Home EN General Discussions & Questions

Join the official Goodgame Big Farm Discord today!Join our Big Farm Discord Server


Are you looking for a community of like-minded farmers to discuss your farming experience with? Look no further than the GoodGame Big Farm Discord Server!


Our server is the perfect place to connect with other farmers from around the world. Whether you're looking to chat about strategy, share tips and tricks, or just make new friends, our community has got you covered.


And that's not all - as a member of our Discord server, you'll also have access to exclusive giveaways and other special events. It's the perfect way to stay up to date on all the latest news and updates from GoodGame Studios.


So what are you waiting for? Join the GoodGame Big Farm Discord Server today and start connecting with fellow farmers from all over the world. Just click here to join the fun!

Will our whole screen be covered in banners?!?! [ads or white bars - edit Rosy]

135

Comments

  • Mathias (US1)Mathias (US1) US1 Posts: 97
    If they are ads for big farm items, that's big farms way of getting you to buy gold to get rewards.
    If they are ads for outside items, such as stuff you'd buy online from amazon (things like that) I'm not sure why you get those.
    I went through a week long period of getting those, but then they went away.
    Hopefully they will go away.
    Try putting your post under the category of "Problems or Issues", and see if big farm gives you an answer.
  • RosyStarlingRosyStarling Moderator, Guest Posts: 4,718
    edited 24.12.2022
    @BlueCarol (US1)  I moved you to the thread that has discussed this since it started

    The tiniest gold purchase, or a subscription, will make them go away for 30 days

    [Possible] Workaround:

    Logging in via this site:    Goodgame Studios

    Delete your old bookmark then bookmark the new  bookmark
  • Many coops have been robbed of valuable gold and or money during the setting of boosters. While mistakes do happen their are those that do it on purpose for one reason or another. With names changes it is impossible to keep someone from entering your coop and doing it again. So if chat notification is not being considered please consider ggs informing the coop leader in email when asked or allowing all booster sets be on leaders pm notifications..  Thank for your considerations JanetMarie
  • RosyStarlingRosyStarling Moderator, Guest Posts: 4,718
    This has been suggested many times and also  put forward many times
  • chami (AU1)chami (AU1) AU1 Posts: 186
    Hi  :)
    thought to add an opinion, only the leader and deputies can set co-op boosters, right, so you can discuss with your deputies :) 
  • Heather Norsk (US1)Heather Norsk (US1) US1 Posts: 7,346
    This has been suggested many times and also  put forward many times
    maybe if we ask just a few more times, they might get tired of us asking and find a way to implement it? 
    ..... Just wishful thinking ;)

    Hi  :)
    thought to add an opinion, only the leader and deputies can set co-op boosters, right, so you can discuss with your deputies :) 
    true - but some coops are large and have a lot of deputies, and there are some players who will not admit it, especially if they are doing it for malicious reasons


    I agree with the request by JanetMarie, any sort of notification would be a nice thing to have, whether it's public or just to the leader. Perhaps something like in VF where we click on the current challenge to see who started it, even something like that would be great.
    I would like to add, that I think this should apply to boosters in all types of events, anything at all that affects the coop (for example, even if someone uses personal funds to buy a coop booster in VF, it still affects the whole coop)
  • Morti (SKN1)Morti (SKN1) SKN1 Posts: 485
    Yes, we are told who feeds the fish and who starts a challenge, so this will be an easy matter for them to sort out?
    And that is very desirable.
  • Additionnal comment......1-19-2023 We had an incident today where a deputy started a gold booster without following our proceedure....What do we do. demote all deputies till some one confesses...This is something that should not happen. you cant accuse without proof, and you need evidence to boot out, so we Need a better way to watch for problems via GGS. Its not worth me donating gold to my coop if I cant protect it from others who cause mischief.  Then the worst part of the day is after the activation of the gold booster, someone cancelled it so techniqually we lost it twice...In the past GGS has hlped with this matter....We need you now to help and program the game to be fair to all....
  • Im trying to understand why ggs will notify the coop who donates gold and cash in chat but will not show who and how much is spent on a booster. Those that donate to coop coffers have a right to decide and see how their money is spent on team events....Many of us purchase millions in gold.over time.....and donate to our team.....Many are gonna change that practice,  we should have a system in place to police our members against those that dont care. With the current way players can change their names many times its impossible for leaders to know if a previous member has snuck back into the coop after being booted for this very reason.. Please GGS, quit passing the buck and finally get this matter resolved  Thank you JM
  • It is my understanding that the only way this question will be resolved is with the design team of the game.  I do not believe that any explaination exists as to why a post cannot be made in chat as to who begins a booster. Cash and Gold purchases are posted in chat of individual members, coop projects are posted in chat as are VF challenges. This issue can easily be formatted into the system with as much ease as the previous sentence. I will end my issue with in the hopes that ggs can resolve it.  Thank You Janet Marie
  • farmerjohn 22 (US1)farmerjohn 22 (US1) US1 Posts: 37,770
    Okay, a few ads I've been able to put up with, but it's gone way beyond that now. This morning when I logged onto my farm, they're all over the screen! Give me a break!  :(
     
     
  • Uncle John (GB1)Uncle John (GB1) GB1 Posts: 11,004
    edited 09.02.2023
    Try logging in with
    https://bigfarm.goodgamestudios.com/?w=246942

    Wascally Wabbit posted this somewhere and it works a treat for me  :¬)
  • farmerjohn 22 (US1)farmerjohn 22 (US1) US1 Posts: 37,770
    Try logging in with
    https://bigfarm.goodgamestudios.com/?w=246942

    Wascally Wabbit posted this somewhere and it works a treat for me  :¬)
    @Uncle John (AU1) Thanks, Uncle John, I'll check it out.  :)
  • nuke9104 (US1)nuke9104 (US1) US1 Posts: 149
    Also ad blockers work.  I've been using Adblock Plus, which has worked well for me.  There is an extra setting you need to engage (Only allow ads without third party tracking) to eliminate the white bars left after the ads have been removed.
  • kris61 (US1)kris61 (US1) US1 Posts: 49
    Thanks Uncle John it got rid of all my ads !  I'm back to a full screen again, Yay !
  • I agree with all the above!
  • RosyStarlingRosyStarling Moderator, Guest Posts: 4,718
    I will continue to forward this.
  • artful (US1)artful (US1) US1 Posts: 6,617
    I'm trying to do the next research needed for Mainland Farm expansion, but seem to have a roadblock.  

    I have met the requirements, but when I try to upgrade my Goat Stable, it says "Research Needed." But when I click on the goat research buttons, it shows I've done the research.

    I must be missing something obvious, but I can't see it.

    Thanks so much in advance!


  • george3 (AU1)george3 (AU1) AU1 Posts: 411
    I'm trying to do the next research needed for Mainland Farm expansion, but seem to have a roadblock.  

    I have met the requirements, but when I try to upgrade my Goat Stable, it says "Research Needed." But when I click on the goat research buttons, it shows I've done the research.

    I must be missing something obvious, but I can't see it.

    Thanks so much in advance!


    By the look at it Artful, I think you have to finish the research 1st, then upgrade your goats
  • Boss_Hog (US1)Boss_Hog (US1) US1 Posts: 117
    You also have to build the level 10 goat stable.
  • Heather Norsk (US1)Heather Norsk (US1) US1 Posts: 7,346
    @artful (US1)
    according to your screenshot, there was 50h23m23s left of it finishing the research

    I'd try again after the research is complete & see if there's still an issue
  • Data King (US1)Data King (US1) US1 Posts: 7,994
    Well that is special. Log in this AM to find all those annoying ads back to cover the screen. :(
    Seems no matter which way one access the site now they will get those ads as well. The next few months are going to be a long trek and NO FUN!
  • Uncle John (GB1)Uncle John (GB1) GB1 Posts: 11,004
    yes indeed, me too   :¬(
  • June (IN1)June (IN1) IN1 Posts: 4
    edited 15.03.2023
    I'm seeing this white space on my game and don't know how to remove it. I can't properly play the game because of it. Can someone help and tell me how to remove it?
  • June (IN1)June (IN1) IN1 Posts: 4
    I'm seeing this white space on my game and don't know how to remove it. I can't properly play the game because of it. Can someone help and tell me how to remove it?
  • farmerjohn 22 (US1)farmerjohn 22 (US1) US1 Posts: 37,770
    @Data King (US1) @Uncle John (AU1)  Ditto.... no fun.  :/
  • farmerjohn 22 (US1)farmerjohn 22 (US1) US1 Posts: 37,770
    edited 15.03.2023
    I'm seeing this white space on my game and don't know how to remove it. I can't properly play the game because of it. Can someone help and tell me how to remove it?
    You're not alone, we all have the same problem. The blank white space is where the ads would go. You probably have an adblocker that prevents them from appearing. You're supposed to not get the ads if you have a subscription, but that seems to be faulty as well. Try logging in through this link, courtesy of Uncle John.... https://bigfarm.goodgamestudios.com/?w=246942
  • artful (US1)artful (US1) US1 Posts: 6,617
    edited 16.03.2023
    .
    Post edited by artful (US1) on
  • artful (US1)artful (US1) US1 Posts: 6,617
    @Data King (US1) @Uncle John (AU1) @Uncle John (AU1)

    Agree. And the ads are making the game lag, crawl and freeze for me. Borderline unplayable. Plus, I have to drag the farms around to get to certain areas.

    It's one thing to have to click off the big ad in the middle of the window to get revenue for the company, but what they are doing now is making the game a miserable experience. 
  • Heather Norsk (US1)Heather Norsk (US1) US1 Posts: 7,346
    @june(IN1)
    There are advertisement banners on the top & side of the game
    Often, if you have an ad-blocker, it will prevent the ads from appearing, but the space where they would be, still shows as a white banner. 
    Purchasing a small amount of gold every 30 days, would completely remove the ads and the banner space, allowing full screen game play again.

    On another post about this issue, another player provided this link that will load the game without the ads or white banner;
    https://bigfarm.goodgamestudios.com/?w=246942

    Best wishes

Leave a Comment

BoldItalicStrikethroughOrdered listUnordered list
Emoji
Image
Align leftAlign centerAlign rightToggle HTML viewToggle full pageToggle lights
Drop image/file