Dobrý den, chtěla bych jako vedoucí spolku nahlásit chybu ve výnosnosti stavby Bohatý kravín. Hráčka Dobruška z našeho spolku postavila na hlavní farmě Bohatý kravín a na rozdíl od ostatních hráčů jí nese strašně málo mléka i hnoje. Na první úrovni 18 a 6. Je možné tuto chybu nějak napravit, případně vysvětlit? V kvalitě krmiva to není, ani ve vylepšení příručky z knihovny
Dobrý den, nevím proč, ale zmizelo mi vše, co jsem kdy zařídila na hlavní farmě. Je to asi dva měsíce, nebývám tu často, takže problém nahlašuji až teď. Také proto, že jsem zkoušela se na tu farmu několikrát přihlásit s nadějí, že se farma zase objeví. Rozhodně se mi nechce začínat úplně od píky. Ostatní farmy jsou v pořádku. Můžete mi s tím pomoct? Jak dostat vše zase zpět? Děkuji.
Dobrý den, nevím proč, ale zmizelo mi vše, co jsem kdy zařídila na hlavní farmě. Je to asi dva měsíce, nebývám tu často, takže problém nahlašuji až teď. Také proto, že jsem zkoušela se na tu farmu několikrát přihlásit s nadějí, že se farma zase objeví. Rozhodně se mi nechce začínat úplně od píky. Ostatní farmy jsou v pořádku. Můžete mi s tím pomoct? Jak dostat vše zase zpět? Děkuji.
Ahoj Tak s tímhle se budeš muset obrátit na podporu, když nemáš na hl. farmě nic než kurník, pole a hl. budovu vše lvl 1.
Dobrý den, chtěla bych jako vedoucí spolku nahlásit chybu ve výnosnosti stavby Bohatý kravín. Hráčka Dobruška z našeho spolku postavila na hlavní farmě Bohatý kravín a na rozdíl od ostatních hráčů jí nese strašně málo mléka i hnoje. Na první úrovni 18 a 6. Je možné tuto chybu nějak napravit, případně vysvětlit? V kvalitě krmiva to není, ani ve vylepšení příručky z knihovny
Hra ide katastrofálne ! trva dlho kym otvori farmu a potom sa neda zbierať alebo len strašne pomaly .Ked už vôbec nezbiera tak urobim reštart ,všetko vyčistim a potom zase sa neviem dostať naspäť na farmu.To tak ide ako pustili Jarmok.
Ahoj Tlačítkem Prt Scr uděláš obrázek obrazovky. Otevřeš program pro práci s obrázky(fotkami) ve windows je třeba Malování. Tam vložíš tvůj obrázek, případně ho upravíš, dáš uložit do poítače. A pak ho dáš sem na forum: použiješ k tomu ikonku Attach imagine (čtvrtá odzadu na liště nahoře při psaní příspěvku). Klikneš do příspěvku na místo kde chceš mít obrázek a pak na tu ikonku. Klikneš na zvolit soubory a otevřou se ti obrázky (kde musíš mít uložený ten svůj screen) vybereš ho, klikneš na otevřít a on se zkopíruje sem do příspěvku.
Ještě můžeš vyzkoušet přejít do nastavení v prohlížeči a tam vypnout hardwarovou akceleraci. Pokud by byly ještě větší potíže zapni to zpět a dej mi vědět.
@lorak (CZ1) Vyzkoušej přejít do nastavení v prohlížeči a tam vypnout hardwarovou akceleraci. Pokud by byly ještě větší potíže zapni to zpět a dej mi vědět. Někomu to s problémem,který jsi hlásil pomohlo.
Nevím, zda je to už hlášeno, ale při použití opakované sklizně na obsidiánce a třeba na hlavní, mi z pole zmizí úroda, když se sklízí obsidiánka. Tedy nezmizí, ale pole se tváří jako prázdné, Když vlezu na jinou farmu a vrátím se, tak se objeví zase i úroda.
nejde se dostat přes dveře do dílen na výrobu předmětů u koní - jde mi spustit poslední výroba, ale nedostanu se dovnitř na změnu výroby - chyba systému, nebo u mne ?
nejde se dostat přes dveře do dílen na výrobu předmětů u koní - jde mi spustit poslední výroba, ale nedostanu se dovnitř na změnu výroby - chyba systému, nebo u mne ?
Ahoj Já se dovnitř dostanu. Nic se u mne nezměnilo. Vyzkoušej aktualizovat hru.
Dobrý den, dnes skončilo spolkové silo. Spolek skončil na 33. místě, ale v odměně za umístění chybí letní jablíčka. Jestli jsem se nepřehlédla, tak jich mělo být 7000ks.
Komentáře
u pekárny mi při doplňování vajec hlásí Error-Code:2, Timestamp:1582124942, Zone:3, PID:1499782,poraďte
A vajíčka nejdou doplnit?
Hráčka Dobruška z našeho spolku postavila na hlavní farmě Bohatý kravín a na rozdíl od ostatních hráčů jí nese strašně málo mléka i hnoje. Na první úrovni 18 a 6.
Je možné tuto chybu nějak napravit, případně vysvětlit? V kvalitě krmiva to není, ani ve vylepšení příručky z knihovny
Tak s tímhle se budeš muset obrátit na podporu, když nemáš na hl. farmě nic než kurník, pole a hl. budovu vše lvl 1.
18 mléka a 6 hnoje dává bohatý kravín při použití krátkého krmiva z vojtěšky. Podívej se tady
https://crazybigfarm.net/farm/buildings/MF_copious_cowshed.htm
lasvlkas
Zkus aktualizovat stránku (tlačítko F5) nebo vymazat historii prohlížení nebo jiný prohlížeč.
stačí vymazat historii či změnit jiný prohlížeč tak jak říká pexi
Prosím o screen s chybným textem.
Tlačítkem Prt Scr uděláš obrázek obrazovky. Otevřeš program pro práci s obrázky(fotkami) ve windows je třeba Malování. Tam vložíš tvůj obrázek, případně ho upravíš, dáš uložit do poítače.
A pak ho dáš sem na forum: použiješ k tomu ikonku Attach imagine (čtvrtá odzadu na liště nahoře při psaní příspěvku). Klikneš do příspěvku na místo kde chceš mít obrázek a pak na tu ikonku. Klikneš na zvolit soubory a otevřou se ti obrázky (kde musíš mít uložený ten svůj screen) vybereš ho, klikneš na otevřít a on se zkopíruje sem do příspěvku.
Ještě můžeš vyzkoušet přejít do nastavení v prohlížeči a tam vypnout hardwarovou akceleraci. Pokud by byly ještě větší potíže zapni to zpět a dej mi vědět.
Vyzkoušej přejít do nastavení v prohlížeči a tam vypnout hardwarovou akceleraci. Pokud by byly ještě větší potíže zapni to zpět a dej mi vědět. Někomu to s problémem,který jsi hlásil pomohlo.
Já se dovnitř dostanu. Nic se u mne nezměnilo. Vyzkoušej aktualizovat hru.