Hledám nové členy do našeho spolku a při té příležitosti jsem našla hráče který má stále ještě vikingsou farmu. Dokonce sem se na ni byla i podívat. Myslím, že většině již odplula. Děkuji.
Hledám nové členy do našeho spolku a při té příležitosti jsem našla hráče který má stále ještě vikingsou farmu. Dokonce sem se na ni byla i podívat. Myslím, že většině již odplula. Děkuji.
Ahoj, Jane, chybku jsem předala Foxes, díky za nahlášení Vím, že tady už jednou byla, nicméně příčinu a řešení už si nepamatuju, mám za to, že to byl nějaký grafický bug, že reálně ten hráč na té farmě hrát nemohl. Všichni by události měli mít dostupné ve stejný čas, to platí i pro dočasné farmy. Až se dozvíme něco víc, dáme vědět
Chtěla bych se zeptat, kolik farem je možné mít, narazila jsem na hráčku, která jich má 8, z toho 3 ostrovní. Jakpak se to dá udělat? Navíc je tato hráčka s levelem 93 první v poháru úspěchů, to bych taky potřebovala vědět, jak na to :-)
Chtěla bych se zeptat, kolik farem je možné mít, narazila jsem na hráčku, která jich má 8, z toho 3 ostrovní. Jakpak se to dá udělat? Navíc je tato hráčka s levelem 93 první v poháru úspěchů, to bych taky potřebovala vědět, jak na to :-)
Kolik lidí mě na ni ještě upozorní? Ty dočasky jsou chyba, zůstanou tam viset, nejsou ale přístupné, aby na nich šlo něco dělat, bohužel se tak občas stane. Předala jsem to QA, žádala jsem i o nahlášení na podporu.
Tak to potom promiň, než jsem sem napsala (mmch, podobnou otázku jsem nenašla, ačkoli jsem hledala dost pečlivě), prohlížela jsem asi 6 stránek žebříčku a s podobnou "chybou" jsem se u nikoho nesetkala, navíc farmy jsou pojmenované, rozestavěné a zdají se funkční. Taktéž se omlouvám, že jsem se pozastavila nad pohárem, jsem lvl o 150 vyšší a nejméně při rybích úspěších je to flustrující, flotilu využívám na plech, Oleg se nezastaví a jde to veeelmi pomalu. takže proto ten dotaz.
V pořádku, na takové věci se totiž většinou hráči ptají soukromou zprávou, protože ono to tak trochu vypadá, že daného hráče podezíráš z podvodu. A s tím já stejně nic neudělám, proto ta podpora
podpora je veeelmi pružná, hráčce narostl počet farem na 9 :-) a mmch, loď v rybářské oblasti nemá ani jednu :-) píšu to sem, ptž jestli to není chyba (divná, jen u jednoho hráče), podezírám ji z podvodu.
V pořádku, na takové věci se totiž většinou hráči ptají soukromou zprávou, protože ono to tak trochu vypadá, že daného hráče podezíráš z podvodu. A s tím já stejně nic neudělám, proto ta podpora
Proč se stydět za svůj názor, presumpci neviny ctít, ale pokud je v poháru úspěchu v čele ... je to opravdu nevina, to je pak slovo do pranice ... anebo jinak: zase, jako vždy, černá díra v programu našich neomylných tvůrců hry ...
podpora je veeelmi pružná, hráčce narostl počet farem na 9 :-) a mmch, loď v rybářské oblasti nemá ani jednu :-) píšu to sem, ptž jestli to není chyba (divná, jen u jednoho hráče), podezírám ji z podvodu.
Pokud někoho podezíráš z podvodu, tak to nahlaš na podporu.
Jak už jsem psala, občas se tato chyby vyskytuje, v minulosti jsme takových případů měli už mnoho.
Pokud máš podezření na podvod, ty to nahlas na podporu. Nevím, kolikrát bych to měla opakovat. Rozhodně vím, že teď to říkám naposled. Mně osobně je úplně jedno, kdo je na kolikátém místě v žebříčku. Takže že se to tobě nezdá, pardon, ale kvůli tomu já nebudu zabíjet čas vyplňováním formuláře pro podporu. Pokud tě to tak tíží, udělej to ty.
Komentáře
black-.-angel @ cs 1
http://jpeg.cz/obrazek/L7ijF
black-.-angel @ cs 1
black-.-angel @ cs 1
Jak už jsem psala, občas se tato chyby vyskytuje, v minulosti jsme takových případů měli už mnoho.
black-.-angel @ cs 1
black-.-angel @ cs 1
black-.-angel @ cs 1