Domů Czech Technické problémy & bugy

Nahlášení chyby

2

Komentáře

• frodo2 (CZ1)frodo2 (CZ1) CZ1 Komentářů: 1
    Ahoj
    u pekárny mi při doplňování vajec hlásí Error-Code:2, Timestamp:1582124942, Zone:3, PID:1499782,poraďte
  • pexi (CZ1)pexi (CZ1) CZ1 Komentářů: 28,812
    frodo2 (CZ1) napsal(a):
    Ahoj
    u pekárny mi při doplňování vajec hlásí Error-Code:2, Timestamp:1582124942, Zone:3, PID:1499782,poraďte
    Ahoj
    A vajíčka nejdou doplnit?
  • juchjupii (CZ1)juchjupii (CZ1) CZ1 Komentářů: 27
    Dobrý den, chtěla bych jako vedoucí spolku nahlásit chybu ve výnosnosti stavby Bohatý kravín.
     Hráčka Dobruška z našeho spolku postavila na hlavní farmě Bohatý kravín a na rozdíl od ostatních hráčů jí nese strašně málo mléka i hnoje. Na první úrovni 18 a 6.
    Je možné tuto chybu nějak napravit, případně vysvětlit? V kvalitě krmiva to není, ani ve  vylepšení příručky z knihovny
  • saronella (CZ1)saronella (CZ1) CZ1 Komentářů: 1
    Dobrý den, nevím proč, ale zmizelo mi vše, co jsem kdy zařídila na hlavní farmě. Je to asi dva měsíce, nebývám tu často, takže problém nahlašuji až teď. Také proto, že jsem zkoušela se na tu farmu několikrát přihlásit s nadějí, že se farma zase objeví. Rozhodně se mi nechce začínat úplně od píky. Ostatní farmy jsou v pořádku. Můžete mi s tím pomoct? Jak dostat vše zase zpět? Děkuji.
    saronella (CZ1) napsal(a):
    Dobrý den, nevím proč, ale zmizelo mi vše, co jsem kdy zařídila na hlavní farmě. Je to asi dva měsíce, nebývám tu často, takže problém nahlašuji až teď. Také proto, že jsem zkoušela se na tu farmu několikrát přihlásit s nadějí, že se farma zase objeví. Rozhodně se mi nechce začínat úplně od píky. Ostatní farmy jsou v pořádku. Můžete mi s tím pomoct? Jak dostat vše zase zpět? Děkuji.
    Ahoj
    Tak s tímhle se budeš muset obrátit na podporu, když nemáš na hl. farmě nic než kurník, pole a hl. budovu vše lvl 1.
    juchjupii (CZ1) napsal(a):
    Dobrý den, chtěla bych jako vedoucí spolku nahlásit chybu ve výnosnosti stavby Bohatý kravín.
     Hráčka Dobruška z našeho spolku postavila na hlavní farmě Bohatý kravín a na rozdíl od ostatních hráčů jí nese strašně málo mléka i hnoje. Na první úrovni 18 a 6.
    Je možné tuto chybu nějak napravit, případně vysvětlit? V kvalitě krmiva to není, ani ve  vylepšení příručky z knihovny
    Ahoj
    18 mléka a 6 hnoje dává bohatý kravín při použití krátkého krmiva z vojtěšky. Podívej se tady
    https://crazybigfarm.net/farm/buildings/MF_copious_cowshed.htm
  • juchjupii (CZ1)juchjupii (CZ1) CZ1 Komentářů: 27
    pexi (CZ1) napsal(a):
    juchjupii (CZ1) napsal(a):
    Ahoj
    18 mléka a 6 hnoje dává bohatý kravín při použití krátkého krmiva z vojtěšky. Podívej se tady
    https://crazybigfarm.net/farm/buildings/MF_copious_cowshed.htm
    Děkuju moc. I za ty stránky, jednu dobu jsem je používala, jsou moc fajn
  • lasvlkas (CZ1)lasvlkas (CZ1) CZ1 Komentářů: 30
    frodo2 (CZ1) napsal(a):
    Ahoj
    To se mi děje také, ale vejce jdou do pekárny dodat :-1:
    lasvlkas
  • liloja (SK1)liloja (SK1) SK1 Komentářů: 193
    Hra ide katastrofálne ! trva dlho kym otvori farmu a potom sa neda zbierať alebo len strašne pomaly .Ked už vôbec nezbiera tak urobim reštart ,všetko vyčistim a potom zase sa neviem dostať naspäť na farmu.To tak ide ako pustili  Jarmok.
  • MajaManager (SK1)MajaManager (SK1) SK1 Komentářů: 23
    Už som písala,že mi nejde chat ani správy nemôžem písať.Včera mi to šlo,dnes zasa nejde.Už mi to prosím urobte.

Už som písala,že mi nejde chat ani správy nemôžem písať.Včera mi to šlo,dnes zasa nejde.Už mi to prosím urobte.

Ahoj
    Zkus aktualizovat stránku (tlačítko F5) nebo vymazat historii prohlížení nebo jiný prohlížeč.
  • MajaManager (SK1)MajaManager (SK1) SK1 Komentářů: 23
    zatiaľ ide.Ďakujem za radu.

• Karel Havelka (CZ1)Karel Havelka (CZ1) CZ1 Komentářů: 47
    zatiaľ ide.Ďakujem za radu.

stačí vymazat historii či změnit jiný prohlížeč tak jak říká pexi
  • Sariona (SK1)Sariona (SK1) SK1 Komentářů: 535
    Po voľaktorej z posledných 2 aktualizácii nastal takýto problemíček. Iba u tohto jedného bonusu to je - Obojživelné vodzidlo.

• lorak (CZ1)lorak (CZ1) CZ1 Komentářů: 11,897
    Ahoj, nevím kam to mám napsat ale mám problém, v textech mám povypadávaná písmenka a číslice.Nevím jestli se to dá opravit.
  • PandaPanda Moderator, Announcement_Rights_CS Komentářů: 2,061
    lorak (CZ1) napsal(a):
    Ahoj, nevím kam to mám napsat ale mám problém, v textech mám povypadávaná písmenka a číslice.Nevím jestli se to dá opravit.
    Ahoj
    Prosím o screen s chybným textem.
    Nevím jak se sreen dělá a jek odesílá.
    lorak (CZ1) napsal(a):
    Nevím jak se sreen dělá a jek odesílá.
    Ahoj
    Tlačítkem Prt Scr uděláš obrázek obrazovky. Otevřeš program pro práci s obrázky(fotkami) ve windows je třeba Malování. Tam vložíš tvůj obrázek, případně ho upravíš, dáš uložit do poítače.
    A pak ho dáš sem na forum: použiješ k tomu ikonku Attach imagine (čtvrtá odzadu na liště nahoře při psaní příspěvku). Klikneš do příspěvku na místo kde chceš mít obrázek a pak na tu ikonku. Klikneš na zvolit soubory a otevřou se ti obrázky (kde musíš mít uložený ten svůj screen) vybereš ho, klikneš na otevřít a on se zkopíruje sem do příspěvku.
    @lorak (CZ1) Ahoj

Ještě můžeš vyzkoušet přejít do nastavení v prohlížeči a tam vypnout hardwarovou akceleraci. Pokud by byly ještě větší potíže zapni to zpět a dej mi vědět.

Uf.ani nevím jak ale povedlo se to,děkuji za nápovědu.
    lorak (CZ1) napsal(a):
    Uf.ani nevím jak ale povedlo se to,děkuji za nápovědu.
    Bezva. Jsi šikula. Děkuji, předáno

@lorak (CZ1)
    Vyzkoušej přejít do nastavení v prohlížeči a tam vypnout hardwarovou akceleraci. Pokud by byly ještě větší potíže zapni to zpět a dej mi vědět. Někomu to s problémem,který jsi hlásil pomohlo.

Ahojky, moc,moc,moc děkuji,povedlo se a funguje to.
  • Bobby2 (CZ1)Bobby2 (CZ1) CZ1 Komentářů: 1,641
    Nevím, zda je to už hlášeno, ale při použití opakované sklizně na obsidiánce a třeba na hlavní, mi z pole zmizí úroda, když se sklízí obsidiánka. Tedy nezmizí, ale pole se tváří jako prázdné, Když vlezu na jinou farmu a vrátím se, tak se objeví zase i úroda.

• japefi (CZ1)japefi (CZ1) CZ1 Komentářů: 570
    nejde se dostat přes dveře do dílen na výrobu předmětů u koní - jde mi spustit poslední výroba, ale nedostanu se dovnitř na změnu výroby - chyba systému, nebo u mne ?

japefi (CZ1) napsal(a):
    nejde se dostat přes dveře do dílen na výrobu předmětů u koní - jde mi spustit poslední výroba, ale nedostanu se dovnitř na změnu výroby - chyba systému, nebo u mne ?

Ahoj
    Já se dovnitř dostanu. Nic se u mne nezměnilo. Vyzkoušej aktualizovat hru.
  • BohunkaPr (CZ1)BohunkaPr (CZ1) CZ1 Komentářů: 10
    Dobrý den, dnes skončilo spolkové silo. Spolek skončil na 33. místě, ale v odměně za umístění chybí letní jablíčka. Jestli jsem se nepřehlédla, tak jich mělo být 7000ks. 
Sign In to comment.