Home EN General Discussions & Questions

Cow Feed Production not counting in Here's to Nature Event

I was able to produce all  23 feeds last night to complete the Nature Event.  It said I only have 22/23.  So this morning, I sped up production of wheat so I could do one cow feed this morning, which I am producing right now, but still not getting any credit.  This is the last of all the tasks for the Nature event and I can't finish it.  I logged off and logged back on to no avail.  How am I to finish the Nature Event if it won't give me credit for what I'm producing??

Comments

  • Data King (US1)Data King (US1) US1 Posts: 7,953
    Be warned that the mill can make 10 which equals 1 batch. So if you need 23 then you will need to make 230.

  • Yeah, yesterday I produced 230 and got credit for 22.  Should have been 23. So if I'm showing 22/23 I have to produce 220?  Sounds like a silly question but I have to ask...
  • artful (US1)artful (US1) US1 Posts: 6,580
    Yeah, yesterday I produced 230 and got credit for 22.  Should have been 23. So if I'm showing 22/23 I have to produce 220?  Sounds like a silly question but I have to ask...
    In theory, you'd have to produce 10 to get to 23. But, if you produced 230 and only got credit for 220, something is definitely wrong.
    .


    Hate coops but missing out on the benefits?  Check out "Hearts of Gold," the non-coop coop -- we leave you alone to farm your way.  No donations or group participation required.

    https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/en/discussion/158239/just-want-to-be-left-alone-to-farm-in-peace-us1-hearts-of-gold

  • Southern (US1)Southern (US1) US1 Posts: 3,268
    Make sure you're making Cow Feed, and not Cow Silage. That's about the only thing I can think of.

    Success Team is an active, friendly co-op looking for daily adult players. Click here if interested or apply in game today! :)
  • Thank you for all the responses!  I think it was a glitch I didn't get credit for the first time when I produced 230 feed. IJR recommended I cleared my history/cookies (I don't know why that works), logged off and back on again. Then it worked!  

    Thank you all for your responses.  :-)  It is very appreciated!!

Leave a Comment

BoldItalicStrikethroughOrdered listUnordered list
Emoji
Image
Align leftAlign centerAlign rightToggle HTML viewToggle full pageToggle lights
Drop image/file