Domů Czech Technické problémy & bugy

Nejde, nefunguje

13»

Komentáře

  • PitbuII (CZ1)PitbuII (CZ1) CZ1 Komentářů: 25
    Ahoj, už třetí den mám rozmazanou vesnici, takže tam nejde sbírat dýně.
    Jiný prohlížeč nepomůže ani vyčištění počítače.
  • Bobby2 (CZ1)Bobby2 (CZ1) CZ1 Komentářů: 1,544
    Asi budeš muset na podporu, když nic z obvyklých triků nezabírá.
     Když jsi přišel na svět, plakal jsi a všichni se radovali. Žij tak, aby všichni plakali, až jej budeš opouštět


  • PandaPanda Moderator, Announcement_Rights_CS Komentářů: 1,608
    PitbuII (CZ1) napsal(a):
    Ahoj, už třetí den mám rozmazanou vesnici, takže tam nejde sbírat dýně.
    Jiný prohlížeč nepomůže ani vyčištění počítače.
    Ahoj
    Možná se ti aktualizoval prohlížeč, pokud používáš google chrome. Byla s tím u někoho potíž. Po aktualizaci musíš mít v nastavení tohle aby hra fungovala správně.


    Musíš mít zapnutou možnost: V případě dostupnosti použít hardwarovou akceleraci.
    Dej vědět jestli to funguje.

                                               
  • PitbuII (CZ1)PitbuII (CZ1) CZ1 Komentářů: 25
    To jsem v nastavení měl.
    Nějakou dobu jsem nehrál a ono zmizelo
  • Bobby2 (CZ1)Bobby2 (CZ1) CZ1 Komentářů: 1,544
    Tak nevím, ale nějak stojí liga.
    V silu i lize mám zcela jiný počet bodů-
     Když jsi přišel na svět, plakal jsi a všichni se radovali. Žij tak, aby všichni plakali, až jej budeš opouštět


  • PandaPanda Moderator, Announcement_Rights_CS Komentářů: 1,608
    upraveno 03.11.2022
    Bobby2 (CZ1) napsal(a):
    Tak nevím, ale nějak stojí liga.
    V silu i lize mám zcela jiný počet bodů-
    Ahoj
    Ano ví se o tom. je to způsobeno změnou času o víkendu. Zatím se neví jak to tým vyřeší.

    edit:
    Při změně časů byly medaile vyplaceny dvakrát místo jednou. Poslední výplata medailí se proto nekoná. Omlouvám se za okolnosti. Farmářská liga končí, proto tam je jiný počet bodů než v silu. Poslední medaile byly o půlnoci. Žádná jiná nebude.
    Post edited by Panda on
                                               
  • helca43 (CZ1)helca43 (CZ1) CZ1 Komentářů: 168
    Ahoj,dnes celý den nefungují data ve farmářské lize.Body ani pořadí se vůbec nemění.Má to,prosím,někdo stejně,nebo je to problém jen u mě?
    helca43 @ cs 1
  • lorak (CZ1)lorak (CZ1) CZ1 Komentářů: 11,892
    Mne to tiež nefunguje išlo to včera do polnoci a potom už nič,zaseknuté.
    lorak @ cs 1
  • helca43 (CZ1)helca43 (CZ1) CZ1 Komentářů: 168
    Děkuji lorak za odpověď.Jsem ráda že vím,že není problém jen u mě,Tak snad můžeme doufat,že jinde v soutěži to normálně načítá a nezničí to těsně před koncem celou soutěž
    helca43 @ cs 1
  • PandaPanda Moderator, Announcement_Rights_CS Komentářů: 1,608
    upraveno 04.11.2022
    helca43 (CZ1) napsal(a):
    Děkuji lorak za odpověď.Jsem ráda že vím,že není problém jen u mě,Tak snad můžeme doufat,že jinde v soutěži to normálně načítá a nezničí to těsně před koncem celou soutěž
    Ahoj
    https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/cs/discussion/comment/4412097/#Comment_4412097
    souvisí to se změnou času, Farmářská liga skončila, další body ze sila se proto nepřičítaly. Event byl ukončen výplatou 2. medaile.
    Událost je technicky dokončena, takže body se do ligy nezapočítávají. Při změně času jedné noci se medaile vyplácely 2x.
                                               
  • perskalejdy (CZ1)perskalejdy (CZ1) CZ1 Komentářů: 4
    Nefunguje přemístění budov ani dekorací. Hlásí opakovaně ERROR. Nepomohlo zatím nic běžně používaného. Co s tím??Takhle se ta farma nedá moc hrát.
  • perskalejdy (CZ1)perskalejdy (CZ1) CZ1 Komentářů: 4
    upraveno 03.12.2022
    Zdravím, na vánoční farmě nefunguje přemístění budov. Nic se nedá posunout, změnit. Hlásí "špatná pozice editoru"  nepomohlo nic. Ani načtení z jiného prohlížeče. Co s tím??
    Post edited by perskalejdy (CZ1) on
  • PandaPanda Moderator, Announcement_Rights_CS Komentářů: 1,608
    Zdravím, na vánoční farmě nefunguje přemístění budov. Nic se nedá posunout, změnit. Hlásí "špatná pozice editoru"  nepomohlo nic. Ani načtení z jiného prohlížeče. Co s tím??
    Ahoj
    Na mojí farmě to funguje ve starém i novém systému budov. V kterém ti to nejde? V novém nebo v obou systémech? Zkus v nastavení nový systém budov buď vypnout nebo zapnout.
                                               
  • perskalejdy (CZ1)perskalejdy (CZ1) CZ1 Komentářů: 4
    Tak to nefunguje ani v novém ani ve starém , začalo to před dvěma dny a pořád totéž. - error code 9 - špatná pozice editoru.
  • PandaPanda Moderator, Announcement_Rights_CS Komentářů: 1,608
    upraveno 04.12.2022
    Tak to nefunguje ani v novém ani ve starém , začalo to před dvěma dny a pořád totéž. - error code 9 - špatná pozice editoru.
    Nahlásila jsem to ale musíme čekat. Odpověď bude nejdříve v pondělí.

    A nejde s tím hnout ani v režimu návrhu?
                                               
  • perskalejdy (CZ1)perskalejdy (CZ1) CZ1 Komentářů: 4
    Na závadu na vánoční farmě jsem přišla. Pokud je stavěna jakákoli budova a v době výstavby jsou dělány přesuny, stavěná budova se tzv. ztratí a klidně se vystaví pod druhou. Nebo částečně. Téměř to není vidět, protože třeba při sklizni normálně pracuje. Můj případ. Je třeba uvolnit budovu a přestane hlásit chybu.
  • helca43 (CZ1)helca43 (CZ1) CZ1 Komentářů: 168
    Ahoj,nevíte někdo proč poslední dny blbne kolo štěstí?Je to stejné na hlavní farmě i na Tesse.Točí se strašně pomalu,cuká a někdy se vůbec ani nepohne.Někdy mi docuká k nějaké výhře,někdy ani to ne.Je to dost otravné,i když vím,že to není nic zásadního:))
    helca43 @ cs 1
  • Bobby2 (CZ1)Bobby2 (CZ1) CZ1 Komentářů: 1,544
    S tím jedině na podporu. Také mi to zlobí, ale to je prostě GGS
     Když jsi přišel na svět, plakal jsi a všichni se radovali. Žij tak, aby všichni plakali, až jej budeš opouštět


  • PandaPanda Moderator, Announcement_Rights_CS Komentářů: 1,608
    upraveno 25.01.2023
    helca43 (CZ1) napsal(a):
    Ahoj,nevíte někdo proč poslední dny blbne kolo štěstí?Je to stejné na hlavní farmě i na Tesse.Točí se strašně pomalu,cuká a někdy se vůbec ani nepohne.Někdy mi docuká k nějaké výhře,někdy ani to ne.Je to dost otravné,i když vím,že to není nic zásadního:))
    Ahoj
    Ještě pořád máš ten problém? Předala jsem ale nenašli nic. 

                                               
  • helca43 (CZ1)helca43 (CZ1) CZ1 Komentářů: 168
    Ahoj,ano zlobí to pořád.Já se omlouvám,že jsem tady na Foru nějakou dobu nebyla.Vůbec jsem v kole netočila,tak mi to prostě vypadlo z hlavy.No a teď v noci jsem zkusila zatočit a zjistila,že problém přetrvává.Vůbec nechápu,proč to dělá.Zkusila jsem restartovat,vyčistit,vyměnit prohlížeč a nic nepomohlo.
    helca43 @ cs 1
Sign In to comment.