MODERATOR WANTED

Are you a fan of Big Farm? Do you enjoy helping out your fellow players and community? Do you have regular time you can spend speaking directly with the Community and Game teams to help support your community? Then red through the recruitment form and apply HERE to be considered to join the team :)
co mne dnes naštvalo
Sign In to comment.
Komentáře
ofiko ohlednš odměn za Oktoberfest:
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/en/discussion/198052/announcement-oktoberfest-end-reward-issue
Omlouvají se .....místo louky přátelství hráči dostali vzhled na mandle..
Pište na podporu. V tiketu vyberte: ztráta ve hře, napište Oktoberfest a přesnsný název odměny, která vám chybí, jinak budete asi dlouho čekat. Podívejte se na ten odkaz. je tam návod.
k vzteku nebo k smíchu?. Takové malé šmudly mám v závodech pořád, a není výjimkou s ním prohrát!
Jinak jsem zvědav s kým budete postupem času soutěžit, když GGS odstraňuje individuální odměny. Neumím si představit, že při tomto postupu má smysl pro kohokoliv kupovat zlato, povolenky, žetony, bedny, atd.
GGS zkouší co pro ně bude výhodné, ale proběhlé změny odstraňují ze hry konkurenci, čímž likvidují jakoukoliv soutěživost a častější soutěže to nezachrání - na to abych si udělal pěknou farmu zlato kupovat nemusím a fotečku si udělám jen o trochu později.
a tak to taky víc sype :-). Já jen obdivuji naše hráče, že je to ještě baví :-). Tak držím palce aby se jim dařilo o co tak usilují :-).
A co mě štve ? Neštve mě nic a to je super :-).
A vo tom to je. BTW - nevěřím, že je to dlouhodobě udržitelné. Když se podívám na přepracované odměny u poslední spolkové baličky, tak mi přijde, že GGS už ani nemá zájem o tyto hry a soustředí se na nové prvky - snový svět je asi jen začátek přeměny na klikací verzi - a v tom případě už je jedno jestli se kupuje zlato , bo zisky jdou z jiného zdroje a jen čekám, kdy začne běžet na straně jakákoliv reklama. Pro top hráče a top spolky je složité vylepšovat již tak perfektní farmy a pokud se dívám na farmu kde je 100 polí ( 40 kravínů, ......) a jinak minimum ostatních nástrojů, tak je jasné, že je to postavená farma pro soutěžní účely spolku. Že je to farma, kde se prostě bude klikat ve zvýšené míře je pak jisté a paradoxně je možné takovou farmu postavit bez kupování zlata.
Spolkovku jako spolek jedeme na pohodu a tak se vlastně vracíme k tomu, s čím jsme začali. Hrát pro zábavu a v klidu.
Ohledně odměn z Ligy mistrů. Je to hlášené z anglického fora, tým zkoumá.
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/en/discussion/comment/4178190/#Comment_4178190
Pokud se vám okno a odměny neobjeví ani po vyčištění historie a spol, v jiném prohlížeči tak buď čekat ale radši bych psala na podporu aby o tom věděli.
Tak ohledně Světa snů nesouhlas. Vylepšila jsem na lvl 4 i více (ne všechno) a nepoužila jsem jedinou zlatku. Takže jde to bez zlata pokud nechce být člověk na špičce.
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/pl/discussion/comment/4178238/#Comment_4178238
Takže se musí čekat na odpověď.
[email protected]
Zkus restart. Při přihlášení se mění poloha některých autíček. Třeba tam bude něco kde to půjde sebrat.