Αρχική Greek Επίσημες ανακοινώσεις

Νέα εκδοχή της φάρμας βόρειου σέλαος

-NEMESIS--NEMESIS- Moderator, ModDarkBlue Αναρτήσεις: 7,554
επεξεργάστηκε 15.01.2022 σε Επίσημες ανακοινώσεις

-  2022

Γεια χαρά, αγρότες!

Καλή Χρονιά, αγρότες του Big Farm! Το 2022 έφτασε επιτέλους και μπορείτε να έχετε ήδη μια λίστα εκκρεμοτήτων που θέλετε να αρχειοθετήσετε φέτος. Επομένως, ας πιάσουμε ΑΜΕΣΩΣ δουλειά και ας ξεκινήσουμε το 2022 με μια νέα εκδοχή της φάρμας βόρειου σέλαος, αρχίζοντας από σήμερα!


Η νέα φάρμα βόρειου σέλαος έφτασε

-  2022

Μια νέα εκδοχή της φάρμας βόρειου σέλαος ξεκινά σήμερα! Σας περιμένουν διάφορες αποκλειστικές ανταμοιβές, οι οποίες θα σας προσφερθούν μόλις πάρετε μέρος σε αυτήν τη νέα εκδοχή της προσωρινής φάρμας. Στην αρχή της εκδήλωσης μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε τρεις διαφορετικές προεπιλογές, τις οποίες μπορείτε να αγοράσετε. Όσο πιο πολύ επενδύετε στο πακέτο έναρξης, τόσο πιο εύκολη θα είναι η αρχή.

-  2022

Μια άλλη προσθήκη στη φάρμα βόρειου σέλαος είναι τα νομίσματα βόρειου σέλαος. Αυτά τα νομίσματα είναι το ολοκαίνουργιο νόμισμά σας για αυτήν την εκδοχή της προσωρινής φάρμας, ακριβώς όπως ήταν οι ρουνικές πέτρες πριν από αυτά.

Έχετε υπόψη σας όμως το εξής: Θα γίνεται επαναφορά των νομισμάτων βόρειου σέλαος όταν ξεκινά η προσωρινή φάρμα. Επομένως, μην κρατάτε περισσότερα νομίσματα  από όσα χρειάζεστε  και ανταμείψτε  τον εαυτό σας στον έμπορο.


Έρχεται η πρώτη σεζόν αλόγου το 2022

-  2022

Γιορτάστε την πρώτη Σεζόν αλόγου το 2022! Αυτή η επερχόμενη σεζόν έχει πάρει το όνομά της από την παγκοσμίως διάσημη βασίλισσα Κλεοπάτρα. Πολλές ανταμοιβές με αιγυπτιακή θεματολογία περιμένουν τους ανταγωνιστικούς αναβάτες σαν εσάς! Επομένως, ιππεύστε το άλογό σας έως τη γραμμή τερματισμού και μαζέψτε βαθμούς για να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε αποκλειστικά avatars, τρόπαια και μια διακόσμηση!


Μήπως ξεχάσετε το δώρο σας;

-  2021

Ίσως είχατε πολλές ασχολίες τις γιορτές! Θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι σας περιμένει ένα δώρο στον κόμβο προσφορών από τις 21 Δεκεμβρίου 2021. Αν δεν είχατε συνδεθεί για κάποιο διάστημα και δεν έχετε συλλέξει ακόμη το δώρο σας, αυτό θα είναι διαθέσιμο έως τις 8 Ιανουαρίου 2022. Μην χάσετε την ευκαιρία και διεκδικήστε το δώρο σας μέσω του κόμβου προσφορών έως και 24 ώρες μετά τη σύνδεση!


         Φιλικά

η ομάδα διαχείρισης του


      

Post edited by -NEMESIS- on

                        GR/GGS moderator
Sign In to comment.