Important News about CC
DO NOT TELL YOUR PASSWORD!

Login/Connection/Performance Issues - #3

Hey everyone,

Please use this thread to report any of the issues mentioned in the title - Give as much detail as possible about the problem that you are experiencing & remember to include which browser you are using & whether or not you have tried others & if the same issues occur on them all.

Thanks for helping,
Wabbit


Community Guidelines | GGS TOS | How to Clear your Cache |  Click to Contact Support

"I seek not to know the answers, but to understand the questions!" - Caine

«138

Comments

  • sue54 (AU1)sue54 (AU1) Posts: 6AU1
    I can log into  the Big Farm Forum  but i cannot play the game
    Going from Forum to Play Now - the game wants me to login again   and  reset password.
    When I try to reset password  not  email is sent to me with a link to do this.

    Has anyone else had this problem.

    cheers sue54
    sue54 @ au 1
  • PicklePawsPicklePaws Posts: 346Moderator, ModGreen
    can you post a screen shot?  Are you using the log-in or register tab?

  • when i log in, its starts me from the beginning. tried every thing different browsers clearing cach cookies ect, even tried different computer. login login  out other server ect. im in usa please help
  • hello

  • good bye
  • PicklePawsPicklePaws Posts: 346Moderator, ModGreen
    edited 15.03.2018
    when i log in, its starts me from the beginning. tried every thing different browsers clearing cach cookies ect, even tried different computer. login login  out other server ect. im in usa please help

    For anyone having issues try this thread:  Help logging into your farm

    Sometimes when i try logging into my farm i have done it in error by using the register instead of log-in and end up on a different server starting over again.

    Pickle
  • jess_d (US1)jess_d (US1) Posts: 3,499
    when i log in, its starts me from the beginning. tried every thing different browsers clearing cach cookies ect, even tried different computer. login login  out other server ect. im in usa please help
    @Aunt dd (US1) I see a level 129 farm under your name on the US server. If you are getting a different farm with that same username, you're on the wrong server. Use the link in Pickle's post to see how to change the server. 

    Success Team is looking for new members! Click Here
  • I tryed that , it wont let me change server says player not found
  • PicklePawsPicklePaws Posts: 346Moderator, ModGreen
    edited 15.03.2018
    I tryed that , it wont let me change server says player not found
    make sure when you go to the login screen you click on the login tab (shows purple in the screen shot here)



    Then you want to make sure you pick the american flag on the left tab and then pick united states: 1.  





  • I just go back on ...under player name i used my email address and that worked, i dont know why
  • sue54 (AU1)sue54 (AU1) Posts: 6AU1
    I can log into  the Big Farm Forum  but i cannot play the game
    Going from Forum to Play Now - the game wants me to login again   and  reset password.
    When I try to reset password  not  email is sent to me with a link to do this.

    Has anyone else had this problem.

    cheers sue54


    i am using the log in
    i
    sue54 @ au 1
  • PicklePawsPicklePaws Posts: 346Moderator, ModGreen
  • I have tried everything and when I try and log in I get Connection not possible. Try again later. This has been going on for days now.
  • Southern (US1)Southern (US1) Posts: 2,926US1
    I have tried everything and when I try and log in I get Connection not possible. Try again later. This has been going on for days now.
    @sunnyb906 (US1) - Please post a screenshot of the exact error message you get when trying to log in.

    Success Team is an active, friendly co-op looking for daily adult players. Click here if interested or apply in game today! :)


  • Purchase gold with a gift card and now cannot log into the account anymore.  Forgot what email I used for that account.   Farm name or log in ID is evan070609.  I know the pwd but cannot log in after purchasing the gold.  Any help would be appreciated.
  • I have tried everything and when I try and log in I get Connection not possible. Try again later. This has been going on for days now.
    @sunnyb906 (US1) - Please post a screenshot of the exact error message you get when trying to log in.
    Sunny try this link it should work, for some reason if you just go bigfarm.com it will give you a different looking log in screen.   https://bigfarm.goodgamestudios.com
  • Byron Longford (AU1)Byron Longford (AU1) Posts: 2,002AU1
    edited 17.04.2019
    I just got booted out and can't get back in.  "Connection to server was interrupted.  Please try to reconnect"  Anyone else got this prob?. 

    I have restarted PC reloaded and cleared cache.  Nothing.  Yes my internet is fine, I am posting here



  • I have now tried Chrome as well same thing.

  • ninjahuman (AU1)ninjahuman (AU1) Posts: 1,200AU1
    That is strange. I don't have any issues with loading the game. Hopefully you can get the issue fixed soon.
    ninjahuman @ au 1



    Click here if you looking for an active cooperative on the AU1 server.
  • I will try rebooting modem, don't know why that would work as rest of internet is fine.  Only try

  • Byron Longford (AU1)Byron Longford (AU1) Posts: 2,002AU1
    edited 17.04.2019
    I have now also tried on WiFi instead of Ethernet any ideas.  Can not even see log in page.

  • Byron Longford (AU1)Byron Longford (AU1) Posts: 2,002AU1
    edited 17.04.2019
    this is frustrating.  I have even tried Edge now.  has this happened to anyone else?  What was fix?


  • I  can log into my account on my phone, but very hard to play on it

  • Byron Longford (AU1)Byron Longford (AU1) Posts: 2,002AU1
    edited 17.04.2019
    OK now that is very very very very very, strange..  I just refreshed for the 50th time and it is ok again.  WTF  actually it came good after I log into my account from my phone then I was able to get connection again on my PC.

  • ninjahuman (AU1)ninjahuman (AU1) Posts: 1,200AU1
    edited 17.04.2019
    I'm sorry to hear about your issues. I can't think of anything that you haven't tried already. Hopefully it will resolve itself very soon so you can get into the game again.

    Edit: That is good to hear that you can get in now.
    ninjahuman @ au 1



    Click here if you looking for an active cooperative on the AU1 server.
  • TMKC (IN1)TMKC (IN1) Posts: 551IN1
    edited 18.04.2019
    Using Firefox Quantum
    100 mbps FTTH
    Ryzen 2700x
    16 gb ram
    1070 ti

    No issues whatsoever with the game ... no lag, no performance issues .... it runs like a Jet.
    Im happy with it.

    Update : When i play the game on my laptop which is a low end machine , the game lags and slows down.

    I think the game has a lot to do with how good an internet and quality of it and the Processor and ram of your computer.
    Post edited by TMKC (IN1) on
    The Chains of Habit Are Too Light To Be Felt Until They Are Too Heavy To Be Broken - Warren Buffett

    https://www.crazybigfarm.tk   - Visit for the best detailed information about this game.
  • the game freezes and always cutting game saying the connection is lost. there is no way to speak to tell as some can't spell due to medical disorders and writing is harder for them so they need a mic to tell the issues. can u update the game as I don't know how? please, can u fix? this is the only game I play. if not then I will have to find new and I am not good with change.
  • artful (US1)artful (US1) Posts: 5,514US1
    It has been constant for several days now -- happens a lot when too many events are running along with the CC. Chrome. On all devices. Harvesting is very difficult, too.
    .


    Hate coops but missing out on the benefits?  Check out "Hearts of Gold," the non-coop coop -- we leave you alone to farm your way.  No donations or group participation required.

    https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/en/discussion/158239/just-want-to-be-left-alone-to-farm-in-peace-us1-hearts-of-gold

  • 5-10 Man (AU1)5-10 Man (AU1) Posts: 216AU1
    Hey @WascallyWabbit, what about login into the forum? Has anything been done about that and the default logout back to the German website instead of the English one?  :) :) :)
                 

    Where the 5-10 Man name comes from:

    https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=2u7BEjAhJ7g

  • WascallyWabbitWascallyWabbit Posts: 5,298Moderator, ModGreen
    the game freezes and always cutting game saying the connection is lost. there is no way to speak to tell as some can't spell due to medical disorders and writing is harder for them so they need a mic to tell the issues. can u update the game as I don't know how? please, can u fix? this is the only game I play. if not then I will have to find new and I am not good with change.
    @noshine (US1) The server guy has checked & there are currently no issues with the US1 server, so it is most likely something your end. Its quite possible for a computer connection to drop briefly & not affect most things, but some things are more sensitive. I used to have to keep rebooting my router, until I changed ISP & got a faster connection & now everything is fine, but everything would continue to work except my Chrome browser. So check your connection, check your Task manager to see how much memory is being used & see if its maxing out at the times when you are freezing up, try using different browsers, you may find one works better for you than others.


    Community Guidelines | GGS TOS | How to Clear your Cache |  Click to Contact Support

    "I seek not to know the answers, but to understand the questions!" - Caine

Sign In to comment.