Home EN Bug Reporting & Technical Issues

❌ Login/Connection/Performance Issues - #3

12628»

Comments

  • Ladyoz (US1)Ladyoz (US1) US1 Posts: 148
    Can't get into the game at all. First image is on Chrome, second image is on Firefox. Cleared caches, no difference. What's going on??!!!




  • BugsBunnyBugsBunny Moderator, ModGreen Posts: 1,564
    edited 22.04.2021
    Can't get into the game at all. First image is on Chrome, second image is on Firefox. Cleared caches, no difference. What's going on??!!!






    This is a false positive error from AVG, kindly add bigfarm.goodgamestudios.com as an exception  or you can ignore the notice, there will be an option to proceed by ignoring it.

    There is nothing to worry about it, Anti Viruses these days produce alot of false positives.


    Also please try accessing through https://bigfarm.goodgamestudios.com

    you need to use https to use TLS which is a secure layer through which your data will be transmitted.

    Kind Regards,
    Bunny.

      
     

      
  • Ladyoz (US1)Ladyoz (US1) US1 Posts: 148
    BugsBunny said:
    Can't get into the game at all. First image is on Chrome, second image is on Firefox. Cleared caches, no difference. What's going on??!!!






    This is a false positive error from AVG, kindly add bigfarm.goodgamestudios.com as an exception  or you can ignore the notice, there will be an option to proceed by ignoring it.

    There is nothing to worry about it, Anti Viruses these days produce alot of false positives.


    Also please try accessing through https://bigfarm.goodgamestudios.com

    you need to use https to use TLS which is a secure layer through which your data will be transmitted.

    Kind Regards,
    Bunny.

    Thanks Bunny, but I wasn't the only one. On the game's FB page others were complaining of the same issue. Seems to be fixed now, though.
  • RosyStarlingRosyStarling Moderator, ModGreen Posts: 2,992
    edited 22.04.2021
    The issue was recognised and was dealt with.

    All should well now

    if it isn't let us know.

      
     

      
  • I've seldom had issues with connecting, but the last two days the game has been very slow and unstable.

    If I open TDW, it kicks me out of main game a lot. If I go to TDW and open main game, I get logged out of TDW. I wonder if anyone else is having the same issue(s)?
  • Twiglet (GB1)Twiglet (GB1) GB1 Posts: 1,173
    edited 13.06.2021
    I have noticed when trying to drag the farm to collect that it is not grabbing ! Also very laggy !! If i remember rightly these issues was the same ones last year at this time.
    Moved On !
  • BugsBunnyBugsBunny Moderator, ModGreen Posts: 1,564
    I have noticed when trying to drag the farm to collect that it is not grabbing ! Also very laggy !! If i remember rightly these issues was the same ones last year at this time.
    Did you tried clearing the cache and see if this persists?

      
     

      
  • Jashe (INT1)Jashe (INT1) INT1 Posts: 51
    Hi Everybody,

    I must say that this issue with not being able to log into the Forum, which is happening for quite a few players and not happening for a lot of players, seems to be something that is completely wrong. If it is a bug, then it seems to have a mind of its own, like "Selective Amnesia" -- and for the support team to say, clear your browser cache, are you logging in from within the game or from outside???...seems like wool being pulled over our eyes..

    If it were a bug that happened to bring a loss to the organizers of this game, I don't think that it would take them a month of Sundays (so to speak) to get the bug ironed out.

    C'mon, support team, we are all intelligent adults here -- yourselves included, please treat as such and don't give us the same old Merry-Go-Round, each time this topic comes up.
  • Unable to access Dream World and game reboots every once in a while. When I try to access DW, I just get sent back to the main farm. My player name was just changed last night so I'mm assuming that might have something to do with it.
  • RosyStarlingRosyStarling Moderator, ModGreen Posts: 2,992
    @SandyHammond (US1) You will need to ask SUPPORT to change your name in the DW too.

    Next time it should run smoothly.


      
     

      
  • Summer (SKN1)Summer (SKN1) SKN1 Posts: 844
    Thank you!
    Can almost not believe it, two years now I got "not found" when trying to log in to the Forum. Help advice by Support did not help any so I ended up giving up.
    But now :D I can get access. Finally! 
    Thank you for fixing it. Although I do wonder why it took so long.
    Cheers to all :D
  • RosyStarlingRosyStarling Moderator, ModGreen Posts: 2,992
    Actually the forum log in  issue is not resolved. You have been lucky:  many still cannot log in

    I don't want others to get their hopes up: it does show that it is worthwhile to keep trying

      
     

      
  • Summer (SKN1)Summer (SKN1) SKN1 Posts: 844
    Actually the forum log in  issue is not resolved. You have been lucky:  many still cannot log in

    I don't want others to get their hopes up: it does show that it is worthwhile to keep trying

    wow sure hope I do not lose access again when it is resolved... Something must have been done, please do not undo that  :o during the fix. 
  • CyberJohn (RO1)CyberJohn (RO1) RO1 Posts: 607
    Is game servers down? I can't log in.


  • RosyStarlingRosyStarling Moderator, ModGreen Posts: 2,992
    Have you tried to reconnect?

    Clear your cache and cookies first, then an incognito and another browser

    if none of that works report back here AND contact SUPPORT
      
     

      
  • CyberJohn (RO1)CyberJohn (RO1) RO1 Posts: 607
    After about 5 min of refreshing The maintenance image appeared . It's fine now.
  • RosyStarlingRosyStarling Moderator, ModGreen Posts: 2,992
    Good to hear 



      
     

      
Sign In to comment.