Že by k lepšímu přispělo to, že se ukazuje oprava již asi dvě hodiny a dost to omezuje hru, když běží silo? Tým se raději asi odpojil, aby nemusel odpovídat na dotazy. Prostě se změní zase jen to, jak z nás lépe vytáhnout peníze.
Když jsi přišel na svět,
plakal jsi a všichni se radovali. Žij tak, aby všichni plakali, až
jej budeš opouštět
Že by k lepšímu přispělo to, že se ukazuje oprava již asi dvě hodiny a dost to omezuje hru, když běží silo? Tým se raději asi odpojil, aby nemusel odpovídat na dotazy. Prostě se změní zase jen to, jak z nás lépe vytáhnout peníze.
Ahoj Nikdo se neodpojil. V průběhu aktualizace se objevily potíže (mezinárodní server ) a pracovali na tom. Uvidíme co bude. Jediný kdo má potíže se spojením jsem já. A navíc bylo upozornění, že bude aktualizace a ve hře byla výstraha. Byla možnost nastavit silo...
tak jsem si změnila účet protože se mě do toho původního někdo naboural a nejde se na něj přihlásit no a ono to chce na tom starém účtu potvrdit taky pěkná blbost měla jsem radost že si to mužu změnit a ono zase nic fakt změny k lepšímu velké díky GGS
tak jsem si změnila účet protože se mě do toho původního někdo naboural a nejde se na něj přihlásit no a ono to chce na tom starém účtu potvrdit taky pěkná blbost měla jsem radost že si to mužu změnit a ono zase nic fakt změny k lepšímu velké díky GGS
Ahoj Nevím jaké přesně máš potíže. Pokud jsi ale chtěla změnit email a máš potíže s přihlášením udělej screeny a piš na podporu.
ne s přihlášením do hry nemám problém .. ale chce to po změně emailu potvrdit odkaz na tom původním účtu a na ten se nemužu přihlásit min 2 roky tam mě to píše pravděpodobně se vám naboural někdo do emailu tak že screen udělat neumím a se starým účtem nic nejde tak že nevím co mám dělat asi to nechám jak to je dokud budu moct hrát tak se nic neděje díky
Ahoj Nevím jaké přesně máš potíže. Pokud jsi ale chtěla změnit email a máš potíže s přihlášením udělej screeny a piš na podporu.
ne s přihlášením do hry nemám problém .. ale chce to po změně emailu potvrdit odkaz na tom původním účtu a na ten se nemužu přihlásit min 2 roky tam mě to píše pravděpodobně se vám naboural někdo do emailu tak že screen udělat neumím a se starým účtem nic nejde tak že nevím co mám dělat asi to nechám jak to je dokud budu moct hrát tak se nic neděje díky
Jaký odkaz na původním účtu? Nerozumím tomu, promiň. Kde tu adresu měníš? ve hře?
ve správě účtu a tam je v závorce napsáno čeká na ověření a to ověření je na tom původním účtu
aha, děkuji. Momentálně mám problém se spojením s týmem, je to trochu komplikované ale ptám se na tvoje potíže. Bude to trvat a navíc tady zítra nejsem. Jakmile se něco dozvím napíšu ti. Dnes byl hotfix kolem 11:30, restartovala jsi po něm hru? Nezměnilo se to?
ve správě účtu a tam je v závorce napsáno čeká na ověření a to ověření je na tom původním účtu
aha, děkuji. Momentálně mám problém se spojením s týmem, je to trochu komplikované ale ptám se na tvoje potíže. Bude to trvat a navíc tady zítra nejsem. Jakmile se něco dozvím napíšu ti. Dnes byl hotfix kolem 11:30, restartovala jsi po něm hru? Nezměnilo se to?
po restartu stále stejný problém děkuji za pomoc já počkám
po restartu stále stejný problém děkuji za pomoc já počkám
@jarka1953 (CZ1) ahoj zatím to vypadá, že budeš muset psát na podporu. Napiš jim to. Pokud budeš potřebovat pomoc napiš mi SZ. Zítra to ale bude horší s časem.
po aktualizaci jsou opět změny a to ne k lepšímu, ale naopak. Kolo s novou grafikou se strašně seká, z obchodního centra zmizel stánek dočasné farmy a na dočasné farmě obchod nefunguje....kde je ta slibovaná změna k lepšímu ?
po aktualizaci jsou opět změny a to ne k lepšímu, ale naopak. Kolo s novou grafikou se strašně seká, z obchodního centra zmizel stánek dočasné farmy a na dočasné farmě obchod nefunguje....kde je ta slibovaná změna k lepšímu ?
Obchodník pro sladkou farmu byl ukončen nechtěně, brzy se vrátí. Ostatní je hlášeno ale předám i tvé připomínky
Mám dotaz k aktualizaci kola štěstí - pokaždé, když roztočím kolo štěstí, se hra zablokuje a načítá se znovu. Přicházím tak o žetony a je to zdlouhavé. Když se dělá aktualizace, měla by být k lepšímu. Udělejte s tím něco, prosím! :-) Díky.
Mám dotaz k aktualizaci kola štěstí - pokaždé, když roztočím kolo štěstí, se hra zablokuje a načítá se znovu. Přicházím tak o žetony a je to zdlouhavé. Když se dělá aktualizace, měla by být k lepšímu. Udělejte s tím něco, prosím! :-) Díky.
Komentáře
Tým se raději asi odpojil, aby nemusel odpovídat na dotazy. Prostě se změní zase jen to, jak z nás lépe vytáhnout peníze.
Nikdo se neodpojil. V průběhu aktualizace se objevily potíže (mezinárodní server ) a pracovali na tom. Uvidíme co bude.
Jediný kdo má potíže se spojením jsem já.
A navíc bylo upozornění, že bude aktualizace a ve hře byla výstraha. Byla možnost nastavit silo...
Tak jsem si říkal, že půjdu alespoň na snovou, ale ouha - aktualizace také.
Aha, konečně jsem to pochopila. jako náhradu za ty účinné a další dva druhy. Nebyla jsem ve hře. Až teď to vidím.
Co ti to dělá?
Nevím jaké přesně máš potíže. Pokud jsi ale chtěla změnit email a máš potíže s přihlášením udělej screeny a piš na podporu.
Momentálně mám problém se spojením s týmem, je to trochu komplikované ale ptám se na tvoje potíže. Bude to trvat a navíc tady zítra nejsem. Jakmile se něco dozvím napíšu ti. Dnes byl hotfix kolem 11:30, restartovala jsi po něm hru? Nezměnilo se to?
zatím to vypadá, že budeš muset psát na podporu. Napiš jim to. Pokud budeš potřebovat pomoc napiš mi SZ. Zítra to ale bude horší s časem.
tak snad při další aktualizaci bude vše spravené