akce těžce pracujících - logika

uměl by někdo vysvětlit, jak to funguje?
nachytal jsem ryby, vyndal je z lodě a produkce byla na 9. úrovní. Předtím na 7. měla trvat asi 16h. Na 9. jsem si času nevšiml. Pak se zvýšila na max, na 10 úroveň... A trvala 6 minut! co to je, jako?!
nachytal jsem ryby, vyndal je z lodě a produkce byla na 9. úrovní. Předtím na 7. měla trvat asi 16h. Na 9. jsem si času nevšiml. Pak se zvýšila na max, na 10 úroveň... A trvala 6 minut! co to je, jako?!
D77 @ cs 1
0
Nejlepší odpověď
-
Mineas (CZ1) CZ1 Komentářů: 2,232
Ideální je vědět, kolik ryb je třeba na rychlost 8/9/10 a připravit si je do zásoby, když jsou loviště, nebo si říct o pruty spoluhráčům...Přičemž abyste se dostali k poslední odměně, musíte při 72hodinové variantě po celou dobu akce jet tempem cca 14 bodů/sekundu. Čili je třeba alespoň 5 bonusových bodů co nejdřív po začátku akce.Spolek Animagie (cs)Aurea via media.8
Tato diskuze je zavřená.
Další odpovědi
Jsou ryby, které vydrží dlouhý čas i na 10. úrovni - ústřice, sledi, tuňák, mušle, garnáti a zbytek jsou ryby kde ti čas po najetí na 10. úroveň spadne o hodně, z hodin na minuty (treska, losos, mečoun, humr). Ty jsou dobré pro nasbírání bonusových bodů.