Štve mne, že se opět neúměrně prodloužila doba čekání na soutěž. Nevím, zda to nemá souvislost s novou Tessou. Už to není ani deklarovaných 5 min, ale více a v jednom případě jsem čekal skoro 8 min a kupodivu pak přišel džem. S tím mne také štvou. Nebo když dlouho čekám a příjde to, co jsem zrovna odložil. V tom se také vyžívají. Prostě už opravdu nevědí, jak z nás reálné peníze dostat. To už zavání podvodem!
Také se připojuji.neskutečně mě štve,když tak dlouho čekám na každou soutěž.Dnes už víc jak hodinu čekám na vejce.Několikrát džemy,pampelišky,prostě všechno možné,jen ne to,čeho máme skutečně nejvíc a bez zlatek.Už mě ty spolkovky dost vadí,když jde pořád víc jen o to tahat z nás peníze
Opravdu chtějí, abychom zbankrotovali? Nebo u toho máme sedět 28 hod denně? Park, letadlo, októbr, kontrakty a všude chtějí nemalé počty produktů. To vše (společně s chybami) mne utvrzuje v tom, že jsem udělal dobře, když jsem silně omezil hraní.
Když jsi přišel na svět,
plakal jsi a všichni se radovali. Žij tak, aby všichni plakali, až
jej budeš opouštět
Opravdu chtějí, abychom zbankrotovali? Nebo u toho máme sedět 28 hod denně? Park, letadlo, októbr, kontrakty a všude chtějí nemalé počty produktů. To vše (společně s chybami) mne utvrzuje v tom, že jsem udělal dobře, když jsem silně omezil hraní.
Ale veď nemusíš hrať všetky súťaže. Načo by si to robil? Hraj len také, ktoré sa ti niečim hodia. Ja napríklad lietadlo nehrám. Raz som to skúsila a neoslovilo ma to. Októberfest som naposledy nehrala. Teraz ho hrám, ale len tak okrajovo (pre niektoré odmeny). Beží park. Ten hrávam vždy, lebo má pre mňa zaujímavé odmeny a preto má prednosť. Neobmedzuj sa v hraní, obmedz nepotrebné súťaže.
Neskutečně mě štve a nejenom dnes,že hledání soutěží už trvá neúměrně dlouho.Většinou to těch slibovaných pět minut přesahuje a je to otravné i když spolkovka neběží.Když ji máme,je to katastrofa.Nekonečné čekání mě už kolikrát natolik otrávilo,že jsem hru vypnula a na celou spolkovku se vykašlala.Nechápu jaký mají k tomu důvod,nikdy s tím takové problémy nebyly,jako teď.Jestli chtějí pořád více dlouholetých hráčů definitivně otrávit,dělají to výborně
To hledání je dlouhé jen u někoho. Nevím, jak to mají rozdělené, ale mám to tak taky.
Taky nevím,jak to mají.Nezáleží vůbec na tom,jestli předešlou soutěž něco hraju,nebo jen odkliknu na další.Právě ted to hledá už 7 minut a pořád nic.Jak jsem už psala,když není spolkovka,jen mě to prostě štve.Opravdu soutěžit se ale takto vůbec nedá,celé hodiny bych nedělala nic jiného,než u toho seděla a čekala.Jediné co mě napadá je,že je to trest za to,že si nekupuju zlatky:))
Tak se medvídku také zeptej, zda se budou opakovat staronové chyby v událostech? Mám dokončenou pohádku, restartovaný prohlížeč, historii vymazanou, ale stále "sbírám" stránky knih. :-)))
Když jsi přišel na svět,
plakal jsi a všichni se radovali. Žij tak, aby všichni plakali, až
jej budeš opouštět
Tak se medvídku také zeptej, zda se budou opakovat staronové chyby v událostech? Mám dokončenou pohádku, restartovaný prohlížeč, historii vymazanou, ale stále "sbírám" stránky knih. :-)))
Ahoj. Ach jo, už zas? Zase to dělá a tváří se nedodělaná?
při sebrání ryb z hausbótu do 105 úlovků bez nebezpečí jsem ztratila 8 úlovků kvůli = bouři
přitom nebezpečí bylo nulové = proto jsem neobsadila do žádného políčka žádné ochrany
trochu divné ne ?
Ptám se na to. Až se dozvím odpověď, dám ji tady.
@ mamka1 (CZ1)
Penalizace kvůli bouři byla správná. V rybaření na otevřeném moři je chyba v zobrazení, vyskytuje se jen u krevet, ústřic a mušlí - ukazuje to 0% riziko ale to je špatně, je tam postih. Je to nahlášeno k opravě.
Čínský nový rok a dekorace letos se jim opravdu povedla.Poctivě jsem denně plnila všechny úkoly,snažila se ještě navíc získávat další i po dosažení všech úkolů.Některá ta znamení vůbec není možné splnit,ani za zlatky..Neskutečně mě našvalo,když jsem dnes zjistila,že získaná dekorace má hodnotu pouze 3 a to mi chyběla do úplného splnění pouze 3 znamení.Jasně,je to hra a o nic nejde,ale i s touto soutěží,podobně jako se spoustou dalších končím.Můžete se snažit jak chcete,když do soutěže nedáte desetitisíce zlatek,nemáte šanci úspěšně dokončit.A to mě ani nebaví,ani nemotivuje.Vím,že s tím nic neudělám,jen mě moc mrzí,kam se tato,dříve tak bezvadná hra ubírá
Komentáře
Park, letadlo, októbr, kontrakty a všude chtějí nemalé počty produktů.
To vše (společně s chybami) mne utvrzuje v tom, že jsem udělal dobře, když jsem silně omezil hraní.
Ale veď nemusíš hrať všetky súťaže. Načo by si to robil? Hraj len také, ktoré sa ti niečim hodia. Ja napríklad lietadlo nehrám. Raz som to skúsila a neoslovilo ma to. Októberfest som naposledy nehrala. Teraz ho hrám, ale len tak okrajovo (pre niektoré odmeny). Beží park. Ten hrávam vždy, lebo má pre mňa zaujímavé odmeny a preto má prednosť. Neobmedzuj sa v hraní, obmedz nepotrebné súťaže.
přitom nebezpečí bylo nulové = proto jsem neobsadila do žádného políčka žádné ochrany
trochu divné ne ?
Ach jo, už zas? Zase to dělá a tváří se nedodělaná?
edit:
musíš se znovu přihlásit do hry
Jsem si ani nefšiml, že jsem klikl na 5. Normál dělám jen 4ku.
Teď mám ale jiný problém. Furt mi to ukazuje (asi) zlaté rybky - oznámení. Když na to kliknu, tak mi zamrzne hra.
Penalizace kvůli bouři byla správná. V rybaření na otevřeném moři je chyba v zobrazení, vyskytuje se jen u krevet, ústřic a mušlí - ukazuje to 0% riziko ale to je špatně, je tam postih. Je to nahlášeno k opravě.
Prosím screen. Zkoušeli jste restart, vyčistit historii, jiný prohlížeč...?