Főoldal Goodgame Big farm - A játék Javaslatok, dicséret és kritika

Kritika

110

Hozzászólások

 • MizuBige (HU1)MizuBige (HU1) Bejegyzések: 648
  Liz65 (HU1) mondta:

  hali Bea
  én még a régi fórumon is voltam, akkoriban regisztráltam. az átláthatóbb volt, de mégis akadtak olyanok, akik nem igazodtak el rajta. ezt nem lehet felróni senkinek se, mivel már ezerx leírtam, különbözőek vagyunk. van aki elsőre megérti amit mondasz, van akinek többx is el kell mondani. de ez még nem jogosít fel senkit se arra, h durván válaszoljon egy kérdésre, mely válasz nem foglalja magában az "igazi" választ.
  mikor én elkezdtem fórumozni, még több mint 50 ezer magyar játékos volt. ebből elég szép számban jártak a fórumra érdeklődni. és tudod miért? mert nem egy lekezelő, arrogáns válasszal lettek fogadva, hanem mert tényleg segítséget kaptak. igaz..... az új eventeknél volt, h 100x is válaszoltam az u. olyan kérdésre, de soha nem ordítottam le senki fejét. aki meg a 3-dik u. olyan kérdezésnél kiakad, az ne válaszoljon, menjen relaxálni.... ennyi
  lehet azt normális hangnemben is közölni bárkivel, h legközelebb mielőtt kérdez, tájékozódjon a fórumon,
  talál-e megfelelő választ
  a fórum szrtm arra való, h tapasztaltabbaktól vagy olyanoktól várják a megoldást/választ, akik már túljutottak a problémán
  és végül...
  útkereszteződés
  nyilván nézem a táblát és olvasom....
  de ha olyan értelemmel bírok, amivel nem tom megfejteni azonnal, és nekem rövid időn belül kell eljutnom valahova....
  hát addig megyek, míg nem találok valakit, aki útba igazít
  és attól nem azt várom, h kiordítson a hajam alól is, hanem - főleg, ha moderátor is vagyok - akkor útba igazítson
  ez mellet lehet közölni a helytelen fórum használatát is, de normális hangnemben


  Szia Liziii :-))

  Én arra emlékszem a régi fórumból, hogy mindig jó hangulat volt, és egy halom értelmes beszélgetés volt folyamatban, én imádtam olvasgatni a hozzászólásokat :-) Kriszta nagyon segítőkész volt már akkor is, amikor még nem volt modi, miután modi lett, ugyanaz a kedves, mindenkivel türelmes ember maradt, soha senkire nem ripakodott rá semmiért, nagyon higgadtan kezelt minden helyzetet. Arra is emlékszem, hogy te tényleg rendületlenül, és kitartóan válaszolgattál minden kérdezőnek, sokszor csak néztem, honnan van ez a nagy türelem :-))) Arrogáns választ én is kaptam, nem is egyszer, de még mindig itt vagyok, látod, nem mindenkit lehet "elüldözni" :D:D
   
  Alapjába véve nagyon jó ember vagyok.
  Ha valakit elküldök a fenébe, egész nap azon aggódom, vajon odaért-e? :-))

 • Tica54 (HU1)Tica54 (HU1) HU1 Bejegyzések: 721
  Gyerekek, ne már, tényleg, fogadjuk már meg Kriszta tanácsát és próbáljuk meg a fórumot úgy használni amire létrejött: Fórum. Lássuk be, hogy sokunknak nincs ideje órákat olvasgatni, de szeretne játszani és tájékozódni erre is van a fórum és egymást segíteni nem olyan nagyon nehéz dolog."Útkereszteződés" ha nem egyértelmű a tábla akkor bizony addig megyek, míg nem találok vkit aki segít a jó utat megtalálni, itt abszolút Liz-nek van igaza.Ritkán szoktam ilyenekben állást foglalni - mert elmegyek mellette, nem rám tartozik - de valóban nekem sem tetszik sokszor a hangnem - na nem felém, mert engem még nem bántottak- egyesek viszont tényleg túlzásba viszik a dolgot.
  Kezdjünk új lappal 2018-ban és segítsünk egymáson, hiszen elég nagy gond, hogy nincs Modink.
  Bocs Mindnekitől.
  Tica54 @ hu 1
 • SestriPlayer (HU1)SestriPlayer (HU1) HU1 Bejegyzések: 1,066
  Hali
  Teljsen egyetértek pár előttem hozzászólóval.
  Én arra emlékszem a régi fórumból, hogy mindig jó hangulat volt, és egy halom értelmes beszélgetés volt folyamatban,
  Menjünk vissza  még régebbre...amikor még Kapa volt modrerátor. Senki ne higgye, hogy akkoriban is nem nyitott mindenki új topikot és nem kérdezték meg 100x ugyanazt amit már előtte sokszor megválaszoltak. Én is meg tudom erősíteni, hogy igen, ez a jelenség - még ha nem is volt annyira gyakori mint most - akkoriban is létezett. Csak akkor volt Moderátor, aki rendet tartott a fórumon, áthelyezte/összevonta a nem megfelelő topikokat/kérdéseket, de soha senki nem volt így leordÍtva egy új topik nyitás miatt mint most, ahogy egyesek teszik/tették.
  Mi van most? Az hogy mindenki panaszkodik, hogy nem kap meg semmit a fórumon mert tele van feleslegesen nyitott -többnyire ugyanarról a témáról szóló- topikkal ,és ezért a kedves témanyitogatókat hibáztatják. Meg lehet érteni hogy ez idegesítő azoknak akik szeretnének valami hasznosat olvasni a fórumon és nem ilyesmit, de el kéne fogadni azt is, hogy ez annak tudható be, hogy jelenleg nincs moderátor. És ha nincs moderátor itt eluralkodik a káosz, nincs aki rendet tegyen, áthelyezze/összevonja a témákat. Ha régen se lett volna moderátor ugyanígy nézett volna ki a fórum akkor is mint ahogy most. Attól, hogy egyesek már nem tudnak higgadtan reagálni a kérdezőnek és jön a jól ismert..."olvass vissza" nem segít a helyzeten, csak ront. A kérdezőt is felidegesíti vele, mert ő nem ilyen válaszra várt és nem tetszik neki a válaszadó stílusa ahogy reagált (szóvá is tették néhányan, ezt ti is láthattátok akik olvassák az ilyeneket) és saját magát is, a fórumon meg újabb "szemét" hozzászólást hoz létre az előbbi válasznak képzelt utasítással.(Ezt már 2x szóvá is tettem a fórumon, egyikből szép kis vita robbant ki, kiderült, hogy a kedves volt Moderátorunk nem tartja kötelességének a "felesleges" topikok áthelyezését/összevonását és csakis a témanyitogatók okolhatóak a káosz kialakulása miatt ill. az érdekli, hogy ki hány multival jön fórumra és milyen reakciógombokat hsznál az Ő és mások hozzászólásain.)
  Fent említed, hogy Te amikor még új voltál nem kérdezgettél össze-vissza, csak olvastál. Én is így kezdtem a fórumos pályafutásom, de attól még nem gondolom azt hogyha mások nem így kezdik, rájuk kéne szólni emiatt olyan stílusban ahogyan azt egyesek itt teszik/tették. Az indok pedig az amit Liz is és Margit is felettem már leírt.
  SestriPlayer @ hu 1
   

 • MizuBige (HU1)MizuBige (HU1) Bejegyzések: 648
  Sziasztok :-)

  Nem idézgetek senkit, csak látom, hogy ez az útkereszteződés még mindig nem tiszta :D:D

  "Még annyit hozzáfűznék, hogyha egy útkereszteződéshez érsz, ahol táblák jelzik melyik út hová vezet, és nincs ott egy lélek se, elolvasod a táblán az írást, vagy vársz arra, hogy odamenjen valaki, akitől megkérdezd, hogy melyik irányba kell menned tovább, ha Kukutyinba akarsz eljutni? Hát erről ennyit :-))"

  Egyértelműen kitűnik a mondatból, hogy írás van a táblán, és a mondatommal arra próbáltam utalni, hogy itt a fórumon is le van írva egyértelműen, hogy melyik topic miről szól, csak el kell olvasni a topic címét, és teljesen egyértelműen kitűnik a címből is, hogy az adott téma miről szól! Nem kell belekeverni, hogyha "nem egyértelmű a tábla", DE! Egyértelmű a tábla, rá van írva, hogy arra van Kukutyin, amarra meg Moszkva! Itt a fórumon is egyértelműen kitűnik a témák címéből is, hogy mit hol találunk, csak vegye mindenki a fáradtságot, és olvassa el a téma címét, kicsit ássa bele magát a fórumba, és meg fog lepődni, hogy mennyi érdekes téma van! :-)
   
  Alapjába véve nagyon jó ember vagyok.
  Ha valakit elküldök a fenébe, egész nap azon aggódom, vajon odaért-e? :-))

 • gazdaság11 (HU1)gazdaság11 (HU1) HU1 Bejegyzések: 1,009
  szerkesztette ezt: 09.01.2018
  és nem kötözök ki még egy táblát, hogy 'merre van Kukutyin'! :D

  Bocs, ha valaki(k)nek ezzel az önérzetébe tapostam.
  Post edited by gazdaság11 (HU1) on  gazdaság11 @ hu 1
   /Kati/ szövetkezeti vezető
  Új élet Bt
  (csak magamnak, hogy ne kelljen keresni:  https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/hu/discussion/133166/bigfarm-doktor  )
 • MizuBige (HU1)MizuBige (HU1) Bejegyzések: 648
  és nem kötözök ki még egy táblát, hogy 'merre van Kukutyin'! :D

  Bocs, ha valaki(k)nek ezzel az önérzetébe tapostam.
  Átteleportálom magunkat a dumaládába :D Szia Kata! :-)
   
  Alapjába véve nagyon jó ember vagyok.
  Ha valakit elküldök a fenébe, egész nap azon aggódom, vajon odaért-e? :-))

 • Éva.Remenyi (HU1)Éva.Remenyi (HU1) HU1 Bejegyzések: 35
  Sziasztok! Javaslatom, illetve kritikám lenne. Jó lenne, ha a keresgélős feladatokat mindig ugyanakkor kezdenék, ugyanis most a tökkeresés éjfélkor ért véget, a gomba pedig délelőtt 10-kor vált. Így történhetett meg az, hogy egy napot elvesztettünk a gombáknál, mert az éjféltől 10-ig tartó időt már egy napnak vette!Na nem halok bele, hogy nem kaptam ajándékot, legfeljebb erősen bosszankodtam! Ezt azért jó lenne  megoldani, hogy az egyik ne 14.00 órakor váltson, a másik éjfélkor, a  harmadik meg 10.00-kor!Üdvözlettel: Éva
 • Tica54 (HU1)Tica54 (HU1) HU1 Bejegyzések: 721
  Szia! Azt hiszem én is így jártam, de annyira nem fáj az ajándék, csak a sikerélmény maradt el.
  Tica54 @ hu 1
 • mircipirci (HU1)mircipirci (HU1) Bejegyzések: 105
  Kritika!

  ez a fórum átláthatatlan. 3x kellett bejelentkeznem mire hajlandó volt belépni!!!!
  Minek nekünk a külföldi dolgok ide? a sajátunkba is hatalmas káosz van!!!! 
  Legyen máshol a külföldi bejegyzések, pláne aki nem tud annyit angolul csak megtéveszti.
  Tele van a fórum olyan régi bejegyzésekkel ami már rég elavult!!!
  A felugró ablakban , hogy új épületek leszek arról kerestem bejegyzést illetve hogy mikor lesz ez a frissítés, de egy BETÜT nem találtam! Ha már hirdetik akkor jobb lenne írni róla.
  Szóval ez egy nagy kotyvasz!!!! ( a korábbi jobb volt!)
  Lassan 6 éve hogy itt vagyok és játszom, de most eléggé kiismertem, hogy nagyon rosszul szerkesztett ez a fórum!
  mircipirci @ hu 1
 • Mazsi36 (HU1)Mazsi36 (HU1) HU1 Bejegyzések: 59
  Kritika!

  ez a fórum átláthatatlan. 3x kellett bejelentkeznem mire hajlandó volt belépni!!!!
  Minek nekünk a külföldi dolgok ide? a sajátunkba is hatalmas káosz van!!!! 
  Legyen máshol a külföldi bejegyzések, pláne aki nem tud annyit angolul csak megtéveszti.
  Tele van a fórum olyan régi bejegyzésekkel ami már rég elavult!!!
  A felugró ablakban , hogy új épületek leszek arról kerestem bejegyzést illetve hogy mikor lesz ez a frissítés, de egy BETÜT nem találtam! Ha már hirdetik akkor jobb lenne írni róla.
  Szóval ez egy nagy kotyvasz!!!! ( a korábbi jobb volt!)
  Lassan 6 éve hogy itt vagyok és játszom, de most eléggé kiismertem, hogy nagyon rosszul szerkesztett ez a fórum!
  Szia!
  Én is így látom. Már eleve az zavar hogy a legfrissebb beszélgetések főcím alatt a hozzászólások nincsenek időrendi sorrendben. Össze-vissza tavalyi idei. Aztán ami átláthatatlanná teszi az egészet azért van mert senki nem szerkeszti koordinálja a témákat. Ha valakinek gondja van nyit egy fórumot. Aztán másnak is ugyan az a gondja nyit egy másik fórumot ugyanazzal a címmel vagy témával. PL reklamálnék,reklamálás. Érdeklődés,kérdés, minden egyéb kérdés. Arany,eltűnt az aranya .hol az aranyam. stb stb Átláthatóbb lenne ha egy cím alá kerülnének az azonos témájú bejegyzések. Szerintem.
 • mircipirci (HU1)mircipirci (HU1) Bejegyzések: 105
  Kritika!

  ez a fórum átláthatatlan. 3x kellett bejelentkeznem mire hajlandó volt belépni!!!!
  Minek nekünk a külföldi dolgok ide? a sajátunkba is hatalmas káosz van!!!! 
  Legyen máshol a külföldi bejegyzések, pláne aki nem tud annyit angolul csak megtéveszti.
  Tele van a fórum olyan régi bejegyzésekkel ami már rég elavult!!!
  A felugró ablakban , hogy új épületek leszek arról kerestem bejegyzést illetve hogy mikor lesz ez a frissítés, de egy BETÜT nem találtam! Ha már hirdetik akkor jobb lenne írni róla.
  Szóval ez egy nagy kotyvasz!!!! ( a korábbi jobb volt!)
  Lassan 6 éve hogy itt vagyok és játszom, de most eléggé kiismertem, hogy nagyon rosszul szerkesztett ez a fórum!
  Szia!
  Én is így látom. Már eleve az zavar hogy a legfrissebb beszélgetések főcím alatt a hozzászólások nincsenek időrendi sorrendben. Össze-vissza tavalyi idei. Aztán ami átláthatatlanná teszi az egészet azért van mert senki nem szerkeszti koordinálja a témákat. Ha valakinek gondja van nyit egy fórumot. Aztán másnak is ugyan az a gondja nyit egy másik fórumot ugyanazzal a címmel vagy témával. PL reklamálnék,reklamálás. Érdeklődés,kérdés, minden egyéb kérdés. Arany,eltűnt az aranya .hol az aranyam. stb stb Átláthatóbb lenne ha egy cím alá kerülnének az azonos témájú bejegyzések. Szerintem.
  Szia Mazs36!
  köszönöm a megerősítést, akkor nem vagyok egyedül ezzel
  máshol is játszom pl Elvenar. Annak a fóruma példás! Ajánlom , hogy a szerkesztő kezdjen bele abba a játékba és bejut a fórumra, nézze át , hogy kell egy játékhoz fórumot csinálni!!! Mert a Bigfarm fóruma kritikán aluli!
  M


  mircipirci @ hu 1
 • SestriPlayer (HU1)SestriPlayer (HU1) HU1 Bejegyzések: 1,066
  Ti ketten tudjátok egyáltalán, hogy  a magyar fórumnak jelenleg nincs moderátora? Ez az oka annak, hogy jelenleg össze vissza van minden, mindenki új topikot nyit. nincs moderátor, nincs aki moderáljon. Ennyi.
  SestriPlayer @ hu 1
   

 • Mazsi36 (HU1)Mazsi36 (HU1) HU1 Bejegyzések: 59
  Ti ketten tudjátok egyáltalán, hogy  a magyar fórumnak jelenleg nincs moderátora? Ez az oka annak, hogy jelenleg össze vissza van minden, mindenki új topikot nyit. nincs moderátor, nincs aki moderáljon. Ennyi.
  Szia!
  Tudom. De pont ezt írtam. Ami átláthatatlanná teszi az egészet azért van mert senki nem szerkeszti koordinálja a témákat. Nekem is volt a játékkal gondom de nem kezdtem új topikot Fel vagyok háborodva vagy Adjátok elő a jutalmamat címmel. Be írtam a Minden egyéb probléma cím alá. Ennyi. 
 • SestriPlayer (HU1)SestriPlayer (HU1) HU1 Bejegyzések: 1,066
  Szia!
  Tudom. De pont ezt írtam. Ami átláthatatlanná teszi az egészet azért van mert senki nem szerkeszti koordinálja a témákat. Nekem is volt a játékkal gondom de nem kezdtem új topikot Fel vagyok háborodva vagy Adjátok elő a jutalmamat címmel. Be írtam a Minden egyéb probléma cím alá. Ennyi. 
  Taps taps, végre valaki aki nem nyit 10 topikot ugyanazzal a témával ha vami baja van a játékkal :smile:

  hát igen, nagyon hiányzik egy moderátor, de ez van el kell fogadni. Sajnos nem mindenki úgy gondolkozik mint Te vagy bárki más aki előbb olvas és utána kérdez. Ez egy fórum sokféle ember megfordul itt, igen vannak követelőzők, vannak ilyenek-olyanok, mindenki máshogy viszonyul egy játékbeli problémáshoz, van aki idejön követelőzni, van olyan is aki nem tudja ,h itt hiába követelőzik ,nem tudunk segiteni, stb Azt senkitől se lehet elvárni, hogy mindenki legyen "ideális fórumozó". Ha mindenki az lenne moderátorra nem is volna szükség.

  SestriPlayer @ hu 1
   

 • Mazsi36 (HU1)Mazsi36 (HU1) HU1 Bejegyzések: 59
  Szia!
  Tudom. De pont ezt írtam. Ami átláthatatlanná teszi az egészet azért van mert senki nem szerkeszti koordinálja a témákat. Nekem is volt a játékkal gondom de nem kezdtem új topikot Fel vagyok háborodva vagy Adjátok elő a jutalmamat címmel. Be írtam a Minden egyéb probléma cím alá. Ennyi. 
  Taps taps, végre valaki aki nem nyit 10 topikot ugyanazzal a témával ha vami baja van a játékkal :smile:

  hát igen, nagyon hiányzik egy moderátor, de ez van el kell fogadni. Sajnos nem mindenki úgy gondolkozik mint Te vagy bárki más aki előbb olvas és utána kérdez. Ez egy fórum sokféle ember megfordul itt, igen vannak követelőzők, vannak ilyenek-olyanok, mindenki máshogy viszonyul egy játékbeli problémáshoz, van aki idejön követelőzni, van olyan is aki nem tudja ,h itt hiába követelőzik ,nem tudunk segiteni, stb Azt senkitől se lehet elvárni, hogy mindenki legyen "ideális fórumozó". Ha mindenki az lenne moderátorra nem is volna szükség.

  Igen igazad van de néha segítségre lenne szükség de már gőzöm sincs hogy ebben a káoszban hol is találom meg a választ. Ha valaki veszi a fáradságot azért lehet azt látni hogy volt itt egy rendszer nem csak írtak a játékosok ahogy éppen gondolták. Most az a legegyszerűbb hogy minden kérdésnek nyitnak egy topikot minek is keresgetni. Aztán ugyan abból a témából már van húsz. 
 • kazi50 (HU1)kazi50 (HU1) HU1 Bejegyzések: 20
  Ide írhatjátok építő jellegű kritikáitokat a játékkal kapcsolatban. Szeretném kérni, hogy megfelelő hangnemben tegyétek ezt. Köszönöm.


  Én azt szeretném kifogásolni, hogy a halas dobozolóst nagyon megszigorították! Kezdetben még el lehetett érni a bányászati engedélyt, de mára már képtelenség!  Eleve fél órával hamarább lezárják, mint hogy letelne az ígért 3 nap, aztán meg menet közben megtoldották még az elérési pontszámot is 30 ezerrel, legalábbis nálam!
  Azon kívül sokszor nem is adnak olyan halakat, amiket kérnek!
  Hiába kezdtem időben és feltornáztam 17pont/ másodpercre, keltem fel hajnalban, hogy indítsam a következőt, mégsem értem el az engedélyt :( ! Miért kell elvenni a játékosok kedvét ?  Üdvözlettel : kazi50
  kazi50 @ hu 1
 • kazi50 (HU1)kazi50 (HU1) HU1 Bejegyzések: 20
  kazi50 (HU1) mondta:
  Ide írhatjátok építő jellegű kritikáitokat a játékkal kapcsolatban. Szeretném kérni, hogy megfelelő hangnemben tegyétek ezt. Köszönöm.


  Én azt szeretném kifogásolni, hogy a halas dobozolóst nagyon megszigorították! Kezdetben még el lehetett érni a bányászati engedélyt, de mára már képtelenség!  Eleve fél órával hamarább lezárják, mint hogy letelne az ígért 3 nap, aztán meg menet közben megtoldották még az elérési pontszámot is 30 ezerrel, legalábbis nálam!
  Azon kívül sokszor nem is adnak olyan halakat, amiket kérnek!
  Hiába kezdtem időben és feltornáztam 17pont/ másodpercre, keltem fel hajnalban, hogy indítsam a következőt, mégsem értem el az engedélyt :( ! Miért kell elvenni a játékosok kedvét ?  Üdvözlettel : kazi50

  kazi50 @ hu 1
 • Porrima (HU1)Porrima (HU1) HU1 Bejegyzések: 1,827
  kazi50 (HU1) mondta:
  Ide írhatjátok építő jellegű kritikáitokat a játékkal kapcsolatban. Szeretném kérni, hogy megfelelő hangnemben tegyétek ezt. Köszönöm.


  Én azt szeretném kifogásolni, hogy a halas dobozolóst nagyon megszigorították! Kezdetben még el lehetett érni a bányászati engedélyt, de mára már képtelenség!  Eleve fél órával hamarább lezárják, mint hogy letelne az ígért 3 nap, aztán meg menet közben megtoldották még az elérési pontszámot is 30 ezerrel, legalábbis nálam!
  Azon kívül sokszor nem is adnak olyan halakat, amiket kérnek!
  Hiába kezdtem időben és feltornáztam 17pont/ másodpercre, keltem fel hajnalban, hogy indítsam a következőt, mégsem értem el az engedélyt :( ! Miért kell elvenni a játékosok kedvét ?  Üdvözlettel : kazi50
  A játékosok kedvével itt nem törődnek :((( A cél az, hogy a játékos - aki mégis el akarja érni az ABE-ket - több aranyat költsön!

  2016. február 22-i búcsúm után valóban nem játszottam 2-3 hónapig,
  de abba lehet ezt hagyni??
  (Épp ideje megváltoztatni az aláírásomat...)
  SZERESSÜK EGYMÁST GYEREKEK...
 • A Legios (HU1)A Legios (HU1) HU1 Bejegyzések: 2
  Nos azt hiszem, a kritikához én is szólnék. Az egész játék már csak az aranyvásárlásról szól. Egyszer már abbahagytam 3 évre, de újra gondolkodom. Miért kell egyszerre 3-4 bajnokság? Kritikán aluli amit műveltek. Mintha a politikát látnám. Egyszerre ide nekünk mindent, mert holnap már nem tudni mi lesz! Ocsmány!

 • SestriPlayer (HU1)SestriPlayer (HU1) HU1 Bejegyzések: 1,066
  Nos azt hiszem, a kritikához én is szólnék. Az egész játék már csak az aranyvásárlásról szól. Egyszer már abbahagytam 3 évre, de újra gondolkodom. Miért kell egyszerre 3-4 bajnokság? Kritikán aluli amit műveltek. Mintha a politikát látnám. Egyszerre ide nekünk mindent, mert holnap már nem tudni mi lesz! Ocsmány!

  hali
  valóban gáz amit művelnek ez igaz. de az is ugyanolyan  gáz amit a játékosok művelnek. hogy miért? mert mindent véresen komolyan vesznek, véresen komolyan vesznek egyesek minden kib*szott szövibajnokságot. tolják az aranyat ezerrel, és ez a GGS-nek profitál. és csodálkozunk hogy egyre sűrűbben jön a szövibajnokság? és egyes emberkéknek tök mindegy h milyen SZAR ÉS ÉRTÉKTELEN a juti,nyomják a bajnokságot és költik az aranyat mert csakis az számít, hogy elsők legyenek és ha netán visszacsúsznának a ranglistán az a világvége nekik.
  fel kéne tegyék magukban a játékosok ezeket a kérdéseket, akik emiatt panaszkodnak h sok a bajnokság, vagy esetleg kényszeritenek egyeseket a küldizésre:
  Miért? Mi értelme ennek? mi értelme annak h fárasszam magam értéktelen jutikért minden héten( mert igen volt olyan is h hetente jött a szövibajnokság) mindig ugyanazok a jutik, néha kicserélnek 1-2 diszt és ennyi. Akik meg kényszerből csinálják a heti bajnoksághoz a megszabott mennyiségű ep-t,( nehogy kevesebb legyen!!!) azok a vezetőik RABSZOLGÁI. Miért hagyod, hogy mások szabják meg neked EGY JÁTÉKBAN hogy miből mennyit teljesits?  (félreértés ne legyen nem azt mondom h nem kellenek szabályok/elvárások 1 szövin belül, csak az értelmetlen,gagyi dolgokért való küzdést,akár a 100. alkalommal is vagy akárhágyszor amikor jön az a bizonyos evi, játékosok hajszolását utasitom teljesen el, mert ez igy már nem játék hanem kényszerküldizés vagy h pontosabb legyek rabszolgamunka)

  egyik játékostársunk irta egyszer
  "'a szabályokat a ggs alkotja, te vagy elfogadod ezeket és játszol, vagy nem fogadod el és nem játszol"
  ugyanez vonatkozik a szövikre is. ha van egy beteg szövivezetőd aki mindenhol és mindenben 1st akar lenni, hagyd ott a szövijét ha úgy érzed h a követelései számodra  teher.
  Vagy itt a legjobb megoldás. A szövi bajnokság 1 event.Nem kötelező csinálni. Mi volna ha úgy néznénk rá , hogy egyszerűen nincs is itt. Beszéljétek meg a tagokkal hogy nem foglalkoztok vele, leszarjátok ott ahol van. rá se néztek az egész idő alatt. Meg lehetne pl beszélni az ilyen heti szövibajnokságoknál hogy ebben a hónapban a 4 bajnokságból egyet csinálunk normálisan, a maradék hármat meg leszarjuk,rá, se nézünk
  SestriPlayer @ hu 1
   

 • bigalex8 (HU1)bigalex8 (HU1) HU1 Bejegyzések: 54
  Sziasztok!
  :)

  A gazdák ligájával kapcsolatban írok
  Ebben a formában szerintem nem a legigazságosabb!
  Ha naponta éjfélkor nullázná mindenkinek a pontszámát, akkor szerintem korrektebb lenne!

  Mondok egy példát: ha valaki az első napon pl. a faluvásáron csinál 1.2 millió pontot, a többi napon akár le is állhat, akkor is magasan ő lesz az első, s a többieknek esélye sincs magasabb napi helyezésre!
  És ez a változtatás (jó lenne, ha megfontolná a fejlesztő csapat)  a nagy többségnek kedvezne.

  Nekem ez a meglátásom.
  :)
 • Mr. Smith (HU1)Mr. Smith (HU1) HU1 Bejegyzések: 1
  Sziasztok :) Most kezdtem a játékot, de be is fejezem!!! Szuper retard.
  Elindítva a küldetést 11-es szinten szépen kiadja a tojásost.
  3 másodperc kb és nézem a listát. Összesorsolt egy 451-es szintű játékossal.  Mondom 3 másodperc és neki már 25887 tojás van learatva. Jó ez még elmenne, de a 2ik helyen 246os szintű játékos 5240 tojás..

  12 perc termelés, 34 tojás, várjáj vazze hisz még le sem arattam.

  Szóval gratulálok a programozóknak, remélem élő tűzhangyát reggeliznek. Így fos ez a játék. mondanám, hogy tiszteletem, de ez még arra sem érdemes. Viszlát 2098-ban pancserek.
 • laci0622 (HU1)laci0622 (HU1) HU1 Bejegyzések: 1
  Helló.Lenne egy kérdésem.Ha Szövetkezeti-bajnokság van miért teszik össze az olyan játékost aki a 100-as szint körül van olyanokkal akik lazán 350-es szint feletivel.Szabályossan esélyünk nincs azokat legyözni.Vagy legalább megközeliteni öket.
 • inf3ct3d (HU1)inf3ct3d (HU1) HU1 Bejegyzések: 5
  Virág farmon nem jelenik meg rendszeresen a kobold, csak a csíny
 • Kiskapa (HU1)Kiskapa (HU1) HU1 Bejegyzések: 408
  Szia!
  Ha van csíny, akkor KELL lennie koboldnak is. Keresni kell. Néha jól el tud bújni őkelme, de biztosan ott van.
  Kiskapa @ hu 1
  Semmi sem olyan egyszerű, hogy ne lehetne elrontani.
 • Édith-kert (HU1)Édith-kert (HU1) HU1 Bejegyzések: 8
  Másodszor írom, hogy a virág farmon soha nem rakják ki a koboldot, akkor minek a Szent Patrik játék, szövetkezetem más tagjainál is  ugyanez a probléma íédith-kert, Bartos471 
  Édith-kert @ hu 1
 • Kiskapa (HU1)Kiskapa (HU1) HU1 Bejegyzések: 408
  Másodszor írom, hogy a virág farmon soha nem rakják ki a koboldot, akkor minek a Szent Patrik játék, szövetkezetem más tagjainál is  ugyanez a probléma íédith-kert, Bartos471 

  Szia!
  És mond, mit érsz el vele, ha ITT nekünk reklamálsz? Nincs moderátor aki a központtal tartana kapcsolatot. Ha gondod van, aminek kellene a megoldása, akkor írj a SUPPORT-ra, de ne magyarul, mert azt ott nem értik! Sajnos ez van, illetve moderátor az nincs.
  Kiskapa @ hu 1
  Semmi sem olyan egyszerű, hogy ne lehetne elrontani.
 • Tonerocsi (HU1)Tonerocsi (HU1) HU1 Bejegyzések: 1
  szerkesztette ezt: 12.04.2020
  Ez normális, hogy az első küldetésemkor LVL 200 fölöttiekkel kell felvennem a versenyt? Én LVL10!! Van még mit fejleszteni!!!
 • jószif07 (HU1)jószif07 (HU1) HU1 Bejegyzések: 4
  Kritika= Nem igazán értem a lovas verseny beállításait-pontjait. 39-es szintú a lovam , miért ad a játék 70-vagy nagyobb szintú ellenfelet?, valamint azt sem értem hogy 19-es szintú loval legyöznek. nem lehetne korlátozni hogy csak azonos szintű verseny lovak legyenek ?

  pl: egy 9-es szintú lonak csak olyan verseny lovakat adjon amik nem haladják meg a saját színtjét.

  Tisztelettel:joc
 • Betty007 (HU1)Betty007 (HU1) HU1 Bejegyzések: 2
  Bocsi de ez a küldetés egy katasztrófa miért nem lehet olyan feladatot adni amit meg is lehet csinálni. Hogyan szedjem le a tejet fél óra alatt mikor a termelési idő 7 óra.
Sign In to comment.