Zmizel mi stan na spolkovku i budova obchodu a nejsem sama- je to u více hráčů. Nemůžeme například zapnout či prodloužit bonus. Restart ani čištění nepomohlo, nejde ano přes chrom a ni přes operu.
Toto sa stalo s príchodom Prime time 150%. Tiež som pozerala, že veľa vecí z parku zmizlo vrátane balónového kolesa. Po chvíli sa to všetko vrátilo. Normálne nešlo kúpiť zlato. Mohla som klikať na „pridať zlato“ a nič, nereagovalo to. Asi až po 10 minútach to šlo. Ale i to ukazovalo štandardné množstvo zlata, ale po kúpe pripočítalo to, čo malo. Mne ukázalo to trápne prasa.
Mně naštvalo, že jsem si koupila zlaté prase a zlatáky nebyly připsány :-(
Ahoj Někdy to chvíli trvá. Vyčisti historii prohlížení + cookies, restartuj hru. Nebo spusť hru v anonymním okně nebo jiném prohlížeči. Pokud se zlato nepřipíše ani zítra budeš muset napsat na podporu.
Mně naštvalo, že jsem si koupila zlaté prase a zlatáky nebyly připsány :-(
Ahoj Někdy to chvíli trvá. Vyčisti historii prohlížení + cookies, restartuj hru. Nebo spusť hru v anonymním okně nebo jiném prohlížeči. Pokud se zlato nepřipíše ani zítra budeš muset napsat na podporu.
Ahoj, proč přestaly padat koňské odznaky při sklizni ze stromů u koní? něco jsem přehlédla v oznámení nebo je to chyba ? Díky předem za odpověď.
Ještě jednou ahoj, nevím čím to bylo, ale koňské odznaky opět padají. Tak se omlouvám za zbytečný dotaz
edit: sloučení příspěvků
Ahoj
@BohunkaPr (CZ1) Końské odznaky můžeš získat pouze za vítězství v soutěžích koňské sezony. Nepadají ze stromů.
Ze stromů ti vypadnou pouze pokud hned při sklízení prodáš to co sklízíš. Ne při normálním sběru produkce. Je to měna na koňském ranči. Nejvíce získáš výhrami závodů a používá se pro nákup a prodej na koňském ranči.
změna jmen hráčů nebyl dobrý nápad od GGS a pěkně mě to štve a celej náš spolek už jsme věděli kdo je škodič nebo nepoctivej hráč no a když si změní jmena tak spolky třeste se
Od 22.12.21 mám nový vzhled na knihovně a dnes jsem zjistila, že je pryč, místo něj je zpátky ten starý, stalo se to ještě někomu jinému? Historii mažu průběžně. Díky za info.
Od 22.12.21 mám nový vzhled na knihovně a dnes jsem zjistila, že je pryč, místo něj je zpátky ten starý, stalo se to ještě někomu jinému? Historii mažu průběžně. Díky za info.
Potvrdzujem. Aj mne sa vrátil späť pôvodný vzhľad knižnice. Nie je tomu dávno, čo som sa tu na fóre vo vlákne „Dotaz“ pýtala na zmenu vzhľadu knižnice. A je tomu tak 2 dni dozadu, čo sa mi vrátil predošlý vzhľad.
1. Najskôr z veľkej na malú
2. A pred 2 dňami späť z malej na veľkú, pôvodne vyzerajúcu
Potvrdzujem. Aj mne sa vrátil späť pôvodný vzhľad knižnice. Nie je tomu dávno, čo som sa tu na fóre vo vlákne „Dotaz“ pýtala na zmenu vzhľadu knižnice. A je tomu tak 2 dni dozadu, čo sa mi vrátil predošlý vzhľad.
Sariono, děkuji Ti, popsala jsi to lépe než já a navíc doložila zobrazením. Zlobí mě to, protože od zmiňovaného prosince jsem si koupila další příručky. A opět ticho po pěšině. Moucha.
Sariono, děkuji Ti, popsala jsi to lépe než já a navíc doložila zobrazením. Zlobí mě to, protože od zmiňovaného prosince jsem si koupila další příručky. A opět ticho po pěšině. Moucha.
Děkuji vám. Zeptám se na to. Až se něco dozvím dám vám odpověď.
Teraz nedávno mi prišlo oznámenie, že „Prepáč v hre sa vyskytla chyba s príručkami...“ A tak som dostala 3 príručky. A tak sa mi opäť zmenil vzhľad knižnice na tú malú. Takže zjavne preto tá knižnica menila vzhľady.
Teraz nedávno mi prišlo oznámenie, že „Prepáč v hre sa vyskytla chyba s príručkami...“ A tak som dostala 3 príručky. A tak sa mi opäť zmenil vzhľad knižnice na tú malú. Takže zjavne preto tá knižnica menila vzhľady.
Ahoj Ano bylo to kvůli tomu. Opravili to teď. Ptám se jestli vše funguje.
Docela mne naštvalo, že avizovaná aktualizace se nekonala, po dvou hodinách čekání jsme tedy obdrželi upozornění, že bude zítra. Ale jestli dnes začne nějaká soutěž ani zmínka. A tak nám nezbývá nic jiného než abychom všichni seděli na hře, báli se cokoliv sklidit. To nikomu nestojíme za to ,aby nám dali vědět, že dnes máme třeba volno, nebo že se spuštění soutěže opozdí ? Ach , jak je toto povzbuzující...
Docela mne naštvalo, že avizovaná aktualizace se nekonala, po dvou hodinách čekání jsme tedy obdrželi upozornění, že bude zítra. Ale jestli dnes začne nějaká soutěž ani zmínka. A tak nám nezbývá nic jiného než abychom všichni seděli na hře, báli se cokoliv sklidit. To nikomu nestojíme za to ,aby nám dali vědět, že dnes máme třeba volno, nebo že se spuštění soutěže opozdí ? Ach , jak je toto povzbuzující...
Ahoj Bohužel už nám provozovatel neposkytuje informace o zahájení jednotlivých událostí.
Komentáře
Diana
Někdy to chvíli trvá. Vyčisti historii prohlížení + cookies, restartuj hru. Nebo spusť hru v anonymním okně nebo jiném prohlížeči. Pokud se zlato nepřipíše ani zítra budeš muset napsat na podporu.
Ještě jednou ahoj, nevím čím to bylo, ale koňské odznaky opět padají. Tak se omlouvám za zbytečný dotaz
edit: sloučení příspěvků
@BohunkaPr (CZ1)
Końské odznaky můžeš získat pouze za vítězství v soutěžích koňské sezony.
Nepadají ze stromů.
Ze stromů ti vypadnou pouze pokud hned při sklízení prodáš to co sklízíš. Ne při normálním sběru produkce. Je to měna na koňském ranči. Nejvíce získáš výhrami závodů a používá se pro nákup a prodej na koňském ranči.
Ale za co? Napsala bych není zač, jen nevím kvůli čemu. )))))
Aha, už jsem to našla. Nemáš zač.
něj je zpátky ten starý, stalo se to ještě někomu jinému? Historii mažu průběžně.
Díky za info.
Na knihovnu nejsou ve hře žádné vzhledy. Mění se grafika knihovny pokaždé, když nakoupíš určité množství příruček. Ale vzhledy nejsou.
Zkus se podívat na německou Wiki na info o knihovně:
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/cs/home/leaving?allowTrusted=1&target=https://bigfarm.fandom.com/de/wiki/B%C3%BCcherei
protože od zmiňovaného prosince jsem si koupila další příručky. A opět ticho po
pěšině. Moucha.
Zeptám se na to. Až se něco dozvím dám vám odpověď.
Ahoj.
Tato chyba v knihovně by měla být opravená se zítřejší aktualizací. Tak mi pak dejte vědět jestli to funguje.
Jak vypadá tvoje knihovna? @moucha (CZ1)
Ano bylo to kvůli tomu. Opravili to teď. Ptám se jestli vše funguje.
Opravili to 8.6.
Bohužel už nám provozovatel neposkytuje informace o zahájení jednotlivých událostí.