Podle jednoho farmáře od nás prý aktualizovali 4x... je to možné? Krátce po půlnoci mu zmizelo krmivo pro prasata a krávy...a nemá Soba...poradila jsem mu, ať napíše na podporu...
Tak jsme dnes čekali že bude santa a ono zase nic . Ani nic napsáno co se děje.
Vážně už nevím... odpověď je pár příspěvků výše. Santa začne až PO aktualizaci. Napsáno právě je, i v oficiálním oznámení, jenže by to taky někdo musel číst..
Kupovat zimní vzhledy ? Za ty ceny určitě ne a navíc by se snaha o zimní náladu tloukla se směsí dekorací Obléknout vše do zimních kabátků - a k tomu dekorace v podobě čajových zahrad, bazénů ... apod.
Ceny zimních vzhledů:
stodola - (oprava - není zdarma ale byl jako výhra z turnajové sezóny)
Zimné vzhľady sú pekné ale dosť predražená sezonna záležitosť:) Aktualizácia k tomu by som asi toľko čakaj chyby neprekvapí ťa nič zlé a to dobré 2x toľko poteší. Povianočné akcie :len tak ďalej ved to tie servery zvládajú Santa: no comment. Kompenzácie: ako vždy,pekné obrázky ale nič pre tých čo do hry vkladajú aj zlato. Tých čo túto hru platia musíme obdivovať,platiť za niečo čo nie je práve v 100% stave je prejav šialenstva
Pokud se někdo chová jinak než já, neznamená to, že je šílený, byť se smajlíkem :-) Já si šílená nepřipadám. Vzhledy jsem si koupila a udělalo mi to velikou radost. Za tu radost mi to i stálo :-) Po dlouhé době se hodila :-)
Pokud se někdo chová jinak než já, neznamená to, že je šílený, byť se smajlíkem :-) Já si šílená nepřipadám. Vzhledy jsem si koupila a udělalo mi to velikou radost. Za tu radost mi to i stálo :-) Po dlouhé době se hodila :-)
Můj obdiv. Za to, jak hodně tě ta hra baví, a jak jsi ochotná se plácnout přes kapsu, za to, že jsi jedním z hráčů, díky kterým ta hra je. A za to, že se za to nestydíš Vzhledy udělaly radost tobě a ty zvedneš náladu spoustě dalších hráčů už jen tím, že ti mohou stepovat za plotem a koukat
Můj obdiv. Za to, jak hodně tě ta hra baví, a jak jsi ochotná se plácnout přes kapsu, za to, že jsi jedním z hráčů, díky kterým ta hra je. A za to, že se za to nestydíš Vzhledy udělaly radost tobě a ty zvedneš náladu spoustě dalších hráčů už jen tím, že ti mohou stepovat za plotem a koukat
Milá Alča ja si za tvoj plot stupiť nemôžem kedže som iný server ale si si nepostrehla že šialenosti su mi blízke Príjemný zvyšok dňa z riešením ms tabuliek pre team GGS
:-)). Netrápí mě co team GGS dělá. Učím se hrát hru tak, aby jsem z ní měla radost a pokud možno žádné boule :-))) Věřím, že se to jednou všechno zase srovná a protože trpělivost není mou silnou stránkou, tak jí budu zatím trénovat :-)))
Komentáře
black-.-angel @ cs 1
black-.-angel @ cs 1
Snad uz to tedy zitra klapne
black-.-angel @ cs 1
black-.-angel @ cs 1
Za ty ceny určitě ne a navíc by se snaha o zimní náladu tloukla se směsí dekorací
Obléknout vše do zimních kabátků - a k tomu dekorace v podobě čajových zahrad, bazénů ... apod.
Ceny zimních vzhledů:
black-.-angel @ cs 1
black-.-angel @ cs 1
Já si šílená nepřipadám. Vzhledy jsem si koupila a udělalo mi to velikou radost.
Za tu radost mi to i stálo :-) Po dlouhé době se hodila :-)