8. května či později proběhne kompenzace chybějících medailí z předminulého týdne. Obdržíte takové množství, které bude spočteno na základě počtu medailí získaných minulý týden. Přesné datum kompenzace bude stanoveno později.
Ahoj,dostali jsme kompenzaci 43000 medailí a měli jsme dostat 7x24000 (denní odměny za první místo v lize )a 200 000 týdenní odměnu.Tak se chci zeptat,co to má znamenat těch 43000?
Co to má znamenat - viz výpočet výše, jiné řešení nebylo, proto často množství příliš neodpovídají očekávaným výsledkům. Tento problém byl rovněž předán.
Pochopím, že nesledují denní odměny které jsou jen na 1. místě (i když i s těmi by měli počítat). Ale sami nastavili kolik medailí je za jaké místo žebříčku a nevidím problém je podle toho spolkům přiřadit. Navíc automat rozdal v neděli medaile za týden, tak to měli zkopírovat a poslat ještě jednou.
Fakt nechápu v čem mají problém, jen něco slíbí a pak všechny akorát naštvou. Kdyby rovnou napsali, že nic nebude, tak budeme taky nadávat, ale nebudeme tak rozčarovaní a naštvaní.
Opravdu k tomu nemám žádné bližší informace, byť jsem se přes den ptala už mnohokrát. Zatím se k žádnému závěru nedošlo. Jakmile budu vědět více, budu vás informovat.
Komentáře
@8WHISKY8 (CZ1) Odstávka CZ se týkala jako neustále v poslední době problémů s pamětí, s medailemi nijak nesouvisela, to bych sem napsala.
black-.-angel @ cs 1
8. května či později proběhne kompenzace chybějících medailí z předminulého týdne. Obdržíte takové množství, které bude spočteno na základě počtu medailí získaných minulý týden. Přesné datum kompenzace bude stanoveno později.
black-.-angel
black-.-angel @ cs 1
black-.-angel @ cs 1
Takže opět medaile nic - mám tam kráááásnou - 0
black-.-angel @ cs 1
Chalupári
black-.-angel @ cs 1
Kdyby to opravdu sledovali, dostal by každý spolek to co mu patří a ne takovou almužnu.
V našem případě to není ani 12%. To je opravdu výsměch.
black-.-angel @ cs 1
Ale sami nastavili kolik medailí je za jaké místo žebříčku a nevidím problém je podle toho spolkům přiřadit.
Navíc automat rozdal v neděli medaile za týden, tak to měli zkopírovat a poslat ještě jednou.
Fakt nechápu v čem mají problém, jen něco slíbí a pak všechny akorát naštvou. Kdyby rovnou napsali, že nic nebude, tak budeme taky nadávat, ale nebudeme tak rozčarovaní a naštvaní.
black-.-angel @ cs 1
jen bych vás ráda ujistila, že problém s nedostatečnou kompenzací medailí je stále v řešení, nezapomněli jsme na vás
black-.-angel @ cs 1
Doufám, že můj příspěvek je ve správném vlákně, neb člověk si tu už není ničím jistý.
black-.-angel @ cs 1
Doufám, že můj příspěvek je ve správném vlákně, neb člověk si tu už není ničím jistý.
black-.-angel @ cs 1