farmářská liga

dnes opět začala farmářská liga , alespoň se mi u farmy objevila , ale bohužel nemám soupeře ani tam mimo možnosti koupení sezónní vstupenky nic není takže mám se snažit v soutěži spolků o umístění ?? ale jaké když nemám s kým soupeřit a za co večer získám nebo nezískám nový titul a medaile nehledě , že to zasahuje také do odměn
a myslím , že tahle liga sežere hodně zlatých tak proč za sezónní vstupenku taková suma = odměny za umístění nejsou pro pokročilejší hráče nic moc a nabídka v cenách není taky zase tak překvapující
a myslím , že tahle liga sežere hodně zlatých tak proč za sezónní vstupenku taková suma = odměny za umístění nejsou pro pokročilejší hráče nic moc a nabídka v cenách není taky zase tak překvapující
mamka1 @ cs 1
0
Sign In to comment.
Komentáře
Pokud jde o to, jak si vyrovnanost představuje GGS, divize v lize by primárně měli být složeny z hráčů se stejným titulem, tedy přibližně stejnými předchozími výsledky (z hlediska umístění v divizi, nikoliv počtu bodů). Level se mi zdá, že taky hraje roli, ale ne tak významnou.
Jistě, pokud se bavíme o levelech 30 a podobně, tam ta nevýhoda je značná, ale zase pokud by úplný začátečník mohl hned vyhrávat, jaká by pak byla motivace k budování farmy? Už takhle je růst levelu kvůli konkurenci v akcích spíše nevýhodný, tak proč to dál prohlubovat?
máme .. aspoň svůj titul snad vidím správně
ad 2/ já bych řekl že začátečník s lvl 50 potřebuje k poražení jiného začátečníka lvl 50 prakticky stejné úsilí jako mazák lvl 250 k poražení jiného 250. Normální soutěže 30 min jsou jiné kafe - někdo je vyšší, někdo nižší než já, někdy vyhraju někdy ne ale soutěží se pořád a když makám, jdu nahoru. Liga je relativně krátkodobá záležitost a když mi, jak jsem psal výš k farmičce 82 (krvavý čepelka) přidělí soupeře 390, 361, 242
tak se na to můžu leda vykašlat, popřát jim ať si ty medaile užijou a jít na pivo ..
Pokud jde o levely, jistě stejně aktivní hráči na stejném levelu mají přibližně stejné šance. Ovšem sestavit na nízkých levelech skupinu 9 přibližně stejně aktivních hráčů je prakticky nemožné, protože ti opravdu aktivní se hodně rychle dostanou na levely vyšší a zas tak rychle do hry nepřibývají. Troufám si říct, a vím to z vlastní zkušenosti, protože jsem sám začínal asi před rokem (tedy znovu začínal), že i když vezmeš rozsah řekněme level 1-50, což je i tak docela dost, tak rozdíl ve výkoností prvního a devátého hráče bude naprosto zásadní. V podstatě jediným rozumným řešením by bylo velké a malé levely oddělit úplně, tedy nejen jiné divize, ale i jiný celkový žebříček s trochu jinými odměnami.
Na zlatky nekoukáte a kam se na vás "pomalu" hrabe Slamák :-)))