Αναζήτηση παικτών - αναζήτηση συνεταιρισμού

Είμαστε ο συνεταιρισμός οι κολλητές και ψάχνουμε για νέα μέλη. Αν και δεν είμαστε ψηλά στη βαθμολογία, ανεβαίνουμε διαρκώς. Είμαστε εργατικοί, ὀχι όμως καταπιεστικοί. Αναζητούμε μέλη που χαρακτηρίζονται από ευγένεια και εργατικότητα ενήλικα κατά προτίμηση.
Post edited by -NEMESIS- on
Rania Xeniou @ el 1
0
Σχόλια
Στην υποστηριξη θα κάνουν έλεγχο και θα βρουν την άκρη. Αλλωστε η fundrakoulora έχει κρατήσει το όνομα του συνεταιρισμου. Ακομα και να τον αλλάξει, θα φαίνεται... γιατι θα γινει με χρυσο και καθε κίνηση με χρυσο ή χωρις, ειναι καταγεγραμμενη.
Καλη επιτυχια Νενακι.
απ την στιγμη που δεν ειναι προβλημα απ το παιχνιδι, η πληρης ευθυνη ειναι δικια τας!
παθουσα και μαθουσα! μην το ψαχνει αδικα
Απο την στιγμη που την κανατε εσεις αρχηγο , ειναι νόμιμα. Δεν νομιζω οτι μπορει να αλλάξει κατι.\
Το θεμα κλείνει.
Κανόνες Φόρουμ
Συχνές ερωτήσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
ΨΑΧΝΩ ΕΝΕΡΓΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝ/ΣΜΟ ΜΟΥ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΕΡΓΟΣ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ, ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ !
dimitrism @ el 1
Δηλαδή τι να της σπάσω τον κωδικό και να της πάρω πίσω τον συνεταιρισμό ?? Καταρχάς δεν ξέρω πως γίνετε άλλα ακόμα και να ήξερα δεν θα έπεφτα στο επίπεδο της γτ από ότι κατάλαβα από το όνομα κάνα μικρό θα ναι , και το μονό που με νοιάζει είναι 1ων να τιμωρηθεί και 2ων να πάρει ο αρραβωνιαστικός μ τον συνεταιρισμό του πίσω .
πως είναι δυνατόν αφού εγώ ήμουν αναπληρώτρια και είχα βάλει άτομο στον συνεταιρισμό πριν από αυτή και όταν μπήκα ήταν αυτή αρχηγός και είχε βάλει και τους φίλους της οι οποίοι δεν έμπαιναν ποτέ .
κάνατε, πολύ καιρό να μπείτε περίπου στους 3 μηνες (???) και αυτόματα η αρχηγία πήγε στον επόμενο αναπληρωτή, στον αναπληρωτή που έμπαινε, όχι σε σενα που ειχες και εσυ πολύ καιρό να μπείς. Προφανώς η επόμενη αναπληρώτρια ήταν αυτη. Έτσι, εδιωξε καποια άτομα και άλλα τα έβαλε μέσα. Αυτό γίνετε έτσι, γιατι κάποιος αρχηγός μπορει να παρατήσει το παιχνίδι και όπως καταλαβαίνεις ο συνεταιρισμός δεν θα εχει μέλλον μετα. Με αυτον τον τρόπο, θελουν να αποφύγουν αυτο. δηλ. ο συνεταιρισμός να συνεχίσει να υπάρχει με έναν νέο αρχηγό.
αυτο που νόμιζα εγω, ήταν ότι, μόλις ο αρχηγός ξαναέμπαινε στον συνεταιρισμό , αυτομάτως, το σύστημα του έδινε πίσω την αρχηγία. τωρα εσεις , γιατι δεν την πήρατε πίσω δεν ξέρω. η δεν θα ισχύει αυτο που λέω ή θα έγινε κάτι άλλο. θα το ρωτήσω αυτο να σιγουρευτώ.
Κανόνες Φόρουμ
Συχνές ερωτήσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
ΨΑΧΝΩ ΕΝΕΡΓΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝ/ΣΜΟ ΜΟΥ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΕΡΓΟΣ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ, ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ !
t na pw dn kserw kai mas petakse kai apo ton sunaiterismo mas eleos
δεν ισχυει αυτο.ειναι σιγουρο1000%
αν έστειλες σήμερα μήνυμα η χθες μετά τις 7 η ώρα θα πρέπει να περιμένεις μέχρι την δευτέρα το πρωί γιατί τα γραφεία είναι κλειστά
Το screenshot είναι μια ψηφιακή εικόνα ή φωτογραφία, ένα στιγμιότυπο αν θέλετε, που το τραβάμε εμείς από την οθόνη του υπολογιστή μας όπως θα περιγράψουμε στη συνέχεια.
Είναι ένα χρήσιμο μέσο για να δείξει κανείς οπτικά - για παράδειγμα - κάποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει.
Πρακτικά δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στη λήψη ενός screenshot.
Μπορεί κανείς να κάνει screenshots ενός PDF, ενός εγγράφου, μιας εικόνας, μιας ιστοσελίδας... ότι βλέπει στη οθόνη του γενικότερα.
Πως κάνω ένα Screenshot ;
Έναρξη-> Προγράμματα -> Βοηθήματα -> Ζωγραφική
Μετά κάνω κλικ:
Επεξεργασία -> Εισαγωγή
Και αυτό που φωτογράφησα εμφανίζεται.
Τώρα αν θέλω μπορώ να κάνω διάφορα πράγματα σε αυτό, όπως π.χ να κόψω κάποιο κομμάτι, να μαρκάρω κάτι κλπ .
Αρχείο -> Αποθήκευση
(Καλά είναι να το αποθηκεύουμε σε μορφή jpg)
αλλα αν δεν εχεις το κουμπι στον υπολογιστή σου μπορεις να τραβηξεις φωτογραφια και να την στειλεις
αλλα μην περιμενεις τιποτα και εμενα μια στο παρελθον που με εβρισε ακομη παιζει κανονικα...................
Στην υποστηριξη θα στειλεις τις φωτο για να σε βοηθήσουν, όχι εδώ.