Diskuze k "Aktualizace 8.5.2018: Oznámení v láhvi"

Milí hráči,
níže můžete diskutovat o obsahu naší nové pirátské aktualizace.
Oficiální oznámení k přečtení zde:
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/cs/discussion/178134/aktualizace-8-5-2018-oznameni-v-lahvi.
váš BF tým
níže můžete diskutovat o obsahu naší nové pirátské aktualizace.
Oficiální oznámení k přečtení zde:
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/cs/discussion/178134/aktualizace-8-5-2018-oznameni-v-lahvi.
váš BF tým

black-.-angel @ cs 1
0
Sign In to comment.
Komentáře
black-.-angel @ cs 1
Další věc, součástí oznámení je i odkaz na oznámení, kam jsem data z kalendáře dala v přehledné formě a v češtině, víc už pro to skutečně udělat nemohu.
black-.-angel @ cs 1
Po přečtení oficiálního oznámení mám velmi smíšené pocity a nevím jestli není třeba 1.dubna.
To je moc hezké, že se tvůrci snaží o další novinky, aby hru obohatili, ale já se z toho tedy nějak radovat nedovedu. Je tady spoustu věcí, které hráče sužují, hru otravují a ničí, ale to, jakoby nebylo. Hráči vznesli spoustu připomínek, dotazů, nápadů a proseb, aby se tento stav už konečně napravil, ale odezvou je nám jen ticho, jakoby nikdo nic neříkal. Tvůrci si dál staví mrakodrap na základech z písku, jakoby se nechumelilo a ještě jsou z toho celí rozradostnění. Nechápu nic.
black-.-angel @ cs 1
Doufám, že můj příspěvek je ve správném vlákně, neb člověk si tu už není ničím jistý.
Já bych třeba přímo jásala, kdyby konečně udělali něco s meziskladem dekorací. Oznámení, že je to v plánu je nicneříkající. Slibem neurazíš. Nevím jaký to může být problém. Stejně to bude zase jen za peníze, tak proč to tak dlouho trvá ? Odpovím si sama. To trápí hráče, ne provozovatele .-)
Jenže ten pokles čísla právě ani neukazují
black-.-angel @ cs 1
Působí to na mě spíš jen tak, že drobnými novinkami se jen snaží odvrátit pozornost hráčů od stávajících chyb a na chvíli je něčím zaměstnat. Někomu asi nevadí, že se s chybami potýká. Já patřím spíš do skupiny, která spíš ocení spolehlivost a nějakou novou prasokrávu jim ráda odpustím.
Vidím, že s hrou nejsi spokojena a jistě pro to máš své důvody, ale na druhou stranu to snad není důvod zametat s čímkoli, co ti ve hře a na fóru přijde pod ruku. Stejně tak další příspěvky v této diskuzi - jen "plácání do vody", že je to zase špatně, že se firma nevěnuje zásadním chybám, ale když se zeptám jakým, odpovědi se mi nedostane, resp. slyším zas jen "grrr, celé je to špatně". Ale co? Ráda budu nějakou záležitost urgovat. Ale z mého pohledu na základě příspěvků na fóru nejpalčivějším tématem byly odměny ve spolkovce, které budou zítřkem změněny. (Mořský rybolov nepočítám, ten je tématem úplně mimo a ten je asi nejvyšší prioritou v dalším vývoji hry.)
black-.-angel @ cs 1
Jestli Ti můj příspěvek vyznívá jak popisuješ, s tím nic nenadělám. Fakt je, že jsem nic podobného nenapsala.
Zato nerozumím Tvému výroku o "zametání".
Můj názor se Ti nemusí líbit, ale nepřesvědčuj mě prosím o tom, že to co se ve hře děje, se vlastně neděje jen proto, že máš to štěstí a neděje se to přímo Tobě. Já si myslím, že by se to dít vůbec nemělo a pouze jsem to označila jako prostor, ve kterém vidím dlouhodobě neřešené nedostatky a myslím, že by tam být neměly a jejich odstranění by mě potěšilo víc, než chystaná novinka. A o tom toto vlákno myslím je.
Možná máš jiné informace a vidíš do zákulisí a tak máš asi jiný názor. Já jsem jen hráč, který vidí jen hru a tomu zas odpovídá názor můj. Okřikovat mě není třeba. Jednak už jsem na to dost velká a jednak můj názor, který jsem si dovolila zde prezentovat nebyl adresován Tobě, ale obecně. Zkus jej prosím respektovat stejně tak, jak se snažím respektovat já ten Tvůj. Děkuji.
Aktualizace plná "plácání se po rameni" mě nepřekvapí, od GGS je taková každá. Já ji ovšem čtu takhle:
- sada dekorací, která je zcela o ničem, protože dekorky se spokojeností pod 3 na čtverec nemůže stavět snad opravdu nikdo
- ani ta jediná, která dá slušnou spokojenost (100 z 5x5) se asi dramaticky nechytí- bude pro turnajovou sezonu v diamantu a tam teda nevím, kdo staví 5x5 pod stovku....
- odměny ve spolkovce??? to měl být hot fix fatální chyby před dvěma měsíci; prezentovat toto jako velkolepou aktualizaci "na záklaě odezvy hráčů" může jedině někdo, kdo si nevidí na špičku nosu
čtu tu výš, že "...mořský rybolov nepočítám..." a nevím, jestli mám brečet nebo se smát - to čtu totiž už 9(!!) měsíců; za tu dobu to mohlo být 100x vyřešené ovšem namísto toho se tu zjevili páni SAMO a SETO, kteří výborně zdevastovali odměny v "no pain no gain", aby se tyto další dva (!!!) měsíce napravovaly (a stejně budou horší než před tím, protože to jediné bylo cílem GGS - odměny zdegradovat)
Kde je oprava časomíry?
Proč mi hra při přechodu na ostrov nejpozději při pátem přechodu vždy spadne?
Proč mi chybí už třetí týden odměny z vesnické ligy?
Proč se mi co 14dní stane, že mi Yarnacleho loď za těžce odevzdané komodity nabídne o jednu bednu míň?
fakt je toho dost......
a to už vůbec nemluvím o tom, co mě osobně trápí víc než všechny chyby ve hře a o čem jsem tu psal mnohokrát - kdy se už konečně někdo zamyslí nad ergonomií hry a nějak inteligentně omezí ty tuny a tuny tupého klikání....
Vím. Nikdy. Zatím ještě držím... Ale proboha necpěte mi aktualizaci tohoto typu jako super mega extra výbornou věc. To jsem zažíval 20 let, když jsem chodil pro mlíko v sáčku do PRAMENE.
Vždy rádi přijememe podobné naladěné duše......
Hotfix odměn ve spolkovce - ne, rebalanc odměny není chyba, která lze opravit hotfixem. Vyžaduje mnohem hlubší a časově náročnější analýzu, proto přichází až teď.
black-.-angel @ cs 1
Ďakujem
Jinak se mi "líbí", jak někdo píše, že se mu neztrácí to či ono, nesetkává se s chybami v takové míře a pod. Takže v podstatě je vše OK.
Též mi zmizely nějaké dekorky ( když přerovnávali kytku ), přišla jsem o peníze, když jsem kupovala zlatky, nepřipsané bedny... Podpora nepomohla ani jednou.
Toto se děje mnohým hráčům, jen sem nepíšou. Stejně tak přestali psát na podporu, protože ta na to ***.
Stále nemáme medaile za jeden týden ( CZ ), na SK čekáme na odměny za 1. místo v akci Těžce pracující ( momentálně o ně žebráme na podpoře ).
Takže jsem akorát zvědavá na ty odměny a nějaké přiblblé dekorky ať si strčí někam.
Doufám, že můj příspěvek je ve správném vlákně, neb člověk si tu už není ničím jistý.
black-.-angel @ cs 1
Plně s Tebou souhlasím, že jde o "drobné novinky", ale podívej se na text, kterým jsou nám prezentovány - to je jak ze seminární práce studenta prvního ročníku marketingu ("...Nové prasátko, jupí!..","... oblíbená dobrodružná dekorace prasátka....", "... S radostí vám představujeme naše tři nové zvířecí dekorace.") Toho strašného robota z konce sem dávat nebudu - jen přemýšlím jestli to je SAMO nebo SETO.
Proto píši, že je nám to podáváno jako "super mega extra".... Ano jsem starší ročník, takže mě tohle spíš irituje než motivuje, uznávám. Pod čarou - nejlepší je asi formulace "dobrodužná dekorace"...., nějak v tom to dobrodružství nevidím, leda bych to chápal jako reklamu na mezidruhové křížení.
A k odměnám - ihned poté, co je robůtek "nešťastnou náhodou zkazil", jsem psal zde: https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/cs/discussion/comment/3853189#Comment_3853189
že, je naivní se domnívat, že jde o chybu (ano, ta by se měla opravovat hotfixem), ale že jde o řízenou akci ze strany GGS, jejímž účelem je podtrhnout tehdejší odměny. Že přijde "oprava", která je "vrátí" - někam o hodně níž než byly.... A teď se přesně toto děje. Že to trvalo? Ano, muselo, někdo musel zanalyzovat jak nízko lze odměny srazit, aby to hráči ještě dali.
A aby to nebyly "kecy v kleci" - troufnu si tvrdit, že měřítkem "kvality odměn" byla (a je a bude) míra "dosažitelnosti zlata" (povolení, bedny, semena kytek, etc.). Uvidíme zítra, v jakém množství se toto dostane zpět, pokud alespoň ve stejném jako dříve, slibuji, že se zde veřejně GGS omluvím a nasypu si vydatně popel na hlavu.
Vždy rádi přijememe podobné naladěné duše......
Na tematický kravín vzhled je, myslím rustikální. Třeba se pirátská loď bude hodit na tu slibovanou 4. farmu
Tým by mohl zavést praxi, kdy se ZÁROVEŇ s novým vzhledem pro kravín vytvoří i nový vzhled pro menší tématický kravín (úprava vzhledu za pochodu by byla mnohem méně časově a tím i finančně náročná, než dodatečné změny nebo vytváření úplně jiného vzhledu. Něco se při kreslení trochu usekne, trochu ubere, zmízí kousek trávníku apod....).
A ve schvíli, kdy člověk dostává vzhled pro kravín, by si mohl vždy vybrat, jestli chce vzhled pro normální kravín nebo ten samý, ale menší, pro tématický kravín.