Αρχική Greek Επίσημες ανακοινώσεις

Παίξτε Β.F παντού

-NEMESIS--NEMESIS- Moderator, ModDarkBlue Αναρτήσεις: 7,402
επεξεργάστηκε 09.02.2017 σε Επίσημες ανακοινώσεις

Γεια σας   Big Farm  αγρότες,
Έχετε βρεθεί  ποτέ σε μια κατάσταση όπου θα θέλατε να ξεκινήσετε μια σημαντική αναβάθμιση κτιρίων, να παράγετε  ένα ακόμη γύρο των αγαθών που θέλετε ή απλά  να αναζητήσετε  για κάποιο κρυμμένο ζαχαρωτό  γύρω από τις φάρμες σας, αλλά είστε πολύ μακριά από το PC ή το laptop σας?

Ίσως είσαστε έτοιμοι να το πραγματοποιήσετε , γιατί εμείς σκεφτόμαστε τι θα κάνατε αν μπορούσατε να παίξετε το αγαπημένο σας παιχνίδι παντού !:) 

Λοιπόν,  έχουμε μια λύση για σας. Όπως κάποιοι από εσάς ήδη γνωρίζετε, υπάρχει η δυνατότητα να παίξετε Big Farm όποτε θέλετε και όπου κι αν βρίσκεστε απευθείας από το tablet ή το smartphone σας, χρησιμοποιώντας μία δωρεάν flash   εφαρμογή του προγράμματος περιήγησης που ονομάζεται Puffin Web Browser.

Κάντε κλικ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cloudmosa.puffinFree για να κατεβάσετε Puffin από το Play Store της Google
Κάντε κλικ https://itunes.apple.com/de/app/puffin-web-browser/id472937654?mt=8  για να κατεβάσετε Puffin από το iTunes App Store

Το Puffin είναι μια δωρεάν εφαρμογή διαθέσιμη τόσο για συσκευές Android και iOS, το οποίο είναι αρκετά εύκολο να εγκαταστήσετε και να ρυθμίσετε, όπως CuddlyFoxes, ενώ , θα προσπαθήσουμε να σας  βοηθήσουμε με αυτό το μικρό οδηγό:

Android Devices

Θα σας δώσουμε μερικές  συμβουλές για να έχετε κατά νου, μετά από την εγκατάσταση του Puffin App στην κινητή συσκευή σας:

Πληκτρολογήστε bigfarm.goodgamestudios.com στο Puffin στην γραμμή διευθύνσεων για  να φορτώσετε το Big Farm. Να είσαστε βέβαιοι να έχετε επιλέξει σωστά  τη γλώσσα και τον server σας  πριν συνδεθείτε με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης σας.

Για να απολαύσετε το  Big Farm με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, θυμηθείτε να απενεργοποιήσετε την επιλογή "Αποκλεισμός αναδυόμενων παραθύρων ".Αν επιτρέπεται τα αναδυόμενα παράθυρα θα είσαστε  σε θέση να απολαύσετε κάποιες σημαντικές επιλογές, όπως το Facebook Connect, τα φόρουμ μας και το κατάστημα μας!

Απλά κάντε κλικ στο εικονίδιο Επιλογές στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης:
                         

Στη συνέχεια στο εικονίδιο Ρυθμίσεις:

                                   

Και τέλος, καταργήστε την επιλογή "Αποκλεισμός αναδυόμενων παραθύρων":

Για να πληκτρολογήσετε χαρακτήρες (login, μηνύματα μέσα στο παιχνίδι, ποσότητες  προϊόντων), μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί ενσωματωμένο πληκτρολόγιο στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης σας:
Για να σας βοηθήσουμε  να περιηγηθείτε μέσα από αυτό το περιβάλλον μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία ενσωματωμένο χειριστήριο παιχνιδιών κάνοντας κλικ σε αυτό το εικονίδιο στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης (ακριβώς δίπλα από το εικονίδιο του πληκτρολογίου):Αν θέλετε να ελέγξετε κάποιες επεξηγήσεις χωρίς να κάνετε κλικ, μπορείτε επίσης να το κάνετε ενεργοποιώντας το trackpad. Απλά κάντε κλικ στο ενσωματωμένο εικονίδιο στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης:Για να απολαύσετε καλύτερα το παιχνίδι στην κινητή συσκευή σας θα θέλαμε  να σας συστήσουμε  να παίζετε σε λειτουργία πλήρους οθόνης.
Το Big Farm είναι ένα παιχνίδι που αναπτύχθηκε για προγράμματα περιήγησης υπολογιστή, το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε να αντιμετωπίσετε  διάφορα  ζητήματα, με τον browser του κινητού.

Το Puffin είναι ένα 3rd party app που αναπτύχθηκε από CloudMosa Inc. και η υποστήριξη μας  δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τα προβλήματα που προκαλούνται από τη χρήση της εφαρμογής αυτής.

Απαιτήσεις συστήματος: Android 4.0? Ωστόσο, Puffin συνιστά 4.4+ του Android για καλύτερη απόδοση.

iOS DevicesΤώρα θα σας δώσουμε κάποιες  συμβουλές ,για  μετά από την εγκατάσταση του Puffin App στην κινητή συσκευή σας:

Πληκτρολογήστε bigfarm.goodgamestudios.com στην  Puffin γραμμή διευθύνσεων για να φορτώσετε το Big Farm. Να είστε βέβαιοι να ελέγξετε σωστά τη γλώσσα και τον server σας  πριν συνδεθείτε με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης σας.

Για να απολαύσετε το  Big Farm με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, να θυμάστε να επιτρέπονται τα αναδυόμενα παράθυρα. Επιτρέποντας τα θα είσαστε  σε θέση να απολαύσετε  κάποιες σημαντικές επιλογές ,όπως το Facebook Connect, τα φόρουμ μας και το  κατάστημα μας!

Απλά κάντε κλικ στο εικονίδιο Επιλογές στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης:

           

Στη συνέχεια το εικονίδιο Ρυθμίσεις:

:

Και τέλος, να επιτρέπονται τα αναδυόμενα παράθυρα
Για να πληκτρολογήσετε χαρακτήρες (login, μηνύματα μέσα στο παιχνίδι, ποσότητες  προϊόντων), μπορείτε να κάνετε κλικ στην επιλογή του πληκτρολογίου:

                         

Για να σας βοηθήσουμε  να περιηγηθείτε μέσα σε αυτό  το περιβάλλον μπορείτε να ενεργοποιήσετε με την  επιλογή του ποντικιού σας  :                 

για να απολαύσετε καλύτερα το παιχνίδι στην κινητή σας συσκευή  σας προτείνουμε να παίζετε σε λειτουργία πλήρους οθόνης.


                  

Το Big Farm είναι ένα παιχνίδι που αναπτύχθηκε για προγράμματα περιήγησης υπολογιστή, το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε να αντιμετωπίσετε  διάφορα  ζητήματα,με το browser του κινητού.

Το Puffin είναι ένα 3rd party app που αναπτύχθηκε από CloudMosa Inc. και η υποστήριξη μας  δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τα προβλήματα που προκαλούνται από τη χρήση της εφαρμογής αυτής.

Απαιτήσεις συστήματος: η ελάχιστη έκδοση iOS συνιστάται από Puffin είναι iOS 8.

Καλή διασκέδαση όπου κι αν βρίσκεστε!
Φιλικά
η ομάδα του
B.F
Post edited by -NEMESIS- on

                        GR/GGS moderator
Sign In to comment.