Domů Czech Technické problémy & bugy

Hráč s několika dočasnými farmami

Tato diskuze byla vytvořena přesunutím komentářů z diskuze Problémy, potíže, chyby ve hře.

Komentáře

• JaneXL (CZ1)JaneXL (CZ1) Komentářů: 17
    Hledám nové členy do našeho spolku a při té příležitosti jsem našla hráče který má stále ještě vikingsou farmu. Dokonce sem se na ni byla i podívat. Myslím, že většině již odplula. Děkuji.
  • PetrGamer4 (CZ1)PetrGamer4 (CZ1) Komentářů: 55
    Asi má protekci :smiley: 
  • black-.-angel (FormerMod)black-.-angel (FormerMod) Komentářů: 19,044
    JaneXL (CZ1) napsal(a):
    Hledám nové členy do našeho spolku a při té příležitosti jsem našla hráče který má stále ještě vikingsou farmu. Dokonce sem se na ni byla i podívat. Myslím, že většině již odplula. Děkuji.
    Ahoj, Jane, chybku jsem předala Foxes, díky za nahlášení :) Vím, že tady už jednou byla, nicméně příčinu a řešení už si nepamatuju, mám za to, že to byl nějaký grafický bug, že reálně ten hráč na té farmě hrát nemohl. Všichni by události měli mít dostupné ve stejný čas, to platí i pro dočasné farmy. Až se dozvíme něco víc, dáme vědět :)

black-.-angel @ cs 1
  • Miirka (CZ1)Miirka (CZ1) CZ1 Komentářů: 186
    upraveno 28.12.2017
    Chtěla bych se zeptat, kolik farem je možné mít, narazila jsem na hráčku, která jich má 8, z toho 3 ostrovní. Jakpak se to dá udělat? Navíc je tato hráčka s levelem 93 první v poháru úspěchů, to bych taky potřebovala vědět, jak na to :-)

http://jpeg.cz/obrazek/L7ijF
    Post edited by Miirka (CZ1) on
    Miirka (CZ1) napsal(a):
    Chtěla bych se zeptat, kolik farem je možné mít, narazila jsem na hráčku, která jich má 8, z toho 3 ostrovní. Jakpak se to dá udělat? Navíc je tato hráčka s levelem 93 první v poháru úspěchů, to bych taky potřebovala vědět, jak na to :-)

http://jpeg.cz/obrazek/L7ijF
    Kolik lidí mě na ni ještě upozorní? :D Ty dočasky jsou chyba, zůstanou tam viset, nejsou ale přístupné, aby na nich šlo něco dělat, bohužel se tak občas stane. Předala jsem to QA, žádala jsem i o nahlášení na podporu.

black-.-angel @ cs 1
    Tak to potom promiň, než jsem sem napsala (mmch, podobnou otázku jsem nenašla, ačkoli jsem hledala dost pečlivě), prohlížela jsem asi 6 stránek žebříčku a s podobnou "chybou" jsem se u nikoho nesetkala, navíc farmy jsou pojmenované, rozestavěné a zdají se funkční. Taktéž se omlouvám, že jsem se pozastavila nad pohárem, jsem lvl o 150 vyšší a nejméně při rybích úspěších je to flustrující, flotilu využívám na plech, Oleg se nezastaví a jde to veeelmi pomalu. takže proto ten dotaz.
    V pořádku, na takové věci se totiž většinou hráči ptají soukromou zprávou, protože ono to tak trochu vypadá, že daného hráče  podezíráš z podvodu. A s tím já stejně nic neudělám, proto ta podpora :)

black-.-angel @ cs 1
    podpora je veeelmi pružná, hráčce narostl počet farem na 9 :-) a mmch, loď v rybářské oblasti nemá ani jednu :-) píšu to sem, ptž jestli to není chyba (divná, jen u jednoho hráče), podezírám ji z podvodu.
  • tanu (CZ1)tanu (CZ1) CZ1 Komentářů: 36
    black-.-angel napsal(a):
    V pořádku, na takové věci se totiž většinou hráči ptají soukromou zprávou, protože ono to tak trochu vypadá, že daného hráče  podezíráš z podvodu. A s tím já stejně nic neudělám, proto ta podpora :)
    Proč se stydět za svůj názor, presumpci neviny ctít, ale pokud je v poháru úspěchu v čele ... je to opravdu nevina, to je pak slovo do pranice ... anebo jinak:  zase, jako vždy, černá díra v programu našich neomylných tvůrců hry ...
    tanu
    Miirka (CZ1) napsal(a):
    podpora je veeelmi pružná, hráčce narostl počet farem na 9 :-) a mmch, loď v rybářské oblasti nemá ani jednu :-) píšu to sem, ptž jestli to není chyba (divná, jen u jednoho hráče), podezírám ji z podvodu.
    Pokud někoho podezíráš z podvodu, tak to nahlaš na podporu.

Jak už jsem psala, občas se tato chyby vyskytuje, v minulosti jsme takových případů měli už mnoho.

black-.-angel @ cs 1
    já ale teď nemluvím o počtu farem, ale o poháru úspěchů
    Ještě jednou - pokud si myslíš, že jde o podvod, obrať se na podporu. Nikdo jiný to prověřit nemůže.

black-.-angel @ cs 1
    a neměla bys "chyby" nahlašovat, popř. urgovat prošetření, pokud jsi nahlásila, ty?
    Pokud máš podezření na podvod, ty to nahlas na podporu. Nevím, kolikrát bych to měla opakovat. Rozhodně vím, že teď to říkám naposled. Mně osobně je úplně jedno, kdo je na kolikátém místě v žebříčku. Takže že se to tobě nezdá, pardon, ale kvůli tomu já nebudu zabíjet čas vyplňováním formuláře pro podporu. Pokud tě to tak tíží, udělej to ty.

black-.-angel @ cs 1
  • helimajda (CZ1)helimajda (CZ1) CZ1 Komentářů: 324
    Chci se optat na toto,nahodou se divam na poradi v nalepkovych bodech a na prvnim miste farma,celkem divna,jelikoz ma  toliko docasek?

helimajda
  • Borgia (SK1)Borgia (SK1) SK1 Komentářů: 455
    má tam chybu, už sa na to pýtali viacerí, vrátane mňa :D
    Borgia SK1 ... Borgia CZ1

Sign In to comment.