Dobrý den, po nakupu nového počítače se nemohu přihlásit do hry , ve které jsem asi ve 130 levelu. Neustále mi naskakuje hra od 1 levelu . Děkuji za odpověd vendy09
Dobrý den, po nakupu nového počítače se nemohu přihlásit do hry , ve které jsem asi ve 130 levelu. Neustále mi naskakuje hra od 1 levelu . Děkuji za odpověd vendy09
Ahoj Asi něco děláš špatně. Zkontroluj si, že se hlásíš na správný server a zadáváš správné jméno a heslo a že máš záložku přihlásit se a ne registrovat.
ahoj,taky se mi to dnes stalo..pěkně mě to naštvalo,jsem už taky ve 140 levelu a pořád mi naskakuje nová hra,dávám přihlásit,doufám že se to dá nějak vyřešit...
ahoj,taky se mi to dnes stalo..pěkně mě to naštvalo,jsem už taky ve 140 levelu a pořád mi naskakuje nová hra,dávám přihlásit,doufám že se to dá nějak vyřešit...
Ahoj Musíš dávat správné údaje a zkontroluj si i server
Teď to u mě také slušně řečeno zlobí, vyskočí mi přihlašovací stránka na fórum, změním údaje z Německa na ČR a ta potvora mě automaticky pošle na ověření hesla psaná v angličtině (obejít se to nedá), takže jak ta "trubka", při každém přihlášení ověřuji heslo..., ale jinak "všechno v pohodě"...
Teď to u mě také slušně řečeno zlobí, vyskočí mi přihlašovací stránka na fórum, změním údaje z Německa na ČR a ta potvora mě automaticky pošle na ověření hesla psaná v angličtině (obejít se to nedá), takže jak ta "trubka", při každém přihlášení ověřuji heslo..., ale jinak "všechno v pohodě"...
hhmm tak to už jsi druhý člověk co s tím má problém
Komentáře
Asi něco děláš špatně. Zkontroluj si, že se hlásíš na správný server a zadáváš správné jméno a heslo a že máš záložku přihlásit se a ne registrovat.
Musíš dávat správné údaje a zkontroluj si i server
Tady najdete návod jak se přihlásit do hry a co je potřeba dělat.
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/cs/discussion/174815/prihlaseni-do-hry-navod
Spadl nám server, opravují to