zvýší produkci mléka v kozích chlévech zvýší produkci oslů zvýší produkci kachních vajec zvýší produkci hnoje ze stájí na gurmánské farmě zvýší výnos produktů z pekárny, které nestojí žádné vesnické dolary odemkne automatickou výrobu hnojiva z mořských řas a sníží dobu trvání výroby vylepší u monumentu vesnickou spokojenost vylepší u monumentu spokojenost
Zase se jim něco povedlo. Když jsem se vrátil ze "snové", tak jsem neměl jediné nářadí a jediný certifikát. Musel jsem restartovat, aby se to srovnalo. Pokud to tak bude pokaždé, že to nepozná, kde jsem, tak si to můžou strčit do růžového sadu.
Když jsi přišel na svět,
plakal jsi a všichni se radovali. Žij tak, aby všichni plakali, až
jej budeš opouštět
Nó, zdá se mi, že přesně toto jsme pro hru potřebovali - další farmu. Ale zase kdo by odolal těm fialkovým hvězdičkám XP a vícero mlýnům...jako ve snu :-))
Včera jsem se mohla přihlásit jen z jiných farem než z hlavní, po pár přihlášeních už to jde i z hlavní.V první fázi jsem vyplácala všechny snové dolary na výstavbu a další hned tak nevydělám, pokud nekoupím snové zlaťáky. Snad jsem nepřehlédla nějakou dočasnou banku za běžné dolary .
Včera jsem se mohla přihlásit jen z jiných farem než z hlavní, po pár přihlášeních už to jde i z hlavní.V první fázi jsem vyplácala všechny snové dolary na výstavbu a další hned tak nevydělám, pokud nekoupím snové zlaťáky. Snad jsem nepřehlédla nějakou dočasnou banku za běžné dolary .
Ahoj žádná dočasná banka není, snové dolary si tam musíš vydělat výrobou, plněním úkolů a plněním kontraktů. Pokud někdo koupí zlato je to jeho volba. Nutné pro postup to není, tedy pokud nechceš být na top místech.
Ahoj žádná dočasná banka není, snové dolary si tam musíš vydělat výrobou, plněním úkolů a plněním kontraktů. Pokud někdo koupí zlato je to jeho volba. Nutné pro postup to není, tedy pokud nechceš být na top místech.
no je problém v tm že tou aktulaizací co je se nemůžu dostat na hlavní farmu, už jsem se restartovala všechno vpla a když to načtu háže mi to aktualizuj stránku aktualizace dostupná.tod vše, sbírj vejce , zalevej květiny atd.
no je problém v tm že tou aktulaizací co je se nemůžu dostat na hlavní farmu, už jsem se restartovala všechno vpla a když to načtu háže mi to aktualizuj stránku aktualizace dostupná.tod vše, sbírj vejce , zalevej květiny atd.
Už to jde, taky mi to dělalo Svět snů nedostupný ale naštěstí cz server funguje
Zaujímalo by ma, aké je materiálové, finančné či iné prepojenie tejto farmy s doterajšími, alebo je to úplne autonómna farma?Jediné prepojenie je cez hráča?
Zaujímalo by ma, aké je materiálové, finančné či iné prepojenie tejto farmy s doterajšími, alebo je to úplne autonómna farma?Jediné prepojenie je cez hráča?
Ahoj. Svět snů se hraje na dočasném serveru, je pro hráče z celého světa. Je to dočasná farma na 4 týdny. Stavíš farmu na rychlost. Je tam potřeba trochu jiná taktika. Nesměňují se tam dolary z trvalé farmy. Snové dolary si musíš vydělat tam, taky speciální měnu měděné půlměsíce, no a pokud chceš můžeš si tam koupit zlato. Stavíš farmu, farmaříš, plníš úkoly, kontrakty na snovém trhu, kupuješ a čistíš pozemky a za to všechno dostáváš odměny. Jedna z nich jsou diamanty. Ty se dostávají za plnění úkolů, nákup pozemků a pak za umístění v žebříčku události. Vždy na konci každého týdne by se diamanty, které tam získáš měly připsat na trvalou farmu a najdeš je v inventáři ve vybavení. Takže jediné propojení jsou diamanty.
Ahoj. Svět snů se hraje na dočasném serveru, je pro hráče z celého světa. Je to dočasná farma na 4 týdny. Stavíš farmu na rychlost. Je tam potřeba trochu jiná taktika. Nesměňují se tam dolary z trvalé farmy. Snové dolary si musíš vydělat tam, taky speciální měnu měděné půlměsíce, no a pokud chceš můžeš si tam koupit zlato. Stavíš farmu, farmaříš, plníš úkoly, kontrakty na snovém trhu, kupuješ a čistíš pozemky a za to všechno dostáváš odměny. Jedna z nich jsou diamanty. Ty se dostávají za plnění úkolů, nákup pozemků a pak za umístění v žebříčku události. Vždy na konci každého týdne by se diamanty, které tam získáš měly připsat na trvalou farmu a najdeš je v inventáři ve vybavení. Takže jediné propojení jsou diamanty.
Ďakujem. Aspoň viem, že kým je to s prístupom zložité, o veľa neprichádzam... :-)
Ten svět snů se jim teda nepovedl,máme dost práce na normální farmě a různé akce,že na ten svět snů není čas.Nemají to cpát všechno najednou,to není dobré.
Dobrý den mám dotaz budou nám převedeny všechny modré kamínky nebo jen ty které jsou ukázany v žebříčku ?A to v týdením intervalu nebo až na konec události?Děkuji za odpověd
Dobrý den mám dotaz budou nám převedeny všechny modré kamínky nebo jen ty které jsou ukázany v žebříčku ?A to v týdením intervalu nebo až na konec události?Děkuji za odpověd
Ahoj Na konci každého týdne světa snů by jsme měli dostat na trvalou farmu do inventáře všechny diamanty (za žebříček i ty získané na snové farmě).
Kdy půjde nová farma otevřít?Hlavně, že na koupení zlatek mají funkční.Do téhle mizérie je blbost investovat.Dost často se ovlivňuje hra tím, že se někdo může hrát a někdo ne!To samé ve výzvách kde se často hraje s někým kdo má o 400 lv víc než druhý.
Kdy půjde nová farma otevřít?Hlavně, že na koupení zlatek mají funkční.Do téhle mizérie je blbost investovat.Dost často se ovlivňuje hra tím, že se někdo může hrát a někdo ne!To samé ve výzvách kde se často hraje s někým kdo má o 400 lv víc než druhý.
Ještě pořád se tam nedostaneš? Mě to od včera už jde.
Komentáře
podzimní monument pro gurmánskou farmu
zvýší produkci mléka v kozích chlévech
zvýší produkci oslů
zvýší produkci kachních vajec
zvýší produkci hnoje ze stájí na gurmánské farmě
zvýší výnos produktů z pekárny, které nestojí žádné vesnické dolary
odemkne automatickou výrobu hnojiva z mořských řas a sníží dobu trvání výroby
vylepší u monumentu vesnickou spokojenost
vylepší u monumentu spokojenost
Zkus vyčistit historii prohlížení a vypnout forum a zkus to znova.
Musel jsem restartovat, aby se to srovnalo. Pokud to tak bude pokaždé, že to nepozná, kde jsem, tak si to můžou strčit do růžového sadu.
žádná dočasná banka není, snové dolary si tam musíš vydělat výrobou, plněním úkolů a plněním kontraktů.
Pokud někdo koupí zlato je to jeho volba. Nutné pro postup to není, tedy pokud nechceš být na top místech.
Svět snů nedostupný ale naštěstí cz server funguje
Svět snů se hraje na dočasném serveru, je pro hráče z celého světa. Je to dočasná farma na 4 týdny. Stavíš farmu na rychlost. Je tam potřeba trochu jiná taktika. Nesměňují se tam dolary z trvalé farmy. Snové dolary si musíš vydělat tam, taky speciální měnu měděné půlměsíce, no a pokud chceš můžeš si tam koupit zlato.
Stavíš farmu, farmaříš, plníš úkoly, kontrakty na snovém trhu, kupuješ a čistíš pozemky a za to všechno dostáváš odměny. Jedna z nich jsou diamanty. Ty se dostávají za plnění úkolů, nákup pozemků a pak za umístění v žebříčku události. Vždy na konci každého týdne by se diamanty, které tam získáš měly připsat na trvalou farmu a najdeš je v inventáři ve vybavení.
Takže jediné propojení jsou diamanty.
Tým GGS ví, že někteří hráči mají stále problém se dostat do Světa snů. Pracují na tom. Více se to bude zkoumat během pátku až pondělí.
Tak prosím o trpělivost.
Tohle bylo v dnešním odpoledním hotfixu ve Světě snů, z polského fora:
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/pl/discussion/comment/4166211/#Comment_4166211
P.S.
připomínám
Ne u všech hráčů přepnutí do Světa snů funguje. GGS o tom ví a řeší to, více se tím budou zabývat pátek až pondělí.
Tak prosím o trpělivost.
Na konci každého týdne světa snů by jsme měli dostat na trvalou farmu do inventáře všechny diamanty (za žebříček i ty získané na snové farmě).
Je to hlášená chyba.