Otázky a odpovědi: Ubytovací blok

prosím o radu. Pod ikonkou Postavit je sekce komunitní budovy a lze si tam za diamanty získané v akci pořídit Ubytovací blok. umisťují se do něj domy pro zaměstnance. Mě zajímá, když tam ty domy vložím, jestli jdou potom zpátky vyndat a také pokud tam vložím třeba jen obyčejný dům pro zaměstnance 1. úrovně, jestli se pak dají v tom ubytovacím bloku vylepšovat.
Post edited by Ferzi (INT1) on
0
Sign In to comment.
Komentáře
To s tou rybí farmou je nějaké divné.
Nemá to byýt na hlavní, gurmánské a květinové? Tam všude je to přístupné v záložce postavit.
To je ta nejmenší chyba GGS.
poradíte někdo jak to je ??
taky jsem hledala a čekala na tuto radu
edit: sloučení příspěvků, prosím používej funkci upravit příspěvek, Panda
Klikni na dům, v kruhové nabídce vyber přemístit a přetáhni dům nad bytovku.
.-))))
vylepšil jsem ubytovací blok a nepřiskočilo místo, ale diamanty jsou fuč co stím?
Nevím na jaký lvl jsi vylepšil ale při vylepšení na lvl 3 se místo neobjeví ani na lvl 5. Je to jako u laboratoře. Některé úrovně jsou bez připočtení nového místa na dům.
Pokud jsi vylepšil na úroveň, kde se má místo objevit a není a nefunguje to ani po vyčistění historie nebo v jiném prohlížeči tak zbývá jen napsat na podporu.
když do ubytovacího bloku vložím domy, můžu potom v pohodě ubytovací blok rozšiřovat, nebo před jeho rozšířením musím z něho vyndat domy? To mi není jasné a chci se vyvarovat hledání místa pro domy :-)
Klidně je tam dej. Nevadí to, můžeš pak blok vylepšovat a domy vyndavat nemusíš. Jenom ty domy, co tam dáš, uvnitř nejdou vylepšit. Dům musíš vyndat vylepšit a vrátit. Proto je nejlepší tam dávat domy co už jsou max vylepšené.
No ano, pardon, zapomněla jsem na to ale úplně.
Při navýšení úrovně 8 a 9 ubytovacího bloku se obytné domy ukázaly,že je tam mám , ale já je nepřesunula ,tak mám dva domy fixní a nevím co s tím , poradíte mi někdo??
Do ubytovacího bloku jde umístit všechny typy domů.
Ano do ubytovacího bloku můžeš dát i zemské panství a velkolepý obytný dům.
Jaké vyskakování vajíček u slepičí vily? o čem to píšeš?