Nefunkční výběr odměny po skončení spolkovky

Zdá se, že to zatim nikdo nehlásil, takže to napíšu já. Byl jsem na spolkovku ve spolku Barakuda (zlatá liga, nejvyšší obtížnost), skončili jsme na druhém místě a dostali tedy na výběr mezi kachnama, kravínem a ještě něčím, nicméně bez ohledu na výběr se zdá, že stejně dostali všichni krávy, minimálně já a pár lidí, co bylo ke konci akce na chatu. V zásadě mi to tak moc nevadí, stejně jsem chtěl časem obojí, ale hlásit by se to asi mělo

1
Sign In to comment.
Komentáře
Kurt Cobain
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/de/discussion/comment/3955860/#Comment_3955860
Kurt Cobain
V průběhu hry jsem přepnula z HTML na FLASH, teď se mi zobrazuje opět HTML. Operační systém UBUNTU, prohlížeč CHROMIUM.
Pod slamákem
Má to dost lidí, tuhle chybu. Na polském foru psali, že to zítra ráno nahlásí. Tak snad to brzy vyřeší a dostanete co jste si vybrali
Pod slamákem
Musíš napsat na podporu.
Kurt Cobain
me se neustale porad stava ze ve spolkovce kdyz je tam ta cena ty pole na tri hodiny vysi sklizen stava ze si odmenu muzu vybrat presneji ten vzhled ale nikde ho nemam.Proste nikde se neobjevi.(Vim jak se meni vzhledy)!!!!!!!!!!!!!!!!!U nas ve spolku nejsem sam kdo ma stejnej problem.