Domů Czech Technické problémy & bugy

akce těžce pracujících - nenačítání sběru

dodos (CZ1)dodos (CZ1) Komentářů: 1
upraveno 15.01.2018 v Technické problémy & bugy
nejde mě rozjet tento projekt.mám dodat kukuřici a když ji posbírám tak tam nic nenaskočí a hlásí to stále nulu.už jsem posbíral několik set kusů a nic!

edit: úprava názvu vlákna (black-.-angel)
Post edited by black-.-angel (FormerMod) on

Komentáře

• rescator (SK1)rescator (SK1) SK1 Komentářů: 141
    upraveno 15.01.2018
    Musíš najskôr udalosť spustiť potvrdením tlačítka Začíname. 
    edit: Z en fora a iných hlásia rovnaký problém,odpoveď radu som sa nikde nedočítal. Skúste vymazanie pamäte načítanie hry a snaď to pôjde. Ak nie musíme čakať na oficiálne stanovisko
  • chytrák (CZ1)chytrák (CZ1) CZ1 Komentářů: 526
    dodos (CZ1) napsal(a):
    nejde mě rozjet tento projekt.mám dodat kukuřici a když ji posbírám tak tam nic nenaskočí a hlásí to stále nulu.už jsem posbíral několik set kusů a nic!
    jen se zeptám: spustil jsi stroj? Tedy klik na "baličku", otevře se okno. Pak musíš počkat, až se načte povídání, a pak teprve klik na "spustit" v levé části okna (nebo začínáme), a pak teprve přijedou bedny - a vždy se začíná kukuřicí.

• misuge (CZ1)misuge (CZ1) Komentářů: 0
    Dobrý den,nenačítají se mi body při balení balíků.Co s tím? Děkuji
  • black-.-angel (FormerMod)black-.-angel (FormerMod) Komentářů: 19,044
    @dodos (CZ1), @misuge (CZ1)

Ahoj, momentálně máme ve hře chybu, kdy hráčům ve skupině úrovní 41-64 není vždy správně započítána sklizeň.

Jakmile budu mít od týmu nějaké bližší informace ohledně řešení této chyby, dám vědět.

black-.-angel @ cs 1
  • jestrab (CZ1)jestrab (CZ1) CZ1 Komentářů: 67
    Dobré ráno,,,jak je možné že někomu silo nejde ?
  • Bobovize (CZ1)Bobovize (CZ1) Komentářů: 3
    Končím s touto hrou, nikdy nic nefunguje. Svoboda volby na prvním místě.
    jestrab (CZ1) napsal(a):
    Dobré ráno,,,jak je možné že někomu silo nejde ?
    Viz příspěvek výše. Bohužel je ve hře chyba. žádné bližší informace zatím stále nemáme, dosud se ještě nikdo z kolegů neobjevil. Zatím víme jen to, že je to rozbité :D 

black-.-angel @ cs 1
  • Bobovize (CZ1)Bobovize (CZ1) Komentářů: 3
    Rozbité nelze používat a tak s tím nemá cenu ztrácet čas. :)
  • misuge (CZ1)misuge (CZ1) Komentářů: 0
    Dobrý den,nenačítají se mi body i když sbírám určitý druh zeleniny.Sice v podavači to běhá,ale body ne.Co s tím? Děkuji
  • BigVejce (CZ1)BigVejce (CZ1) Komentářů: 4
    Dobrý den, mám stejný problém (lv53). Po sklizení zeleniny jsou body i čas stále nula. Děkuji.
  • Deziluze (SK1)Deziluze (SK1) Komentářů: 1
    Taktéž, asi nás bude víc :)
  • kulich (CZ1)kulich (CZ1) Komentářů: 2
    ahoj ... mě při sklízení plodin neběhá ani podavač.. natož body... prostě stojí ... a nic... jedině, když přeskočím plodinu za 200 zlatých , tak se to rozběhne... ale další plodina to samé... nebudu je zásobit zlatkama... :-((
  • Mařena (CZ1)Mařena (CZ1) CZ1 Komentářů: 44
    Ahoj..jedné moji hráčce se stala podobná věc při sklizni kvítí se ji podavač zasekl a vyžaduje posun za 200 zlatých ,prosím co má dělat .
  • Emtecka (CZ1)Emtecka (CZ1) Komentářů: 3
    Mám s tím také potíže. Vůbec mi to nenačítá sklizeň. Pevně doufám, že bude nějaká "slušná a zajímavá" kompenzace.
    Pokud stále máte problémy se sběrem bodů v akci těžce pracujících, zkuste prosím přeskočit aktuální bednu za zlaté a posunout se na další, abyste body začali sbírat znovu. Ti, kteří bednu přeskočí, aby mohli v události pokračovat, mohou kontaktovat náš tým podpory, aby jim částka zlatých za přeskočení byla vrácena. Bude kompenzováno však pouze jedno přeskočení. Pokud bednu přeskočíte a stále body nemůžete sbírat, nezkoušejte prosím dále přeskakovat bedny, protože tým podpory poskytne zlaté pouze těm, kteří momentálně nemůžou událost hrát a pouze za jedno přeskočení!

black-.-angel @ cs 1
  • BigVejce (CZ1)BigVejce (CZ1) Komentářů: 4
    Dobrý den, jen pro informaci. Časomíra na silu opět nefunguje. Včera mi šla a dnes ráno nic. :-(
    BigVejce (CZ1) napsal(a):
    Dobrý den, jen pro informaci. Časomíra na silu opět nefunguje. Včera mi šla a dnes ráno nic. :-(
    Tak se řiď příspěvkem nad tebou, více k tomu nemám co dodat.

black-.-angel @ cs 1
  • Kacenka07 (CZ1)Kacenka07 (CZ1) Komentářů: 1
    Dobrý den musela jsem použít zlatky abych mohla pokračovat ve dřině ale nevím komu to napsat
    Kacenka07 (CZ1) napsal(a):
    Dobrý den musela jsem použít zlatky abych mohla pokračovat ve dřině ale nevím komu to napsat
    Na podporu:
    http://support.goodgamestudios.com/?g=15&lang=cs.

black-.-angel @ cs 1
Sign In to comment.