Home EN Discussion Corner for the official announcements

Update Nov 20th - Goldfish Rescue and Christmas Vibes - Discussion

1921

Comments

  • speedydust (INT1)speedydust (INT1) INT1 Posts: 83
    I cant load the game again now. Same this is happening now as was around 13:00h today :(
    speedydust @ WWW 1
  • nola1 (INT1)nola1 (INT1) INT1 Posts: 187
    Is the INT1 server down again?  This is seriously affecting the collection of blossoms for members in our co-op, not to mention fishing for goldfish !!
    nola1 @ WWW 1
  • T.O.P (INT1)T.O.P (INT1) INT1 Posts: 247
    I cant load the game again now. Same this is happening now as was around 13:00h today :(
    Hi speedy you are not alone.....:)
  • T.O.P (INT1)T.O.P (INT1) INT1 Posts: 247
    Is the INT1 server down again?  This is seriously affecting the collection of blossoms for members in our co-op, not to mention fishing for goldfish !!
    It affects everything....:(((
  • nola1 (INT1)nola1 (INT1) INT1 Posts: 187
    And of course the faulty server is affecting our collections for the WWC !!

    nola1 @ WWW 1
  • Surya54 (INT1)Surya54 (INT1) INT1 Posts: 507
    edited 21.11.2017
    If we can't make the flakes before the goldfish is hungry a.k.a times out, will the goldfish be removed one by one or all in one time?

    Edited to add: When hovering to co-op VH bonus, it say 0 although we filled it 4 times. Is it a bug caused by unstable server?
    Surya54 @ WWW 1

    Keep it up!
  • Terri8 (US1)Terri8 (US1) US1 Posts: 141
    james bartram if you go to oleg then add bait to your fishing equipment, then fish on your own and add the goldfish into the pond that might clear it.

       
                                            
  • Michiru (GB1)Michiru (GB1) GB1 Posts: 1,239
    i cannot donate pellets that i produced (and i have plenty lol) to the village goldfish pond. the button is greyed out. Anyone else? Do we need to upgrade the fish pond first? I have rescued a few goldfish already and i got bucketloads of pellets.. And ideas?

    I am having the same problem! and I just harvested 300 more in my windmill but my inventory says I have none. All the goldfish flakes I made today did not show up in my inventory. I'm sure there is a way for them to check and verify that I have made goldfish flakes, but where are they.

    make sure you are producing pellets and not flakes. the flakes feed the fish in the event and the pellets feed the pond. On your main farm silo page 2 is the pellets and page 1 has the flakes
    Thank you!! I finally figured out that the fishfeed from Gourmet farm is the one you need to donate to village pond, the fishfeed from main farm cannot be village donated. Rii-iight. Makes total sense! :D

  • sam70 (INT1)sam70 (INT1) INT1 Posts: 15
    edited 21.11.2017
    @ WascallyWabbit

    why the number of gold fishes and points per second has difference?

     

    sam70 @ WWW 1
  • T.O.P (INT1)T.O.P (INT1) INT1 Posts: 247
    Why does our gold  fish pellets inventory on the village pond decreases even though we don't have gold fish there yet.
  • T.O.P (INT1)T.O.P (INT1) INT1 Posts: 247
    OK A HOTFIX IN THE MIDDLE OF THE EVENT AGAIN....NO!!!!!!
  • Thorim (US1)Thorim (US1) US1 Posts: 197
    OK A HOTFIX IN THE MIDDLE OF THE EVENT AGAIN....NO!!!!!!
    Know am scared what are they going "fix" (ruin) this time, be afraid, be very afraid lol
    Timothy 1:18                                                                                                                                                     1st Corinthians 13
  • Michiru (GB1)Michiru (GB1) GB1 Posts: 1,239
    edited 21.11.2017
    @ WascallyWabbit

    why the number of gold fishes and points per second has difference?

     

    Ooh this is interesting.. at what goldfishnumber does it start decreasing, does anyone know? Im only at errr 30 goldfish so far..

  • @ WascallyWabbit

    why the number of gold fishes and points per second has difference?

     

     if more fish you have then less points you gain..
    I have 509 fishes and only 180 points per second
  • SandiOne (US1)SandiOne (US1) US1 Posts: 143
    edited 21.11.2017
    it's a....Image result for flea for allImage result for flea for all

  • didah (SKN1)didah (SKN1) SKN1 Posts: 1,246
    So....now I have 2 too many fishflakes to collect from the mill...
    It suggests I sell them (as with all other products we collect) - but it won let me...

     Instead I get some kind of errormessage...-grrr
    I hope this is why you have hotfix now..or else I'm stuck in game!
  • T.O.P (INT1)T.O.P (INT1) INT1 Posts: 247
    edited 21.11.2017
    HOT FIX NOT HAPPENING....(biting nails)

    additional 6+ minutes on the timer....(can't sit still)
  • Thorim (US1)Thorim (US1) US1 Posts: 197
    HOT FIX NOT HAPPENING....(biting nails)

    additional 6+ minutes on the timer....(can't sit still)
    DOOM!!!!! DOOM!!!!! lol
    Timothy 1:18                                                                                                                                                     1st Corinthians 13
  • They could at least have waited till Happy Hour was over with
  • Tinzen (SKN1)Tinzen (SKN1) SKN1 Posts: 473
    They could at least have waited till Happy Hour was over with
    i guess that there is different times for hh - the middle one is here 12pm to 3pm
    Tinzen @ skn 1
  • angie50 (GB1)angie50 (GB1) GB1 Posts: 223
    im pleased theres a hot fix , cant get on the game again, av u done it already the HOT FIX
  • Shay1968 (US1)Shay1968 (US1) Posts: 1,324
    im pleased theres a hot fix , cant get on the game again, av u done it already the HOT FIX
    They are doing the hotfix right now. As soon as servers come back up you should be able to log in.

    Breakdown on the Lab
    126,321,371,000 (lab cost) ÷ 5,000,000 (Average daily earnings) = 25,264.27 days
    25,264.27 (days) ÷ 365 (days in a year) = 69.22 years to fully upgrade the Lab
    That's if you use the daily earnings to upgrade the Lab ONLY, no spending on other upgrades, islands, boosters, or anything else.
  • crf (US1)crf (US1) US1 Posts: 97
    Glad to see you changed the fleas.  The first ones were rather creepy!! LOL
  • Mac56 (GB1)Mac56 (GB1) GB1 Posts: 340
    Still cannot fish on my own for goldfish - don't have any goldfish in the sea to fish for - help xxx
  • maxiroy (US1)maxiroy (US1) US1 Posts: 426
    okay my cat charms are working on the gourmet farm now!

    Designed by FarmerJohn 22 (US1)
  • Waznt Me (US1)Waznt Me (US1) US1 Posts: 339
    Still cannot fish on my own for goldfish - don't have any goldfish in the sea to fish for - help xxx
    You have to make the goldfish bait in your mill, then load your tackle box and use the bait to lure the goldfish.
  • Surya54 (INT1)Surya54 (INT1) INT1 Posts: 507
    edited 21.11.2017
    Is anyone recheck the village pond? It seems the pellets donation before the hotfix has been disappeared. 
    Surya54 @ WWW 1

    Keep it up!
  • grrr (NL1)grrr (NL1) NL1 Posts: 664
    @Mac56 (GB1)
    You have to make bait in the mill first (from the fleas)
    Then you click on Oleg, choose tacklebox on the ringmenu, go to the bait tab and add the goldfish bait to the tacklebox.
    Go fishing on any of the farms, click the goldfish tab on the left, then click up-arrow to release the bait, a goldfish will appear for every bait you use. :)
  • angie50 (GB1)angie50 (GB1) GB1 Posts: 223
    im pleased theres a hot fix , cant get on the game again, av u done it already the HOT FIX
    They are doing the hotfix right now. As soon as servers come back up you should be able to log in.
    THANKYOU SHAY :))))
  • SandiOne (US1)SandiOne (US1) US1 Posts: 143
    edited 21.11.2017

Sign In to comment.