Diskuze k "Aktualizace 14.6.2018: Fotbalová horečka"

Milí hráči,
níže můžete diskutovat k naší fotbalové aktualizaci.
Oficiální oznámení najdete ZDE.
váš BF tým
níže můžete diskutovat k naší fotbalové aktualizaci.

váš BF tým

black-.-angel @ cs 1
Post edited by black-.-angel (FormerMod) on
0
Sign In to comment.
Komentáře
Kromě toho ještě dnes dojde k restartu několika serverů včetně mezinárodního kvůli problémům s přihlašováním po skončení farmy sladkostí. Takže tam bude spolková akce těžce pracujících resetována jak dnes, tak zítra.
black-.-angel @ cs 1
Loni jsem o problému ryb psal a od black-angel dostal odpověď, že to bude opraveno v polovině roku. Ale neuvedla, který rok
. Faktem je, že počet garnátú, mušlí, nebo ústřic, se neustále zvyšuje, jsou skoro v každém kontraktu a plnění jednoho kontraktu je už více než dva týdny. Ale cena pozemků a staveb neustále stoupá a brzy nebude za co rozšiřovat, nebo stavět, Navíc zkazili akci těžce pracujících - ryby a spousta hráčů už na zlatý certifikát nedosáhne. Z té jejich zelené dekorky, z nízkou spokojeností, je mi na zvracení. Až vyměním zbytek hausbotů za traulery (ještě je nemohu stavět), je pro mě tato soutěž bezcenná. Pokud si někdo z GGS myslí, že budu chodit jen krmit dobytek, raději to ukončím a najdu si jinou hru. Obdobně zkazili empires - hrady (hrál jsem to skoro 5 let) a odešla i spousta dalších, letitých hráčů. Vedou to fakt dobře !!!! Hlavně, že na nás neustále vyskakují reklamy, jak úžasné hry to jsou !!!!
A k rybolovu máme jiná vlákna, tak prosím tam
black-.-angel @ cs 1
Doufám, že můj příspěvek je ve správném vlákně, neb člověk si tu už není ničím jistý.
O čem diskutovat :-) Zatím toho příliš nevíme :-) . Pánové - hráči, to možná ocení. Mě baví farmařit. Rybolov - nuda se zdánlivým výdělkem, vesnice - dokonalá past, vesnická liga - výbuch, koně - žádný zázrak :-) Tak zkusíme fotbal. Hodně štěstí !
Moc k tomu nevíme, proto jsem se snažila aspoň pro vlastní pochopení zjistit odpovědi na pár dotazů.
Ne že by se tu někdo na něco ptal, tady radši všichni budou nadávat na něco, co s touto aktualizací nijak nesouvisí, ale kdyby to náhodou někoho zajímalo
Níže pár ukázek, časem CM doplní, jak bude možné tyto odměny získat.
black-.-angel @ cs 1
Naivně jsem si myslel, že se chyby neopravují kvůli tomu, že se jede plnou parou směr HTML5 (kam snad přenesou hru a ne chyby), ale ono ne. Ono se jede plnou parou na další nesmyslnou událost, za kterou bude nádherná dekorace bloňdaté brankářky (!!).
Beznadějné......
Vždy rádi přijememe podobné naladěné duše......
Nicméně k HTML5, beta testování oficiálně skončilo, brzy však budeme mít k dispozici odkaz, přes který se do této verze dostanou všichni, tedy i servery, které se testování neúčastnily. A věř, že chyby tam jsou taky a zas docela jiné
Jinak upřímně mě taky trochu zaráží, že někdo vymyslí událost, která je vyloženě uplatnitelná pouze jednou a nikdy víc. Tohle mi hlava nebere. Ale já už tady neočekávám skutečně nic
black-.-angel @ cs 1
Vždy rádi přijememe podobné naladěné duše......
black-.-angel @ cs 1
prosím a jak se bude sázet LED ? :-)))))
Jen by mě fakt dost zajímalo kam to hřiště narveme, jen doufám, že bude na něj místo mimo farmy.
Nicméně další blbost co nemá s farmařením nic společného
Led se bude dělat na rozmáčených polích :-))))
black-.-angel @ cs 1
tu je video:
Na ty ostatní asi nikdo nepomyslel, takže mají smolíka :-))) Balancer to má vymyšlené :-)))