Firefoxot használsz és a BigFarm teljesítményi hibákkal küzd?
Kattints ide a megoldáshoz!

Verseny aktivítás

Kedves Játékostársaim, fejlesztők stb.
Amikor versenyzek időre (29 perc) akkor már jó párszor előfordult, hogy termeltem, tejgyártásnál a fél óra alatt csak 3 szor lehet újra termelni a tehénistállóba, ezt meg-is tettem, jó párszor megnyomtam a frissítő gombot. 3 helyezet voltam és mégse adta meg! Nagyobb aktivítás kért, pedig többször nem lehetett nyerni és a frissítést-is elég sokszor megnyomtam. Így már jónéhány oklevelet elvesztettem! Mit lehetne tenni??

Hozzászólások

  • Ádámmaci (HU1)Ádámmaci (HU1) Bejegyzések: 3,138
    Szia!
    Gondolom a küldetésről lett volna szó. Minden játékos maga dönti el, hogy egy adott küldetésben neki mik az érdekei. Csak beszedni és valahanyadik lenni, vagy első lenni. Ha első akar lenni, sokszor arannyal, hínár dolgokkal többet is lehet termelni, mint alap esetben. És persze függ attól is, hogy kinek mennyi van az adott dologból, milyen a fejlettsége, van-e könyve rá, stb. 
    Mit értesz azon nem adta meg a 3. helyért járó oklevelet? Az gondolom csak pár darab, és ha verseny kezdetekor megnézed s a végén is, s ha mégsem adná meg, a supportnak érdemes képernyőképet készíteni róla, s leírni a hibát.


Sign In to comment.