be, a farmotok visszaáll a farmrendező indítása előtti állapotra. 


"Körvonal nézet" még könnyebbé teszi a farm átrendezését!


Reméljük ez a fejlesztés tovább növeli a Big Farm élményt.


Következő verseny szezon: Kleopátra kupa

A következő verseny szezon egy szavazás eredménye. Egyiptomi témát szerettetek volna, itt az egyiptomi téma.

Sok szerencsét a versenyen, nagy avatarokhoz, a fantasztikus Szfinx dekorációhoz, és egyéb nyereményekhez.


És persze javítunk annyi hibát, amennyit csak tudunk. 


Itt beszélgethettek róla:

https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/hu/discussion/129517/augusztus-9-i-frissites-megbeszelese-alakitsuk-at-a-farmot
Post edited by Ádámmaci (HU1) on


Sign In to comment.