Sziasztok Olyan szövetkezetet keresek amelyik nem rak ki, mivel eddig vagy 5-be bevettek de mindegyikből ok nélkül kiraktak. Ha van időm és kedvem is akkor szoktam játszani de sokszor előfordul, hogy napokig nem jutok gép elé a tánc miatt mert sokáig tartanak a próbák és előtte nincs időm semmire csak leckét csinálni másnapra. De ez szünetekbe is előfordul mert a barátaim mindenhova elráncigálnak. Jelenleg a huszonhetedik szinten vagyok. írjon aki szivesen látna.
Sziasztok. 30-as szinten olyan szövit keresek, ahol időm engedtével tudok kellemesen játszani, nem tudok órákat a gép előtt ücsörögni és nem is akarok, Általában 2 naponta lépek be napközben párszor és este 8 után egy kicsit többet, a másik napon meg inkább csak hajnalban 1-2x. Ha így megfelel, akkor várom priváton, nem itt a fórumon, a meghívásokat, szövi tájékoztatással együtt. Köszönöm. Üdv: Atesz
Sziasztok. 30-as szinten olyan szövit keresek, ahol időm engedtével tudok kellemesen játszani, nem tudok órákat a gép előtt ücsörögni és nem is akarok, Általában 2 naponta lépek be napközben párszor és este 8 után egy kicsit többet, a másik napon meg inkább csak hajnalban 1-2x. Ha így megfelel, akkor várom priváton, nem itt a fórumon, a meghívásokat, szövi tájékoztatással együtt. Köszönöm. Üdv: Atesz
Üdv. mindenkinek! Szeretnék szövetség tagja lenni. Amennyiben van valakinek üres helye kérem jelezze, ha megfelelőnek tartja szerény személyemet a belépéshez. Üdv.: Roland
Üdv. mindenkinek! Szeretnék szövetség tagja lenni. Amennyiben van valakinek üres helye kérem jelezze, ha megfelelőnek tartja szerény személyemet a belépéshez. Üdv.: Roland
Sziasztok! Szeretnék csatlakozni egy olyan 1-3 szinnt közötti szövetkezetet! Naponta tudok játszani, arany havi 10 max. , dollár 20000 max havonta! Gyerek vagyok, de elvagyok a felnőttekketl is!
Sziasztok! Szövetkezetet keresek 35 ös szinten vagyok. szeretek játszani nemrég kezdtem ,csak az előző szöviben hiába kérdeztem dolgokat soha nem segitettek Köszönöm a lehetőséget előre is Jó munkát mindenkinek:)
Még kis szintű vagyok de aktív,tudom hogy nem engem fognak elkapkodni de azért kiírok ide, hátha van egy szövetkezet ahova befogadnak, mert szeretnék fejlődni, és ebben egy jó szövetkezet nagyon sokat tudna segíteni!
Sziasztok ! Szövit keresek magamnak. Sajnos amiben voltak kiraktak, mert két napig nem jelentkeztem be és fontosabb volt nekik a karácsonyi event. A szovibe pénzt és időt fektettem ,de ennek ellenére kiraktak. Amit tudni kell rolam, igyekszem aktív lenni, de ritkán van olyan hogy 2-3 napig nem vagyok neten. Olyan szövit keresek akik nem raknak rögtön ki csak azért mert kivillan a 48 orája nem jelentkezett be kijelzo én egy nyugodt, békés társaságot keresek, akikkel szépen lehet haladni előre, viszont nem érzi magát az ember katonaságon Egy fontos tény kihagytam ... jelenleg a 32 szinten vagyok --- Sikerült szövetkezetre szert tennem Már nem aktuális a bejegyzésem köszönöm mindenkinek aki megkeresett
Sziasztok! Kezdő vagyok (3 napja kezdtem, 24-es szintet értem már el), a feladatoknál beléptem egy nyitott 2 fős szövetkezetbe, de sajnos a vezető bepirult, a másik tag is sárga, már le is hagytam őket szintben. Nem baj, kipróbáltam 2 projektet is, amiket én indítottam, még a másodikat befejezem (holnap délelőtt ér véget), mert amibe belekezdek, azt be is fejezem, a lelkem másként nem lenne nyugodt. A magam kedvére kezdtem el játszani, szövetségben is kedves baráti közösséget keresek. Parancsuralmi rendszert nem viselek el (lázadni szoktam, eredményesen), a túlzott követelmények is elveszik a kedvemet, de az együtt megbeszélt közös feladatokból nemcsak kiveszem a részem, de szeretem meg is mutatni hogy mit tudok. Szívesen játszom együtt fiatalokkal (én 44 éves nő vagyok, már nagyrészt kirepült gyerekekkel), vagy idősebbekkel, kis szövetkezetben is. Egy jó közösséget keresek ahol nem a hajtás a lényeg, hanem a játék élmények megosztása egymással, ahol talán rám azért lehet szükség, hogy akár ilyen közösséggé váljunk. Köszönöm szépen, ha meghívást kapok, másodszorra biztosan alaposan meggondolom, hogy hova lépek be, hol tudok leginkább a közösség hasznára válni.
Sziasztok! Kezdő vagyok (3 napja kezdtem, 24-es szintet értem már el), a feladatoknál beléptem egy nyitott 2 fős szövetkezetbe, de sajnos a vezető bepirult, a másik tag is sárga, már le is hagytam őket szintben. Nem baj, kipróbáltam 2 projektet is, amiket én indítottam, még a másodikat befejezem (holnap délelőtt ér véget), mert amibe belekezdek, azt be is fejezem, a lelkem másként nem lenne nyugodt. A magam kedvére kezdtem el játszani, szövetségben is kedves baráti közösséget keresek. Parancsuralmi rendszert nem viselek el (lázadni szoktam, eredményesen), a túlzott követelmények is elveszik a kedvemet, de az együtt megbeszélt közös feladatokból nemcsak kiveszem a részem, de szeretem meg is mutatni hogy mit tudok. Szívesen játszom együtt fiatalokkal (én 44 éves nő vagyok, már nagyrészt kirepült gyerekekkel), vagy idősebbekkel, kis szövetkezetben is. Egy jó közösséget keresek ahol nem a hajtás a lényeg, hanem a játék élmények megosztása egymással, ahol talán rám azért lehet szükség, hogy akár ilyen közösséggé váljunk. Köszönöm szépen, ha meghívást kapok, másodszorra biztosan alaposan meggondolom, hogy hova lépek be, hol tudok leginkább a közösség hasznára válni.
Szia! Szeretettel várunk a natura szövetkezetbe! Küldök meghívót. csincsike
Még kis szintű vagyok de aktív,tudom hogy nem engem fognak elkapkodni de azért kiírok ide, hátha van egy szövetkezet ahova befogadnak, mert szeretnék fejlődni, és ebben egy jó szövetkezet nagyon sokat tudna segíteni!
Szia! Ha gondolod a Varjas Csapatba szívesen fogadunk! Marcsi
Sziasztok Olyan szövetkezetet keresek amelyik nem rak ki, mivel eddig vagy 5-be bevettek de mindegyikből ok nélkül kiraktak. Ha van időm és kedvem is akkor szoktam játszani de sokszor előfordul, hogy napokig nem jutok gép elé a tánc miatt mert sokáig tartanak a próbák és előtte nincs időm semmire csak leckét csinálni másnapra. De ez szünetekbe is előfordul mert a barátaim mindenhova elráncigálnak. Jelenleg a huszonhetedik szinten vagyok. írjon aki szivesen látna.
Szia! Ha kiraknak Te hibád ha nem jelzed belépésnél hogy ennyire elfoglalt vagy talán fel sem vesznek. És ha kedved vagy időd csak akkor játszol ,akkor jobb ha egyedül játszol, erre nem gondoltál???
Az én véleményem az, hogy rengeteg szövetkezet van, ahol a tagok ritkán játszanak, de ők nem foglalkoznak tagkereséssel. Szerintem Neked kell megkeresni őket és kérni a felvételedet.
Sziasztok! 32. szinten vagyok,szövit keresnék!Régen játszottam,de ez egy új farm.Minden nap minimum egyszer belépek,de van amikor többet is itt tudok lenni,
Olyan szövetkezetet keresek amelyik nem rak ki, mivel eddig vagy 5-be bevettek de mindegyikből ok nélkül kiraktak. Ha van időm és kedvem is akkor szoktam játszani de sokszor előfordul, hogy napokig nem jutok gép elé a tánc miatt mert sokáig tartanak a próbák és előtte nincs időm semmire csak leckét csinálni másnapra. De ez szünetekbe is előfordul mert a barátaim mindenhova elráncigálnak.
Jelenleg a huszonhetedik szinten vagyok.
írjon aki szivesen látna.
30-as szinten olyan szövit keresek, ahol időm engedtével tudok kellemesen játszani, nem tudok órákat a gép előtt ücsörögni és nem is akarok, Általában 2 naponta lépek be napközben párszor és este 8 után egy kicsit többet, a másik napon meg inkább csak hajnalban 1-2x. Ha így megfelel, akkor várom priváton, nem itt a fórumon, a meghívásokat, szövi tájékoztatással együtt.
Köszönöm.
Üdv:
Atesz
Jelentkezz gazda 41 küldök meghivót ha döntöttél.Várunk!
mevika
Adriienne szövetkezetet alapított 07.17-én.
/Kati/ szövetkezeti vezető
(csak magamnak, hogy ne kelljen keresni: https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/hu/discussion/133166/bigfarm-doktor )
ziasztok 32 szinten vagy szövit keresek aki szeretné hogy belépjek hozzá kérem irjon
Szeretnék szövetség tagja lenni. Amennyiben van valakinek üres helye kérem jelezze, ha megfelelőnek tartja szerény személyemet a belépéshez.
Üdv.:
Roland
Gyerek vagyok, de elvagyok a felnőttekketl is!
/Kati/ szövetkezeti vezető
(csak magamnak, hogy ne kelljen keresni: https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/hu/discussion/133166/bigfarm-doktor )
Amit tudni kell rolam, igyekszem aktív lenni, de ritkán van olyan hogy 2-3 napig nem vagyok neten. Olyan szövit keresek akik nem raknak rögtön ki csak azért mert kivillan a 48 orája nem jelentkezett be kijelzo
én egy nyugodt, békés társaságot keresek, akikkel szépen lehet haladni előre, viszont nem érzi magát az ember katonaságon
Kezdő vagyok (3 napja kezdtem, 24-es szintet értem már el), a feladatoknál beléptem egy nyitott 2 fős szövetkezetbe, de sajnos a vezető bepirult, a másik tag is sárga, már le is hagytam őket szintben. Nem baj, kipróbáltam 2 projektet is, amiket én indítottam, még a másodikat befejezem (holnap délelőtt ér véget), mert amibe belekezdek, azt be is fejezem, a lelkem másként nem lenne nyugodt.
A magam kedvére kezdtem el játszani, szövetségben is kedves baráti közösséget keresek. Parancsuralmi rendszert nem viselek el (lázadni szoktam, eredményesen), a túlzott követelmények is elveszik a kedvemet, de az együtt megbeszélt közös feladatokból nemcsak kiveszem a részem, de szeretem meg is mutatni hogy mit tudok. Szívesen játszom együtt fiatalokkal (én 44 éves nő vagyok, már nagyrészt kirepült gyerekekkel), vagy idősebbekkel, kis szövetkezetben is.
Egy jó közösséget keresek ahol nem a hajtás a lényeg, hanem a játék élmények megosztása egymással, ahol talán rám azért lehet szükség, hogy akár ilyen közösséggé váljunk.
Köszönöm szépen, ha meghívást kapok, másodszorra biztosan alaposan meggondolom, hogy hova lépek be, hol tudok leginkább a közösség hasznára válni.
Szia! Ha gondolod a Varjas Csapatba szívesen fogadunk! Marcsi
Szia! A Varjas Csapatba várunk szeretettel! Marcsi
Az én véleményem az, hogy rengeteg szövetkezet van, ahol a tagok ritkán játszanak, de ők nem foglalkoznak tagkereséssel. Szerintem Neked kell megkeresni őket és kérni a felvételedet.
32. szinten vagyok,szövit keresnék!Régen játszottam,de ez egy új farm.Minden nap minimum egyszer belépek,de van amikor többet is itt tudok lenni,
30-as szinten vagyok. Napi szinten játszom.