Αρχική Greek Επίσημες ανακοινώσεις

Το 2023 θα είναι υπέροχο!

-NEMESIS--NEMESIS- Moderator, ModDarkBlue Αναρτήσεις: 7,645
επεξεργάστηκε 27.02.2023 σε Επίσημες ανακοινώσεις


2023 Preparations

Γεια σας Αγρότες!


Ο Ιανουάριος έφτασε στο τέλος του. Όμως η χρονιά μόλις ξεκίνησε! Έχουμε πολλά πράγματα να περιμένετε στις φάρμες σας! Όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα, εργαζόμαστε όπως το κλασικό μας Big Farm που λειτουργεί σε κινητές συσκευές, αλλά φυσικά δεν θα είναι μόνο αυτό για το 2023.


Ας ξεκινήσουμε με μια ωραία καλή προεπισκόπηση για τις επόμενες δύο εβδομάδες!

 

Love is in the air

Love is in the air

Λοιπόν, δεν θα αρνηθούμε ότι μας αρέσει η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! 

Φέτος, έχουμε κρύψει μπαλόνια σε όλες τις φάρμες σας για να τα βρείτε από τις 4 Φεβρουαρίου! Αν βρείτε αρκετά από αυτά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα μπορέσετε να διεκδικήσετε μια επιλέξιμη ανταμοιβή ! 

Αλλά αυτό δεν αρκεί: Φυσικά, θα υπάρχουν επίσης γλυκά μικροπράγματα που μπορείτε να συλλέξετε κατά τη διάρκεια της καλλιέργειας και ανταμοιβές για να πάρετε.


Αλλά δεν θα ήταν Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αν δεν παίρνατε όλοι από ένα δώρο, σωστά; Μόνο μια υπόδειξη: Δεν είναι μόνο ρομαντικό, αλλά και αιωρούμενο.


Γιορτάστε την αγάπη και τα κοστούμια

Sales Days February

Όλες οι προετοιμασίες πριν από την  Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, 14 Φεβρουαρίου, θα είναι η καλύτερη μέρα από όλα! Όχι μόνο πήρατε - ελπίζουμε - μερικές υπέροχες ανταμοιβές και ένα δώρο, όχι, επιπλέον, οι εκπτώσεις μας ξεκινούν! Θα διαρκέσουν από τις 14 έως τις 20 Φεβρουαρίου και θα μπορείτε να λάβετε καταπληκτικές προσφορές. Και φυσικά, θα εμπλέκονται καρδιές.


Βάζουμε στοίχημα ότι πολλοί αγρότες θα συμμετάσχουν στο άλλο θέμα των εκδηλώσεων: Το Καρναβάλι. Ας γίνουμε πολύχρωμοι και χαρούμενοι για να φωτίσουμε τις τελευταίες μέρες του χειμώνα!


Σήμερα, προετοιμάζουμε επίσης τις φάρμες σας για όλα τα πράγματα που θα ακολουθήσουν. Τα χωράφια πρέπει να ετοιμαστούν και θα κινηθούμε και θα κάνουμε ένα βήμα πιο μπροστά από τα παλιά σκονισμένα πράγματα στο παρελθόν.

Φιλικά

η ομάδα διαχείρισης του


Post edited by -NEMESIS- on

                        GR/GGS moderator
Sign In to comment.