Παράπονό για συνεταιρισμό-απρεπή συμπεριφορά μελών

Θέλω να αναφέρω ότι με διέγραψαν από τον συνεταιρισμό ......... άδικα αφού πρόσφερα στο συνεταιρισμό 1,000 δολάρια με την πρόφαση ότι δεν ήμουν δραστήρια και ενώ δεν μου εξήγησε πως μπορούσα να συνεισφέρω (όπως μου εξήγησε όταν μου ζήτησε λεφτά και τα έδωσα) έτσι θα έπρεπε να μου εξηγήσει και το πως συνεισφέρω με προιόντα αφού πήρε τα λεφτά την επόμενη μέρα με διέγραψε με την δικαιολογία που προ ανέφερα.Είμαι καινούργια στη φάρμα και το αναφέρω για να μη την ''πατήσουν'' και άλλοι.
Post edited by -NEMESIS- on
StaurosLamprini @ el 1
1
Σχόλια
Attachment not found.
αλλάζει από της ρυθμίσεις μέσα στην φάρμα ναι.... για να ισχει όμως ο καινούργιος κωδικός πρέπει να ανοιγης το μύνημα που σου το στέλνουν στο εμαιλ η εταιρία .....έλεος το ίδιο παιχνίδι παίζουμε ............
στο ξεχασα το κωδικο μου
μεσα απο τη φαρμα δεν θελει τιποτα
οκ ότι πεις .....στείλτο στην υποστήριξη το πρόβλημα .....μόνο εκεί μπορεί να σε βοηθήσουν
εγώ όταν το αλαξα από την φάρμα και όχι ξέχασα τον κωδικό με έστειλαν στο εμαιλ όμως αφού επιμένετε οκ θα πο ..... θες να πο είχατε δίκιο? οκ είχατε δίκιο..... όμως και πάλι πρέπει να στέλνει εμαιλ στην υποστήριξη... τώρα εσύ άμα βαριεσε και περνεις ζβαρνα όλα τα θέματα και γουσταρεις κοκορομαχίες βρες κανα αλο ψάρι να τσιμπήσει φίλε για τη με μένα τζάμπα θα σου πάει το δόλωμα .......:thumbsup:
εγώ όταν το αλαξα από την φάρμα και όχι ξέχασα τον κωδικό με έστειλαν στο εμαιλ όμως αφού επιμένετε οκ θα πο ..... θες να πο είχατε δίκιο? οκ είχατε δίκιο..... όμως και πάλι πρέπει να στέλνει εμαιλ στην υποστήριξη... τώρα εσύ άμα βαριεσε και περνεις ζβαρνα όλα τα θέματα και γουσταρεις κοκορομαχίες βρες κανα αλο ψάρι να τσιμπήσει φίλε για τη με μένα τζάμπα θα σου πάει το δόλωμα ......
.ωραία το έστειλαν δύο φορές
το έχει δώσει και αλλου τον κωδικό εκτός από εσένα;