Zmizení předmětů (vyřešeno)

Zdravím.Rád bych věděl proč po dnešním přihlášení jsem přišel o všechno tzn krmivo,sběratelské předměty,veškeré certifikáty k těžbě,žetony atd.Co to má znamenat!!!Jan Čelovský(theostravar)
Post edited by Ferzi (INT1) on
0
Tato diskuze je zavřená.
Komentáře
To tady asi nikdo nebude vědět. Zkus se znovu přihlásit, vyčistit historii prohlížení, zkus jiný prohlížeč. Pokud se nic nezmění a věci se ti nevrátí tak ti zbývá jedině napsat na podporu, aby prověřili, co se u tebe stalo a dali to do pořádku. Připrav se ale na to, že to chvíli trvá a musíš psát v cizím jazyce.
Pokud myslíš příručky z knihovny tak u prasat je příručka lvl 3 +75 prasat, nevím na jakém lvl máš prasata, základní produkce u prasat je tady:
po hotfixu jsem se přihlásila do hry a mám vše v angličtině viz obr.
Zkus vymazat historii prohlížení v prohlížeči. A pak se při přihlašování podívej jakou máš vlajku (jazyk) pro jistotu. Něco podobného jsme měli ve spolku v minulosti a zabralo to.
jednou jsem se tam dnes na chvilku sice dostala, ale nešla otevřít zpráva, na polích se nezobrazovalo kvítí ke sklizení .... při pokusu o restart hry se tam už nedostanu - opakuje se hláška - viz výše
Na anglickém fóru je zmínka, že jde o hotfix problému s přihlášením.
Zdroj 1
Zdroj 2
Probíhá oprava, která by měla pomoct s pomalostí hry a s problémy s přihlášením.
EDIT: Tak hra normálně běží, když v opeře zapnu VPN, zajímavé...
Tento web není dostupný
Odpověď webu bigfarm-html5.goodgamestudios.comtrvala příliš dlouho.
Potíže mají na hodně serverech. Na forech radí kromě čistění a spol., změnu prohlížeče, anonymní režim a restart routeru.
Zkoušel to někdo z vás?