Εχει συμβει και σε συμπαικτες μου,τωρα μου το ειπαν. Μπακαλιαρος στο 9 για 5 ωρες,το πηγε στο 10 και ο χρονος κατεβηκε στα 37' ! Ευτυχως δλδ που δε μπορω να φτασω στο 10,χαχαχαχαχ
Όπως και στο κλασσικό γεγονός του σκληρά εργαζόμενου , στην ταχύτητα 10 , οι χρόνοι μειώνονται , εκτός αν συνεχίζετε να δίνεται ποσότητες του προιόντας
Γεια χαρά σε όλους. Έλειπα εκτός Αθηνών και μόλις γύρισα, μπήκα να checkάρω το forum και είδα δίπλα στην υδρόγειο 100 comments. lol
Φυσικά δεν έκατσα να διαβάσω 5 σελίδες, αλλά με 2-3 μηνύματα κατάλαβα το ύφος. Το οτι κάποιοι φαντάζονται οτι με πληρώνει η επιχείρηση για να τους υπερασπίζομαι είναι επιεικώς αστείο. Απλά εξέφρασα τη γνώμη μου και είπα οτι ούτε εμένα μου αρέσει, αλλά έχουν δίκαιο.
1.Ας μου απαντήσει κάποιος, το διάστημα που ήταν τα ψάρια ακριβά, ποιος ασχολείτο με την οργανική αγορά; 2. Πριν τα ψάρια, (δηλαδή πριν 2 μήνες) τι κάναμε; 3. Το μόνο λάθος που βρίσκω είναι οτι έγινε χωρίς ενημέρωση, η όλη αλλαγή.
Υ.Γ. Καλή είναι η άποψη, αλλά καλός και ο διάλογος. Καλή είναι η συμφωνία, αλλά καλύτερη μια υγιής αντιπαράθεση, που θα μας οδηγήσει σε κάποιο θετικό συμπέρασμα.
ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ_____1)Σχεδον κανεις..η οργανικη αγορα ειχε χρονια στο game,εγω προσω πικα και πριν τα ψαρια δεν ασχολιομουν,,ηρθε κατι πολυ καλυτερο(ψαρια)και ολοι ασχοληθικαν με κεφι και χαρα και για οτι ηταν καινουργιο και για οτι οι ανταμοιβες ηταν πολυ καλες,,ολοι παιχτες χαρουμενοι λοιπον,,που το κακο σε αυτο???σε 1 μερα εκοψε την χαρα και τις πολυ καλες ανταμοιβες. 2)και πριν 15 χρονια δεν ειχαμε internet kai games τοτε τι καναμε??μηπως να γυρισουμε πισω και να ξεχασουμε οτι εχουμε internet??μα ειναι πραγματα αυτα που λες αγαπητε μου?επειδη δεν ειχαμε 2 μηνες πριν ψαρια πρεπει να τα ξεχασουμε και να παμε ακριβως εκει,δηλαδη 2 μηνες πισω??ο κοσμος τρεχει μπροστα εμεις γυρναμε πισω και ειναι ολα καλα?? 3)απο τις 2 προηγουμες απαντησεις νομιζω δεν χρειαζετε να απαντησω και εδω
καλημερα σας!! με το ποστ αυτο θελω να εκφρασω τα συνχαρητηρια μου στο σχεδιαστηκο τμημα που πιθανον διορθοσαν το γεγωνος του σκληρα εργαζωμενου-χωνι ψαριον! τρεχω στο 9 με αστακους, η διαρκεια δεν εχει ωρες η λεπτα, απλα λεει μια μερα μενουνε 12 τεμαχια αστακοι να το παω στο 10! ε, ειπα ας τα παρω να το παω στο 10! ποσο θα κατεβει χρονικα συλογιστηκα? που θα παει δεν θα τρεξει 5-6 ωρες? το αποτελεσμα?? 34 λεπτα!!!! αυτα ειναι οι 24 και πλεον ωρες γινανε μερικα λεπτα!!ευτυχως που το φτιαξανε διλαδι και παιζουμε ανετα!!! ερωτηση τωρα>>> οταν φερνουν ενα νεο γεγωνος ιβεντ δεν το εχουνε τεσταρει? αντε το φτιαξαμε το πεταμε στη φαρμα και οτι γινει?? ☻☻☻☻☻♪♪♪♫♫ Η προχειροτιτα σε ολο της το μεγαλειο! και δεν υπαρχει χωρος για εξηγησεις και δικαιολογιες στο θεμα αυτο!!!!!
ΕΤΣΕΙ ηταν απο την αρχη η αστακοι ηοιμπακαλιαροι οι ξιφιεσ εαν πανε στο 10 μιονουν δραματικα οι ρεγγεσ ειναι τωρα στο 10 λαο βγαζοι 1 μερα και ολο κουβαλαο το τερματισα λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Όπως και στο κλασσικό γεγονός του σκληρά εργαζόμενου , στην ταχύτητα 10 , οι χρόνοι μειώνονται , εκτός αν συνεχίζετε να δίνεται ποσότητες του προιόντας
Φιλικά
στο κλασικο χωνι ποτε μα ποτε δεν εχουμε δει χρονους περαν του 16ωρου και αν εισε στο 9 με 16 ωρες στο 10 δεν σε παει σε λεπτα! δειχνωντας μια μερα συναινει πανω απο 24 ωρες εως δν ξερω ποσο! το να συνεχισω να δινω ποσοτιτες θα πρεπει να παω σε αλλους φιλους και να ψαρευω εκει! θεωρο οτι ειναι απολυτο σχεδιαστικο λαθος!!! και αν το σκεφτουμε λογικα τωρα οταν ξερουμε οτι θα συμβει αυτο ποιος θα τολμησει να το παει στο 10? αφου αντι μιας μερας στο 9 θα φτασει στο 10 για μερικα λεπτα? ειναι λογικο?
Δεν είπα , ότι έχουμε δει χρόνους ημερών στο κλασσικό γεγονός,φυσικά και δν έχουμε εννοούσα ότι από το 9 στο 10 και στο κλασσικό χωνί οι χρόνοι μειώνονται .
Όπως και στο κλασσικό γεγονός του σκληρά εργαζόμενου , στην ταχύτητα 10 , οι χρόνοι μειώνονται , εκτός αν συνεχίζετε να δίνεται ποσότητες του προιόντας
Φιλικά
στο κλασικο χωνι ποτε μα ποτε δεν εχουμε δει χρονους περαν του 16ωρου και αν εισε στο 9 με 16 ωρες στο 10 δεν σε παει σε λεπτα! δειχνωντας μια μερα συναινει πανω απο 24 ωρες εως δν ξερω ποσο! το να συνεχισω να δινω ποσοτιτες θα πρεπει να παω σε αλλους φιλους και να ψαρευω εκει! θεωρο οτι ειναι απολυτο σχεδιαστικο λαθος!!! και αν το σκεφτουμε λογικα τωρα οταν ξερουμε οτι θα συμβει αυτο ποιος θα τολμησει να το παει στο 10? αφου αντι μιας μερας στο 9 θα φτασει στο 10 για μερικα λεπτα? ειναι λογικο?
Δεν είπα , ότι έχουμε δει χρόνους ημερών στο κλασσικό γεγονός,φυσικά και δν έχουμε εννοούσα ότι από το 9 στο 10 και στο κλασσικό χωνί οι χρόνοι μειώνονται .
Φιλικά λογικο ειναι να μειωνονται αλλα για μια μοναδα παραπανω απο 25-30 ωρες σε μερικα λεπτα? να δεχτω το οτι απο 18 ωρες να κατεβει στης 3-4 αλλα οχι στα 34 λεπτα!!
Γεια σας, και αυτό και άλλα ζητήματα που σας προβληματίζουν στο FHWE , τα έχουμε δώσει στο σχεδιαστικό και θα συνεχίσουμε να τα συζητάμε μαζί τους , για εξεύρεση μιας λύσης, που θα συμφέρει τις κοινότητες του παιχνιδιού.
καλησπερα θα ηθελα νεμεσις αν μπορουσατε να συζητησετε με την εταιρεια και το εξης: αντι για σκουπιδοτενεκεδες μονο στον εξοπλισμο των σκαφων βαθεων υδατων να υπαρχει και η επιλογη πωλησης τους στη μιση τιμη οπως γινεται και με την πωληση σκαφων,γιατι κι αυτα κοστισαν εκατομμυρια δολαρια
καλησπερα θα ηθελα νεμεσις αν μπορουσατε να συζητησετε με την εταιρεια και το εξης: αντι για σκουπιδοτενεκεδες μονο στον εξοπλισμο των σκαφων βαθεων υδατων να υπαρχει και η επιλογη πωλησης τους στη μιση τιμη οπως γινεται και με την πωληση σκαφων,γιατι κι αυτα κοστισαν εκατομμυρια δολαρια
το έχουμε προτείνει και αυτό , αύριο και μεθαύριο , θα υπάρξουν συνεχείς συζήτηήσεις και συσκέψεις και για την αλιεία , αναμένουμε τις αποφάσεις τους Φιλικά
Καλημέρα . Μπήκα μετά από τρεις μέρες σχεδόν στο φόρουμ και με περίμεναν 3 σελίδες σχόλια . ότι πρέπει με τον καφέ :-) Να σχολιάσω κι εγώ για κάποια που διάβασα εδώ μέσα . Καταρχήν , την πάτησα κι εγώ με το 10 λέβελ στο χωνί .. Σήμερα το πρωί , μου έιχε ξιφίες , στο 9 έτρεχαν αν θυμάμαι καλά για περίπου 10 ώρες , το γύρισα στο 10 ( γιατί είχα καβάτζα στα καράβια , μιας και δεν ασχολούμαι με την Αγορά) ,και πήγε στα 8' λεπτά ! Έριξα περίπου 140 που έιχα σε ένα ακόμη καράβι , και πήγε 9' λεπτα Και στο κανονικό χωνί πέφτει αρκετά ο χρόνος όταν ανεβαίνεις σε λέβελ πάνω από 8 , αλλά όχι ΤΟΣΟ πολύ . Σε σχόλιο άλλου φίλου εδώ , που έχεις τράτες , ναι , αν δεν έχεις μεγάλα καράβια , τρέχεις πολύ και σχεδόν τζάμπα . Εγω δεν έχω τράτες, έχω ιστιοφόρα σε 4 λεβελ , αλλά γεμίζει αρκετό ψάρι και πάλι. Κι επειδή τα έιχα και κάθονταν , έιχα καμποσα διαφορετικά ψάρια για να αρχίσω το χωνί . Το σταμάτησα ΄τωρα , μιάς και δεν έχω αυτά που ζητάει και τελείωνει σε κάτι ώρες. Ετσι κι αλλίως , τις άδεις τις πήρα , αλλα 50αδα δεν μπάινω ( ημουν 119 ) , οπότε , δεν λέει να χαλάσω τίπότα παραπάνω . Για την Αγορά , δεν την πλησιάζω , μέχρι και αν κάνουν αλλαγές που τουλάχιστον να μην έιναι τόσο παιδιάστικες και ασύμφορες , όσο είανι τώρα. Και θα δούμε τότε . Και στην Οργανική Αγορά , ασχολούμαι χαλαρά . Οσο για τους παίχτες με χρυσό .. Αυτοί υπάρχουν παντού , σε όλα τα παιχνίδια . Καταρχήν , ένα παιχνίδι , από την στιγμή που η εταιρεία που το έχει , πληρώνει για αυτό , είναι μπίζνα , λογικό . Οποιος θέλει και έχει , πληρώνει . Δεν με ενοχλεί αυτο . Και μιας και μιλάμε για πληρωμές, επαιζα καποια στιγμη , για 2 χρόνια σε ένα στρατηγικής , το Soldiers inc . Εκει να δεις χρήμα !.Και 1000 δολλαρια τον ΜΗΝΑ , να σκάνε παίχτες .. Λέγανε ότι υπήρχαν παίχτες , που δίνανε και παραπάνω .. Συμφωνώ με τον farm maniac φυσικά και με τους άλλους που το έχουν γ΄ραψει , ότι πρέπει να ξανανοιξει η πώληση ψαριών . Για την ώρα, όπως έγραψε κι ο Νεμεσις , ασχολούμαι με ότι με συμφέρει μέσα στην φάρμα , φτιάχνω κανα ηβέντ , αν με βολεύει κι αυτό , και δεν βιάζομαι Aγχος έχω αρκετό στην πραγματική ζωή , δεν χρειάζεται να αποκτήσω κι άλλο μέσα εδώ. Αυτά για την ώρα , καλά να περνάτε , καλημέρα !
Όταν με τόσες αντιδράσεις από τους παίκτες αναρτούν αυτό μου δημιουργείται η αίσθηση ότι δεν πρόκειται να γίνει καμία αλλαγή στην αλιεία βαθέων υδάτων... ((
Καλησπέρα! konstantina1972 (GR1) Αυτό το έχουν αναρτήσει αρκετό καιρό, σίγουρα πριν ξεκινήσουν οι αντιδράσεις. Το γιατί δεν το κατεβάζουν όμως είναι άλλο θέμα. Ή όπως λες κ εσύ, δεν πρόκειται να κάνουν καμιά αλλαγή ή τους είναι κόπος! Για όλα τους έχω (αν) ικανούς!
Έχεις δίκιο σε όσα λες. Θα έπρεπε να το έχουν κατεβάσει για να μας δείξουν ότι λαμβάνουν έστω υπόψιν τους τις αντιδράσεις μας. Είναι σχεδόν καθολικό το αίτημα να μπορούμε να πουλάμε τα ψάρια κατευθείαν. Εγώ το εκλαμβάνω ως "δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα".
Εδώ εξευτέλισαν τις τιμές πώλησης των ψαριών του Όλεγκ αν το έχεις προσέξει. Πλέον το κόστος για να στείλεις τη βάρκα για ψάρεμα με τον Όλεγκ είναι σημαντικό και μιλάω κυρίως για τα χαμηλά λέβελ που το είχαν (από ότι το έχω κουβεντιάσει με παιδιά από το συνεταιρισμό μου) σαν πηγή εισοδήματος. Και μη φανταστείς τίποτα τεράστια ποσά, αλλά για τις μικρές φάρμες που δεινοπαθούν για να τα καταφέρουν μέχρι να μπορούν να κερδίσουν αξιοπρεπή διακοσμητικά στις αποστολές και να έχουν ευτυχία, άρα και κέρδη από τη φάρμα, ήταν πολύ σημαντικό. Νομίζω όλοι θυμούνται πόσο δύσκολο ήταν μέχρι να στρώσουμε τη φάρμα μας, εποχές που το ταμείο ήταν συνέχεια μείον...
Η αίσθησή μου είναι ότι όσο περνάνε οι μέρες και οι διαμαρτυρίες λιγοστεύουν και όλοι το εκλαμβάνουμε σαν τετελεσμένο γεγονός αυτό που έγινε με την αλιεία βαθέος υδάτων, οι πιθανότητες να αλλάξουν κάποια πράγματα στο ψάρεμα όλο και λιγοστεύουν....
Δν είχα προσέξει τις τιμές του Όλεγκ, γιατί δεν τα πουλάω τα ψάρια του (αν κ ίσως θα έπρεπε), τα κρατάω για το εστιατόριο.
Αλλά κ εγώ είμαι της ίδιας άποψης, ότι το καθυστερούν για να καταλαγιάσουν οι αντιδράσεις. Θα κάνουν κάποια αλλαγή τιποτένια κ θα μας πουν μετά αν μας αρέσει κ εκεί θα λήξει το θέμα, όπως έχει γίνει με πολλά μέσα στο παιχνίδι.
Όσον αφορά τα μικρά λέβελ, η εταιρία το έχει δηλώσει, δεν την νοιάζουν, την απασχολεί να μη βαριούνται τα μεγάλα λέβελ, γιατί ένας καινούριος αγρότης με τόσες αναβαθμίσεις που έχει να κάνει ούτε να συνεισφέρει στο συνεταιρισμό του δν μπορεί καλά- καλά. Αν όμως την ένοιαζαν την εταιρία να μείνουν στο παιχνίδι οι νέοι παίκτες (που εν τέλει είναι δυνητικοί αγοραστές) θα είχε διαφορετικό σχεδιασμό.
καλησπερα θα ηθελα νεμεσις αν μπορουσατε να συζητησετε με την εταιρεια και το εξης: αντι για σκουπιδοτενεκεδες μονο στον εξοπλισμο των σκαφων βαθεων υδατων να υπαρχει και η επιλογη πωλησης τους στη μιση τιμη οπως γινεται και με την πωληση σκαφων,γιατι κι αυτα κοστισαν εκατομμυρια δολαρια
το έχουμε προτείνει και αυτό , αύριο και μεθαύριο , θα υπάρξουν συνεχείς συζήτηήσεις και συσκέψεις και για την αλιεία , αναμένουμε τις αποφάσεις τους Φιλικά
Και επίσης να τους πεις οτι πολλά από αυτά τα δινει δώρο το σιλό αλιείας και δεν ειναι δυνατον να τα πεταω στα σκουπιδια γιατι τοτε τα περισσοτερα δωρα στο σιλο αυτο ειναι αχρηστα.
Χωνί: πρώτο ψάρι που μου ζήτησε.. Ξιφίας! Γέλαγα ένα δεκάλεπτο. Πάλι καλά πάντως που δεν μου ζήτησε καμιά κουτσομούρα ή κανέναν γαύρο. Σκοπός του: Να χαλάσεις χρυσό αναγκαστικά, ακυρώνοντας ψάρια μέχρι να φτάσεις στο επιθυμητό.
Φλασιά: Βρε μπας και δεν έδωσαν κατά λάθος το μεγάλο εισόδημα σε δολάρια στο ψάρεμα αλλά επίτηδες για να χαλάσουν κάποιοι πιο πορωμένοι παίκτες τις φάρμες τους αφαιρώντας διακοσμητικά και βάζοντας σταβλους και χωράφια για να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα? Σίγουρα κάποιοι το έκαναν θεωρώντας ότι θα έχουν εισόδημα από το ψάρεμα. Και μετά το πήραν πίσω για να αναγκαστούν οι ίδιοι παίκτες να χώνουν χρυσό για να συντηρήσουν τις φάρμες τους?
(Αυτά παθαίνεις όταν ξυπνάς στις 5.00 το πρωί.. Το μυαλό κάνει τριολέτες και την πληρώνουν οι αναγνώστες του φόρουμ λολ)
Καλημέρα, Κωνσταντίνα. Ένα τέτοιο συμβάν ΑΚΡΙΒΩΣ, είχαμε στο αγγλικό φόρουμ. Τα ξήλωσε ΟΛΑ ο παίκτης, η ευτυχία του στο ναδίρ και έτρεχε μετά να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα. Μού αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Εύγε.
Αυτό ακριβώς έπαθα και εγώ. Γύρισα από διακοπές, δε μου είπε κανείς τι είχε γίνει, με τα λεφτά που είχα βγάλει από τα ψάρια, ανέβασα και άλλη τράτα στο 6 επίπεδο, μετά πήγα στην κεντρική φάρμα, είχε έρθει ο αρχιτέκτονας τοπίου και ΜΠΟΥΜ ! άφησα μόνο αυτά που είχαν ευτυχία χωριού. Μετά πήγα να πουλήσω, όπως συνήθιζα τα ψάρια και ΜΠΟΥΜ ΜΠΟΥΜ ! Κατραπακιά, αφού μάλιστα έκλεισα και άνοιξα ξανά τον φυλλομετρητή ιστοσελίδων, μήπως και είχε κολλήσει... Δεν το πίστευα
Γεια χαρά σε όλους. Έλειπα εκτός Αθηνών και μόλις γύρισα, μπήκα να checkάρω το forum και είδα δίπλα στην υδρόγειο 100 comments. lol
Φυσικά δεν έκατσα να διαβάσω 5 σελίδες, αλλά με 2-3 μηνύματα κατάλαβα το ύφος. Το οτι κάποιοι φαντάζονται οτι με πληρώνει η επιχείρηση για να τους υπερασπίζομαι είναι επιεικώς αστείο. Απλά εξέφρασα τη γνώμη μου και είπα οτι ούτε εμένα μου αρέσει, αλλά έχουν δίκαιο.
1.Ας μου απαντήσει κάποιος, το διάστημα που ήταν τα ψάρια ακριβά, ποιος ασχολείτο με την οργανική αγορά; 2. Πριν τα ψάρια, (δηλαδή πριν 2 μήνες) τι κάναμε; 3. Το μόνο λάθος που βρίσκω είναι οτι έγινε χωρίς ενημέρωση, η όλη αλλαγή.
Υ.Γ. Καλή είναι η άποψη, αλλά καλός και ο διάλογος. Καλή είναι η συμφωνία, αλλά καλύτερη μια υγιής αντιπαράθεση, που θα μας οδηγήσει σε κάποιο θετικό συμπέρασμα.
Καταρχήν να πω ότι δεν ανήκω σε αυτούς που θεωρούν ότι κάποιοι πληρώνονται από την επιχείρηση όταν έχουν διαφορετική γνώμη από σχεδόν το σύνολο των παικτών. Και για να κάνουμε διάλογο
1. Έχω πάψει να ασχολούμαι με την οργανική αγορά εδώ και καιρό όπως και πολλοί άλλοι. Για ελάχιστο παραπάνω κέρδος πρέπει στα συμβόλαιά της να παιδεύομαι να μαζέψω π.χ. 40-50 χιλιάδες γουρούνια. Δεν συμφέρει με τα συμβόλαια που ζητάει. 2α. Πριν τα ψάρια δεν είχαμε καμία ελπίδα να αναβαθμίσουμε το Εργαστήριο Φάρμας. Το έχω στο 11 λέβελ και η επόμενη αναβάθμιση ζητάει 213 μύρια. Το ποσό χωρίς το ψάρεμα είναι εξωπραγματικό και ούτε να φανταστώ πόσα δολάρια ζητά για να το πάμε στο 100 λέβελ. 2β. Όσοι ασχολήθηκαν με το ψάρεμα κι έφτιαξαν τράτες από την αρχή και τις αναβάθμισαν, όταν έρεε το χρήμα, έχουν μια ελπίδα να κάνουν κανένα συμβόλαιο στην ψαραγορά. Όσοι δεν το έκαναν θα δυσκολευτούν πάρα πολύ γιατί η αγορά και αναβάθμιση μεγάλων σκαφών κοστίζει πάρα πολύ. 3. Εκτός του ότι δεν μας ενημέρωσαν πριν την αλλαγή, περιορίστηκαν στο να ακυρώσουν την κατευθείαν πώληση ψαριών, και να δημιουργήσουν μία αγορά ψαριών που αποφέρει πολύ μικρότερο εισόδημα και όλα αυτά χωρίς να μειώσουν το κόστος εξοπλισμού!!! Δεν μπορεί να μειώνεις τα έσοδα και να αφήνεις τα έξοδα για τη χρήση του στόλου στα ύψη!
Εν κατακλείδι, εσύ το μόνο λάθος που βρίσκεις είναι ότι δεν μας ενημέρωσαν εγκαίρως πριν τις αλλαγές, εγώ πάλι και πολλοί άλλοι βλέπουμε σωρεία λαθών στις αλλαγές που έγιναν. Ο καθένας έχει την άποψή του....
Αγαπητή Κωνσταντίνα χαίρομαι για την τοποθέτησή σου και νομίζω πως θα καταφέρουμε να έχουμε ένα συμπέρασμα.
Ερώτηση: Εκτός από την αλλαγή αυτή στην αλιεία (και την καλή που μας άρεσε και την κακή που δε μας άρεσε), τι άλλο άλλαξε στο παιχνίδι παράλληλα;
Υ.Γ. να σε βοηθήσω: στα events και συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα
Γεια χαρά σε όλους. Έλειπα εκτός Αθηνών και μόλις γύρισα, μπήκα να checkάρω το forum και είδα δίπλα στην υδρόγειο 100 comments. lol
Φυσικά δεν έκατσα να διαβάσω 5 σελίδες, αλλά με 2-3 μηνύματα κατάλαβα το ύφος. Το οτι κάποιοι φαντάζονται οτι με πληρώνει η επιχείρηση για να τους υπερασπίζομαι είναι επιεικώς αστείο. Απλά εξέφρασα τη γνώμη μου και είπα οτι ούτε εμένα μου αρέσει, αλλά έχουν δίκαιο.
1.Ας μου απαντήσει κάποιος, το διάστημα που ήταν τα ψάρια ακριβά, ποιος ασχολείτο με την οργανική αγορά; 2. Πριν τα ψάρια, (δηλαδή πριν 2 μήνες) τι κάναμε; 3. Το μόνο λάθος που βρίσκω είναι οτι έγινε χωρίς ενημέρωση, η όλη αλλαγή.
Υ.Γ. Καλή είναι η άποψη, αλλά καλός και ο διάλογος. Καλή είναι η συμφωνία, αλλά καλύτερη μια υγιής αντιπαράθεση, που θα μας οδηγήσει σε κάποιο θετικό συμπέρασμα.
ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ_____1)Σχεδον κανεις..η οργανικη αγορα ειχε χρονια στο game,εγω προσω πικα και πριν τα ψαρια δεν ασχολιομουν,,ηρθε κατι πολυ καλυτερο(ψαρια)και ολοι ασχοληθικαν με κεφι και χαρα και για οτι ηταν καινουργιο και για οτι οι ανταμοιβες ηταν πολυ καλες,,ολοι παιχτες χαρουμενοι λοιπον,,που το κακο σε αυτο???σε 1 μερα εκοψε την χαρα και τις πολυ καλες ανταμοιβες. 2)και πριν 15 χρονια δεν ειχαμε internet kai games τοτε τι καναμε??μηπως να γυρισουμε πισω και να ξεχασουμε οτι εχουμε internet??μα ειναι πραγματα αυτα που λες αγαπητε μου?επειδη δεν ειχαμε 2 μηνες πριν ψαρια πρεπει να τα ξεχασουμε και να παμε ακριβως εκει,δηλαδη 2 μηνες πισω??ο κοσμος τρεχει μπροστα εμεις γυρναμε πισω και ειναι ολα καλα?? 3)απο τις 2 προηγουμες απαντησεις νομιζω δεν χρειαζετε να απαντησω και εδω
Αυτό που θέλω να πω πολύ απλά είναι οτι υπάρχουν 2 ειδών λάθη. Τα λάθη που είναι κατά μας, όπου και διαμαρτυρόμαστε εντονότατα και τα λάθη που είναι υπέρ μας τα οποία προσπερνάμε χωρίς περαιτέρω συζήτηση.
Αγαπητή Κωνσταντίνα χαίρομαι για την τοποθέτησή σου και νομίζω πως θα καταφέρουμε να έχουμε ένα συμπέρασμα.
Ερώτηση: Εκτός από την αλλαγή αυτή στην αλιεία (και την καλή που μας άρεσε και την κακή που δε μας άρεσε), τι άλλο άλλαξε στο παιχνίδι παράλληλα;
Υ.Γ. να σε βοηθήσω: στα events και συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα
Αγαπητέ Ερμή,
Ομολογώ ότι δεν είμαι από τους φανατικούς του πρωταθλήματος (γι αυτό άλλωστε και παραμένω σε έναν μικρό συνεταιρισμό κατηγορίας αρχαρίων) οπότε δεν παρατήρησα καμία αλλαγή.
Διάβασα όλες τις προηγούμενες απαντήσεις σου. Αλλαγές στο παιχνίδι τα δύο χρόνια που παίζω γίνονται συνέχεια.Άλλες καλές και άλλες κακές. Είμαι από αυτούς που έχω επικροτήσει στο φόρουμ καλές αλλαγές και από αυτούς που διαμαρτύρονται όταν οι αλλαγές είναι προς το χειρότερο.
Σε ότι αφορά το ψάρεμα τώρα, το άφησαν να τρέχει για δυο μήνες με ένα συγκεκριμένο τρόπο. Οι παίκτες προσάρμοσαν τον τρόπο παιχνιδιού και τη στρατηγική τους στο υψηλό εισόδημα που έδινε. Θα μπορούσαν από την αρχή να ενημερώσουν ότι είναι προσωρινό, δεν το έκαναν. Θα μπορούσαν να μειώσουν τις τιμές των ψαριών στην κατευθείαν πώληση και να κάνουν τα συμβόλαια πιο δελεαστικά δίνοντας περισσότερα χρήματα εκεί (εγώ αυτό θα έκανα αν τα είχα κάνει σαλάτα). Δεν μείωσαν το κόστος εξοπλισμού το οποίο είναι μεγάλο. Και κάτι σημαντικό. Εγώ όταν κρίνω αν κάτι είναι καλό ή κακό στο παιχνίδι το κρίνω σκεπτόμενη και τα μικρά λέβελ. Όπως έχω ξαναπεί, αυτοί που έπαιξαν φουλ το ψάρεμα από την αρχή κι έφτιαξαν κατευθείαν τράτες (εγώ αυτό έκανα) βγαίνουν με κέρδος από αυτή την ιστορία. Πάρα πολλοί δεν είχαν τα απαραίτητα χρήματα για να το κάνουν κατευθείαν ή το λέβελ τους δεν το επέτρεπε. Έχω 14 τράτες επιπέδου 4 (δεν μου επέτρεπε το λεβελ μου να τις αναβαθμίσω παραπάνω) και 1,8 δις δολλάρια στην μπάνκα (χωρίς να υπολογίζω αυτά που χάλασα). Είμαι από τους κερδισμένους αυτής της ιστορίας.Άρα πρέπει να πω "εντάξει, κέρδισες ένα σκασμό λεφτά, πάμε παρακάτω τώρα, ότι έγινε έγινε?". Δεν είναι έτσι. Ένα σωρό παίχτες στο συνεταιρισμό μου δεν είχαν τα απαραίτητα χρήματα για να ξεκινήσουν κατευθείαν με τράτες το ψάρεμα φουλ και την πάτησαν με την αλλαγή. Και έχασαν το εισόδημα και θα δυσκολευτούν πολύ να κάνουν αναβαθμίσεις στα σκάφη τους.Όσο για τα συμβόλαια αν δεν έχεις μεγάλα σκάφη να εξαντλείς γρήγορα τους ψαρότοπους και να βγαίνουν καινούργιοι δεν έχεις και πολλές ελπίδες να τα ολοκληρώνεις γρήγορα. Για το ότι πριν το χωνί μας άλλαξαν τα φώτα με ψαρότοπους που έδιναν μόνο σαρδέλες και τόνους και πιστεύω ότι αυτό θα ξαναγίνει, ας μην μιλήσω...
Ζητώ συγνώμη για το μεγάλο κείμενο αλλά παρότι πέρασαν τόσες ημέρες από την αλλαγή στο ψάρεμα ομολογώ ότι εξακολουθώ να είμαι θυμωμένη. Κυρίως γιατί πιστεύω ότι παρ' όλες τις αντιδράσεις των παιχτών η αλλαγή αυτή ήρθε για να μείνει και πολύ αμφιβάλω αν θα κάνουν κάποια διορθωτική κίνηση.
Αγαπητή Κωνσταντίνα χαίρομαι για την τοποθέτησή σου και νομίζω πως θα καταφέρουμε να έχουμε ένα συμπέρασμα.
Ερώτηση: Εκτός από την αλλαγή αυτή στην αλιεία (και την καλή που μας άρεσε και την κακή που δε μας άρεσε), τι άλλο άλλαξε στο παιχνίδι παράλληλα;
Υ.Γ. να σε βοηθήσω: στα events και συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα
Αγαπητέ Ερμή,
Ομολογώ ότι δεν είμαι από τους φανατικούς του πρωταθλήματος (γι αυτό άλλωστε και παραμένω σε έναν μικρό συνεταιρισμό κατηγορίας αρχαρίων) οπότε δεν παρατήρησα καμία αλλαγή.
Διάβασα όλες τις προηγούμενες απαντήσεις σου. Αλλαγές στο παιχνίδι τα δύο χρόνια που παίζω γίνονται συνέχεια.Άλλες καλές και άλλες κακές. Είμαι από αυτούς που έχω επικροτήσει στο φόρουμ καλές αλλαγές και από αυτούς που διαμαρτύρονται όταν οι αλλαγές είναι προς το χειρότερο.
Σε ότι αφορά το ψάρεμα τώρα, το άφησαν να τρέχει για δυο μήνες με ένα συγκεκριμένο τρόπο. Οι παίκτες προσάρμοσαν τον τρόπο παιχνιδιού και τη στρατηγική τους στο υψηλό εισόδημα που έδινε. Θα μπορούσαν από την αρχή να ενημερώσουν ότι είναι προσωρινό, δεν το έκαναν. Θα μπορούσαν να μειώσουν τις τιμές των ψαριών στην κατευθείαν πώληση και να κάνουν τα συμβόλαια πιο δελεαστικά δίνοντας περισσότερα χρήματα εκεί (εγώ αυτό θα έκανα αν τα είχα κάνει σαλάτα). Δεν μείωσαν το κόστος εξοπλισμού το οποίο είναι μεγάλο. Και κάτι σημαντικό. Εγώ όταν κρίνω αν κάτι είναι καλό ή κακό στο παιχνίδι το κρίνω σκεπτόμενη και τα μικρά λέβελ. Όπως έχω ξαναπεί, αυτοί που έπαιξαν φουλ το ψάρεμα από την αρχή κι έφτιαξαν κατευθείαν τράτες (εγώ αυτό έκανα) βγαίνουν με κέρδος από αυτή την ιστορία. Πάρα πολλοί δεν είχαν τα απαραίτητα χρήματα για να το κάνουν κατευθείαν ή το λέβελ τους δεν το επέτρεπε. Έχω 14 τράτες επιπέδου 4 (δεν μου επέτρεπε το λεβελ μου να τις αναβαθμίσω παραπάνω) και 1,8 δις δολλάρια στην μπάνκα (χωρίς να υπολογίζω αυτά που χάλασα). Είμαι από τους κερδισμένους αυτής της ιστορίας.Άρα πρέπει να πω "εντάξει, κέρδισες ένα σκασμό λεφτά, πάμε παρακάτω τώρα, ότι έγινε έγινε?". Δεν είναι έτσι. Ένα σωρό παίχτες στο συνεταιρισμό μου δεν είχαν τα απαραίτητα χρήματα για να ξεκινήσουν κατευθείαν με τράτες το ψάρεμα φουλ και την πάτησαν με την αλλαγή. Και έχασαν το εισόδημα και θα δυσκολευτούν πολύ να κάνουν αναβαθμίσεις στα σκάφη τους.Όσο για τα συμβόλαια αν δεν έχεις μεγάλα σκάφη να εξαντλείς γρήγορα τους ψαρότοπους και να βγαίνουν καινούργιοι δεν έχεις και πολλές ελπίδες να τα ολοκληρώνεις γρήγορα. Για το ότι πριν το χωνί μας άλλαξαν τα φώτα με ψαρότοπους που έδιναν μόνο σαρδέλες και τόνους και πιστεύω ότι αυτό θα ξαναγίνει, ας μην μιλήσω...
Ζητώ συγνώμη για το μεγάλο κείμενο αλλά παρότι πέρασαν τόσες ημέρες από την αλλαγή στο ψάρεμα ομολογώ ότι εξακολουθώ να είμαι θυμωμένη. Κυρίως γιατί πιστεύω ότι παρ' όλες τις αντιδράσεις των παιχτών η αλλαγή αυτή ήρθε για να μείνει και πολύ αμφιβάλω αν θα κάνουν κάποια διορθωτική κίνηση.
θα κάνουν προς το χειρότερο
(έκαναν λάθος σχεδιασμό με τα έσοδα του ψαρέματος και πάνε να τα μπαλώσουν
)
παρότι πέρασαν τόσες ημέρες από την αλλαγή στο ψάρεμα ομολογώ ότι εξακολουθώ να είμαι θυμωμένη. Κυρίως γιατί πιστεύω ότι παρ' όλες τις αντιδράσεις των παιχτών η αλλαγή αυτή ήρθε για να μείνει και πολύ αμφιβάλω αν θα κάνουν κάποια διορθωτική κίνηση.
Πόσο δίκαιο έχεις. Όταν οι τιμές στα ψάρια ήταν υπέρογκα υψηλές ήταν σαν η εταιρεία να έβαλε φωτιά στο παιχνίδι και το ζωντάνεψε για να του ρίξει ένα παγόβουνο στην συνέχεια και να το σκοτώσει με τον χειρότερο τρόπο. Παίκτες που ήταν τακτικοί τόσα χρόνια σταμάτησαν να παίζουν. Μπαίνουν ελάχιστα την ημέρα και δεν κάνουν τίποτα. Το παιχνίδι ξεκίνησε και πεθαίνει γιατί η ψυχολογία των παικτών είναι στο ναδήρ. Και η εταιρεία το σκέφτεται...ακόμη.
Αγαπητή Κωνσταντίνα χαίρομαι για την τοποθέτησή σου και νομίζω πως θα καταφέρουμε να έχουμε ένα συμπέρασμα.
Ερώτηση: Εκτός από την αλλαγή αυτή στην αλιεία (και την καλή που μας άρεσε και την κακή που δε μας άρεσε), τι άλλο άλλαξε στο παιχνίδι παράλληλα;
Υ.Γ. να σε βοηθήσω: στα events και συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα
Αγαπητέ Ερμή,
Ομολογώ ότι δεν είμαι από τους φανατικούς του πρωταθλήματος (γι αυτό άλλωστε και παραμένω σε έναν μικρό συνεταιρισμό κατηγορίας αρχαρίων) οπότε δεν παρατήρησα καμία αλλαγή.
Διάβασα όλες τις προηγούμενες απαντήσεις σου. Αλλαγές στο παιχνίδι τα δύο χρόνια που παίζω γίνονται συνέχεια.Άλλες καλές και άλλες κακές. Είμαι από αυτούς που έχω επικροτήσει στο φόρουμ καλές αλλαγές και από αυτούς που διαμαρτύρονται όταν οι αλλαγές είναι προς το χειρότερο.
Σε ότι αφορά το ψάρεμα τώρα, το άφησαν να τρέχει για δυο μήνες με ένα συγκεκριμένο τρόπο. Οι παίκτες προσάρμοσαν τον τρόπο παιχνιδιού και τη στρατηγική τους στο υψηλό εισόδημα που έδινε. Θα μπορούσαν από την αρχή να ενημερώσουν ότι είναι προσωρινό, δεν το έκαναν. Θα μπορούσαν να μειώσουν τις τιμές των ψαριών στην κατευθείαν πώληση και να κάνουν τα συμβόλαια πιο δελεαστικά δίνοντας περισσότερα χρήματα εκεί (εγώ αυτό θα έκανα αν τα είχα κάνει σαλάτα). Δεν μείωσαν το κόστος εξοπλισμού το οποίο είναι μεγάλο. Και κάτι σημαντικό. Εγώ όταν κρίνω αν κάτι είναι καλό ή κακό στο παιχνίδι το κρίνω σκεπτόμενη και τα μικρά λέβελ. Όπως έχω ξαναπεί, αυτοί που έπαιξαν φουλ το ψάρεμα από την αρχή κι έφτιαξαν κατευθείαν τράτες (εγώ αυτό έκανα) βγαίνουν με κέρδος από αυτή την ιστορία. Πάρα πολλοί δεν είχαν τα απαραίτητα χρήματα για να το κάνουν κατευθείαν ή το λέβελ τους δεν το επέτρεπε. Έχω 14 τράτες επιπέδου 4 (δεν μου επέτρεπε το λεβελ μου να τις αναβαθμίσω παραπάνω) και 1,8 δις δολλάρια στην μπάνκα (χωρίς να υπολογίζω αυτά που χάλασα). Είμαι από τους κερδισμένους αυτής της ιστορίας.Άρα πρέπει να πω "εντάξει, κέρδισες ένα σκασμό λεφτά, πάμε παρακάτω τώρα, ότι έγινε έγινε?". Δεν είναι έτσι. Ένα σωρό παίχτες στο συνεταιρισμό μου δεν είχαν τα απαραίτητα χρήματα για να ξεκινήσουν κατευθείαν με τράτες το ψάρεμα φουλ και την πάτησαν με την αλλαγή. Και έχασαν το εισόδημα και θα δυσκολευτούν πολύ να κάνουν αναβαθμίσεις στα σκάφη τους.Όσο για τα συμβόλαια αν δεν έχεις μεγάλα σκάφη να εξαντλείς γρήγορα τους ψαρότοπους και να βγαίνουν καινούργιοι δεν έχεις και πολλές ελπίδες να τα ολοκληρώνεις γρήγορα. Για το ότι πριν το χωνί μας άλλαξαν τα φώτα με ψαρότοπους που έδιναν μόνο σαρδέλες και τόνους και πιστεύω ότι αυτό θα ξαναγίνει, ας μην μιλήσω...
Ζητώ συγνώμη για το μεγάλο κείμενο αλλά παρότι πέρασαν τόσες ημέρες από την αλλαγή στο ψάρεμα ομολογώ ότι εξακολουθώ να είμαι θυμωμένη. Κυρίως γιατί πιστεύω ότι παρ' όλες τις αντιδράσεις των παιχτών η αλλαγή αυτή ήρθε για να μείνει και πολύ αμφιβάλω αν θα κάνουν κάποια διορθωτική κίνηση.
Αγαπητή Κων/να θα συμφωνήσω μαζί σου σε όσα είπες, αλλά ήταν ένα λάθος. Τόσα και τόσα χειρότερα γίνονται καθημερινά, ειδικά με τις υπερβολικές απαιτήσεις χρυσού κτλ. Δες π.χ. τους Incas. Ζητάει για βιβλία 350.000 χρυσό, 500.000 χρυσό. Δύο είναι τα δεδομένα: 1ον. Όσο εμείς αγοράζουμε, λογικό είναι τόσο ακριβότερα να βγαίνουν. π.χ. θα βγει μετά βιβλίο επιπέδου 8, με 1.500.000 χρυσό, οπότε αυτό δείχνει οτι τα πράγματα πηγαίνουν καλά, 2ον. Υπάρχουν 2 τρόποι παιχνιδιού. Ο άνετος, που απλά παίζεις χωρίς να αγχώνεσαι και να κυνηγάς τίποτα και ο πρωταγωνιστικός τρόπος, όπου εκεί το παιχνίδι σου δίνει την επιλογή, να κυνηγήσεις πρωτιές ατομικές με αντάλλαγμα χρυσό.
Όσο αναφορά τις τράτες και εγώ είμαι κερδισμένος και στενοχωρημένος που σταμάτησαν τα πολλά έσοδα από τα ψάρια, αλλά υπήρχε μια απλή στρατηγική που όλοι θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν: Φτιάχνουμε μια τράτα, στέλνουμε για ψάρια, τα λεφτά που βγάζουμε τα επενδύουμε στην αναβάθμισή της, στέλνουμε ψάρια, αναβαθμίζουμε κ.ο.κ.
Σχόλια
Μπακαλιαρος στο 9 για 5 ωρες,το πηγε στο 10 και ο χρονος κατεβηκε στα 37' !
Ευτυχως δλδ που δε μπορω να φτασω στο 10,χαχαχαχαχ
στην ταχύτητα 10 , οι χρόνοι μειώνονται , εκτός αν συνεχίζετε να δίνεται ποσότητες του προιόντας
Φιλικά
εννοούσα ότι από το 9 στο 10 και στο κλασσικό χωνί οι χρόνοι μειώνονται .
Φιλικά
και αυτό και άλλα ζητήματα που σας προβληματίζουν στο FHWE , τα έχουμε δώσει στο σχεδιαστικό και θα συνεχίσουμε να τα συζητάμε μαζί τους , για εξεύρεση μιας λύσης, που θα συμφέρει τις κοινότητες του παιχνιδιού.
Φιλικά
θα ηθελα νεμεσις αν μπορουσατε να συζητησετε με την εταιρεια και το εξης:
αντι για σκουπιδοτενεκεδες μονο στον εξοπλισμο των σκαφων βαθεων υδατων να υπαρχει και η επιλογη πωλησης τους στη μιση τιμη οπως γινεται και με την πωληση σκαφων,γιατι κι αυτα κοστισαν εκατομμυρια δολαρια
Φιλικά
Σε σχόλιο άλλου φίλου εδώ , που έχεις τράτες , ναι , αν δεν έχεις μεγάλα καράβια , τρέχεις πολύ και σχεδόν τζάμπα . Εγω δεν έχω τράτες, έχω ιστιοφόρα σε 4 λεβελ , αλλά γεμίζει αρκετό ψάρι και πάλι. Κι επειδή τα έιχα και κάθονταν , έιχα καμποσα διαφορετικά ψάρια για να αρχίσω το χωνί . Το σταμάτησα ΄τωρα , μιάς και δεν έχω αυτά που ζητάει και τελείωνει σε κάτι ώρες. Ετσι κι αλλίως , τις άδεις τις πήρα , αλλα 50αδα δεν μπάινω ( ημουν 119 ) , οπότε , δεν λέει να χαλάσω τίπότα παραπάνω .
Για την Αγορά , δεν την πλησιάζω , μέχρι και αν κάνουν αλλαγές που τουλάχιστον να μην έιναι τόσο παιδιάστικες και ασύμφορες , όσο είανι τώρα. Και θα δούμε τότε . Και στην Οργανική Αγορά , ασχολούμαι χαλαρά .
Οσο για τους παίχτες με χρυσό .. Αυτοί υπάρχουν παντού , σε όλα τα παιχνίδια . Καταρχήν , ένα παιχνίδι , από την στιγμή που η εταιρεία που το έχει , πληρώνει για αυτό , είναι μπίζνα , λογικό . Οποιος θέλει και έχει , πληρώνει . Δεν με ενοχλεί αυτο . Και μιας και μιλάμε για πληρωμές, επαιζα καποια στιγμη , για 2 χρόνια σε ένα στρατηγικής , το Soldiers inc . Εκει να δεις χρήμα !.Και 1000 δολλαρια τον ΜΗΝΑ , να σκάνε παίχτες .. Λέγανε ότι υπήρχαν παίχτες , που δίνανε και παραπάνω ..
Συμφωνώ με τον farm maniac φυσικά και με τους άλλους που το έχουν γ΄ραψει , ότι πρέπει να ξανανοιξει η πώληση ψαριών .
Για την ώρα, όπως έγραψε κι ο Νεμεσις , ασχολούμαι με ότι με συμφέρει μέσα στην φάρμα , φτιάχνω κανα ηβέντ , αν με βολεύει κι αυτό , και δεν βιάζομαι
Αυτά για την ώρα , καλά να περνάτε , καλημέρα !
konstantina1972 (GR1)
Αυτό το έχουν αναρτήσει αρκετό καιρό, σίγουρα πριν ξεκινήσουν οι αντιδράσεις. Το γιατί δεν το κατεβάζουν όμως είναι άλλο θέμα. Ή όπως λες κ εσύ, δεν πρόκειται να κάνουν καμιά αλλαγή ή τους είναι κόπος! Για όλα τους έχω (αν) ικανούς!
Έχεις δίκιο σε όσα λες. Θα έπρεπε να το έχουν κατεβάσει για να μας δείξουν ότι λαμβάνουν έστω υπόψιν τους τις αντιδράσεις μας. Είναι σχεδόν καθολικό το αίτημα να μπορούμε να πουλάμε τα ψάρια κατευθείαν. Εγώ το εκλαμβάνω ως "δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα".
Εδώ εξευτέλισαν τις τιμές πώλησης των ψαριών του Όλεγκ αν το έχεις προσέξει. Πλέον το κόστος για να στείλεις τη βάρκα για ψάρεμα με τον Όλεγκ είναι σημαντικό και μιλάω κυρίως για τα χαμηλά λέβελ που το είχαν (από ότι το έχω κουβεντιάσει με παιδιά από το συνεταιρισμό μου) σαν πηγή εισοδήματος. Και μη φανταστείς τίποτα τεράστια ποσά, αλλά για τις μικρές φάρμες που δεινοπαθούν για να τα καταφέρουν μέχρι να μπορούν να κερδίσουν αξιοπρεπή διακοσμητικά στις αποστολές και να έχουν ευτυχία, άρα και κέρδη από τη φάρμα, ήταν πολύ σημαντικό. Νομίζω όλοι θυμούνται πόσο δύσκολο ήταν μέχρι να στρώσουμε τη φάρμα μας, εποχές που το ταμείο ήταν συνέχεια μείον...
Η αίσθησή μου είναι ότι όσο περνάνε οι μέρες και οι διαμαρτυρίες λιγοστεύουν και όλοι το εκλαμβάνουμε σαν τετελεσμένο γεγονός αυτό που έγινε με την αλιεία βαθέος υδάτων, οι πιθανότητες να αλλάξουν κάποια πράγματα στο ψάρεμα όλο και λιγοστεύουν....
Αλλά κ εγώ είμαι της ίδιας άποψης, ότι το καθυστερούν για να καταλαγιάσουν οι αντιδράσεις. Θα κάνουν κάποια αλλαγή τιποτένια κ θα μας πουν μετά αν μας αρέσει κ εκεί θα λήξει το θέμα, όπως έχει γίνει με πολλά μέσα στο παιχνίδι.
Όσον αφορά τα μικρά λέβελ, η εταιρία το έχει δηλώσει, δεν την νοιάζουν, την απασχολεί να μη βαριούνται τα μεγάλα λέβελ, γιατί ένας καινούριος αγρότης με τόσες αναβαθμίσεις που έχει να κάνει ούτε να συνεισφέρει στο συνεταιρισμό του δν μπορεί καλά- καλά. Αν όμως την ένοιαζαν την εταιρία να μείνουν στο παιχνίδι οι νέοι παίκτες (που εν τέλει είναι δυνητικοί αγοραστές) θα είχε διαφορετικό σχεδιασμό.
άφησα μόνο αυτά που είχαν ευτυχία χωριού. Μετά πήγα να πουλήσω, όπως συνήθιζα τα ψάρια και ΜΠΟΥΜ ΜΠΟΥΜ ! Κατραπακιά, αφού μάλιστα έκλεισα και άνοιξα ξανά τον φυλλομετρητή ιστοσελίδων, μήπως και είχε κολλήσει... Δεν το πίστευα
Ερώτηση: Εκτός από την αλλαγή αυτή στην αλιεία (και την καλή που μας άρεσε και την κακή που δε μας άρεσε), τι άλλο άλλαξε στο παιχνίδι παράλληλα;
Υ.Γ. να σε βοηθήσω: στα events και συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα
Ομολογώ ότι δεν είμαι από τους φανατικούς του πρωταθλήματος (γι αυτό άλλωστε και παραμένω σε έναν μικρό συνεταιρισμό κατηγορίας αρχαρίων) οπότε δεν παρατήρησα καμία αλλαγή.
Διάβασα όλες τις προηγούμενες απαντήσεις σου. Αλλαγές στο παιχνίδι τα δύο χρόνια που παίζω γίνονται συνέχεια.Άλλες καλές και άλλες κακές. Είμαι από αυτούς που έχω επικροτήσει στο φόρουμ καλές αλλαγές και από αυτούς που διαμαρτύρονται όταν οι αλλαγές είναι προς το χειρότερο.
Σε ότι αφορά το ψάρεμα τώρα, το άφησαν να τρέχει για δυο μήνες με ένα συγκεκριμένο τρόπο. Οι παίκτες προσάρμοσαν τον τρόπο παιχνιδιού και τη στρατηγική τους στο υψηλό εισόδημα που έδινε. Θα μπορούσαν από την αρχή να ενημερώσουν ότι είναι προσωρινό, δεν το έκαναν. Θα μπορούσαν να μειώσουν τις τιμές των ψαριών στην κατευθείαν πώληση και να κάνουν τα συμβόλαια πιο δελεαστικά δίνοντας περισσότερα χρήματα εκεί (εγώ αυτό θα έκανα αν τα είχα κάνει σαλάτα). Δεν μείωσαν το κόστος εξοπλισμού το οποίο είναι μεγάλο. Και κάτι σημαντικό. Εγώ όταν κρίνω αν κάτι είναι καλό ή κακό στο παιχνίδι το κρίνω σκεπτόμενη και τα μικρά λέβελ. Όπως έχω ξαναπεί, αυτοί που έπαιξαν φουλ το ψάρεμα από την αρχή κι έφτιαξαν κατευθείαν τράτες (εγώ αυτό έκανα) βγαίνουν με κέρδος από αυτή την ιστορία. Πάρα πολλοί δεν είχαν τα απαραίτητα χρήματα για να το κάνουν κατευθείαν ή το λέβελ τους δεν το επέτρεπε. Έχω 14 τράτες επιπέδου 4 (δεν μου επέτρεπε το λεβελ μου να τις αναβαθμίσω παραπάνω) και 1,8 δις δολλάρια στην μπάνκα (χωρίς να υπολογίζω αυτά που χάλασα). Είμαι από τους κερδισμένους αυτής της ιστορίας.Άρα πρέπει να πω "εντάξει, κέρδισες ένα σκασμό λεφτά, πάμε παρακάτω τώρα, ότι έγινε έγινε?". Δεν είναι έτσι. Ένα σωρό παίχτες στο συνεταιρισμό μου δεν είχαν τα απαραίτητα χρήματα για να ξεκινήσουν κατευθείαν με τράτες το ψάρεμα φουλ και την πάτησαν με την αλλαγή. Και έχασαν το εισόδημα και θα δυσκολευτούν πολύ να κάνουν αναβαθμίσεις στα σκάφη τους.Όσο για τα συμβόλαια αν δεν έχεις μεγάλα σκάφη να εξαντλείς γρήγορα τους ψαρότοπους και να βγαίνουν καινούργιοι δεν έχεις και πολλές ελπίδες να τα ολοκληρώνεις γρήγορα. Για το ότι πριν το χωνί μας άλλαξαν τα φώτα με ψαρότοπους που έδιναν μόνο σαρδέλες και τόνους και πιστεύω ότι αυτό θα ξαναγίνει, ας μην μιλήσω...
Ζητώ συγνώμη για το μεγάλο κείμενο αλλά παρότι πέρασαν τόσες ημέρες από την αλλαγή στο ψάρεμα ομολογώ ότι εξακολουθώ να είμαι θυμωμένη. Κυρίως γιατί πιστεύω ότι παρ' όλες τις αντιδράσεις των παιχτών η αλλαγή αυτή ήρθε για να μείνει και πολύ αμφιβάλω αν θα κάνουν κάποια διορθωτική κίνηση.
Όπως κανανε ποια το ψάρεμα κάνεις δεν θα μπορεί να αναβαθμίσει βάρκεςκαι να ετελεσει συμβόλαια .
Έμενα έχει τρεις μέρες που δεν μπορώ να συμπληρώσω συμβόλαια τα ψάρια που ζητεί δεν μαζεύονται
Έχει συμβόλαια με 450 αχιβάδες στρείδια και η τόποι έχουν από 30-35 την φόρα
αυτού που βγάζει συνεχεία είναι η ρέγκα τα αλλά κλαυτέ τα όπως κλαυτέ και όσους δεν πρόλαβαν να κάνουν τράτες
θα κάνουν προς το χειρότερο (έκαναν λάθος σχεδιασμό με τα έσοδα του ψαρέματος και πάνε να τα μπαλώσουν )
Δύο είναι τα δεδομένα:
1ον. Όσο εμείς αγοράζουμε, λογικό είναι τόσο ακριβότερα να βγαίνουν. π.χ. θα βγει μετά βιβλίο επιπέδου 8, με 1.500.000 χρυσό, οπότε αυτό δείχνει οτι τα πράγματα πηγαίνουν καλά,
2ον. Υπάρχουν 2 τρόποι παιχνιδιού. Ο άνετος, που απλά παίζεις χωρίς να αγχώνεσαι και να κυνηγάς τίποτα και ο πρωταγωνιστικός τρόπος, όπου εκεί το παιχνίδι σου δίνει την επιλογή, να κυνηγήσεις πρωτιές ατομικές με αντάλλαγμα χρυσό.
Όσο αναφορά τις τράτες και εγώ είμαι κερδισμένος και στενοχωρημένος που σταμάτησαν τα πολλά έσοδα από τα ψάρια, αλλά υπήρχε μια απλή στρατηγική που όλοι θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν:
Φτιάχνουμε μια τράτα,
στέλνουμε για ψάρια,
τα λεφτά που βγάζουμε τα επενδύουμε στην αναβάθμισή της,
στέλνουμε ψάρια,
αναβαθμίζουμε κ.ο.κ.
Σε χαιρετώ