stajnia nieaktywna!

Devil84Devil84 Posts: 6
Normalnie odechciewa się grać. Tak grzebiecie i kombinujecie z tym wszystkim, że wszystkiego się odechciewa! Moja stadnina raz jest aktywna(w języku angielskim) a raz mi wyskakuje, że jeszcze nieaktywna. Co się dzieje? Ile razy można zgłaszać błędy do supportu, skoro i tak nic z tym nikt nie robi...
Post edited by Devil84 on
Devil84 @ pl 1

Comments

  • a222a222 Posts: 72
    edited 02.12.2014
    U mnie na problem z nieaktywną stajnią pomaga restart przeglądarki. Co prawda nie jest to rozwiąznie, ale taki walkaround pozwoli Ci grać dopóki support nie naprawi go.
    sygnatura-walkingdead.jpg
  • Devil84Devil84 Posts: 6
    edited 02.12.2014
    już robiłam to nie raz i nic z tego :(
    Devil84 @ pl 1
  • Anna 372Anna 372 Posts: 1
    edited 02.12.2014
    Spróbujcie wygrać 61 wyścig , wóz z końmi tak wytargał, że z lotiska pusty plac został, wszystkie dolary z wyspy zwinqł i zablokował wyspę , super technicy piszq, że wszystko oki u nich, o na pewno motywuje to do dalszej gry
    Anna 372 @ pl 1
  • edited 07.12.2014
    Ja natomiast mam problem z wyścigami.zamiast tego jest jakaś przyczepka do traktoru chyba i pisze "Transporter konkursowy jeszcze niedostępne".
    I o co tu chodzi?


  • DemonaDemona Posts: 2,160
    edited 07.12.2014
    Witam,

    polecam lekturę tego posta, w którym Yattmur wyjaśnia ten problem:
    http://pl.board.goodgamestudios.com/bigfarm/showthread.php?58447-stajnia&p=722385&viewfull=1#post722385
    Proszę na przyszłość korzystać z wyszukiwarki forum i nie dublować tematów.
    Pozdrawiam,
    Demona
  • edited 07.12.2014
    No już jest dobrze.


  • MamusiaNr1 (PL1)MamusiaNr1 (PL1) Posts: 8
    edited 09.12.2014
    osiagnelam poziom dziesiaty i od paru dni moj kon ma jeden miesiac i nic nie moge dalej zrobic caly czas pisze ze jeszcze nie dostepne
    MamusiaNr1 @ pl 1
  • Ewa.Kant (PL1)Ewa.Kant (PL1) Posts: 3
    edited 09.12.2014
    wydawanie prime,3 godz podwojnych punktów -zero nie ma logowałam się kilkukrotnie i nic,moze ktoś się tym zainteresuje
    EWAKANT @ pl 1
  • SZYBKACOBRASZYBKACOBRA Posts: 238
    edited 09.12.2014
    MamusiaNr1 wrote: »
    osiagnelam poziom dziesiaty i od paru dni moj kon ma jeden miesiac i nic nie moge dalej zrobic caly czas pisze ze jeszcze nie dostepne

    Po osiągnięciu poziomu dziesiątego naszego konika możemy tylko brać udział w wyścigach. W ten piątek(11.12) odbędzie się aktualizacja, gdzie będzie można posiadać nie tylko jednego konia jak i również nas rumak może osiągnąć do stu poziomów. Stajnie będzie można ulepszyć za podkowy konkursowe. Więcej informacji pod tym linkiem: http://pl.board.goodgamestudios.com/bigfarm/showthread.php?62526-11-12-2014-Ch%C3%B3w-koni-i-dalsze-niespodzianki&p=735594#post735594
    apba.png
  • YattmurYattmur Posts: 1,057Guest
    edited 09.12.2014
    EWAKANT wrote: »
    wydawanie prime,3 godz podwojnych punktów -zero nie ma logowałam się kilkukrotnie i nic,moze ktoś się tym zainteresuje

    Witaj,

    Wszelkie braki zauważone na koncie zgłaszać należy do działu wsparcia technicznego. Oni będą w stanie zweryfikować Twoje konto i wyrównać poniesione straty.
    http://support.goodgamestudios.com/

    Pozdrawiam,
    Yattmur

Leave a Comment

BoldItalicStrikethroughOrdered listUnordered list
Emoji
Image
Align leftAlign centerAlign rightToggle HTML viewToggle full pageToggle lights
Drop image/file