OK spolek jako jeden muž říká že byla 2x ,ale co už , nejde to dohnat ,možná se neobjevilo okno ,ale mince nejsou ani ve vybavení nebo jak říkáš bylo maličko ....díky za odpověd
OK spolek jako jeden muž říká že byla 2x ,ale co už , nejde to dohnat ,možná se neobjevilo okno ,ale mince nejsou ani ve vybavení nebo jak říkáš bylo maličko ....díky za odpověd
Pak tedy přihodím pár čísel, která jsem u nás nezveřejňovala, protože na rozdíl od jiných fór zde nebyla obrovská vlna stížností na nedostatek mincí.
Český server se pohybuje kolem 15. místa, tj. zisky budou přibližně (!) někde mezi:
10 000 bodů pro server na 10. místě = 264 mincí
10 000 bodů pro server na 20. místě = 187 mincí
100 000 bodů pro server na 10. místě = 832 mincí
100 000 bodů pro server na 20. místě = 589 mincí
A naopak, pro získání 500 mincí by bylo třeba nasbírat bodů:
36 125 bodů pro server na 10. místě
72 250 bodů pro server na 20. místě
Dále samozřejmě počty mincí závisí na tvé vlastní aktivitě. Čím více bodů získáváš, tím pomaleji roste množství získaných mincí.
ahojte, už boli pripisované mince z Majstrovstiev sveta?
Poslední ne, budou připsány až s koncem události
Mistrovství skončilo, ale zatím se mi nepřipsaly mince. Stav mého konta se od posledního připsání nijak nezměnil. Mám to nějak řešit s podporou? Nebo se teprve připíšou?
ahojte, už boli pripisované mince z Majstrovstiev sveta?
Poslední ne, budou připsány až s koncem události
Mistrovství skončilo, ale zatím se mi nepřipsaly mince. Stav mého konta se od posledního připsání nijak nezměnil. Mám to nějak řešit s podporou? Nebo se teprve připíšou?
Psala jsem už dřív ,že se nepřipisujou , byla jsem vyvedena z omylu měla jsem pravdu a nikam psát nebudu ,stejně vznikne další pitomina , bych se musela upsat
Ahoj, u nás ve spolku také byla výplata mincí jen 2x za událost...a po skončení události také nic Stálo nás to hodně času a myslím, že i spousta farmářů do toho dala dost zlaťáků a není z toho vůbec nic
ahoj, mám dotaz ,ohledně mincí z mistrovství, do dneška se mi nepřičetly za poslední týden mince z mistrovství, naposledy ve středu 22.11 . 2017 Blbá rozhodně nejsem , protože jsem si potřebovala něco dodělat a čekala jsem na další . Veverka
Taky jsem čekal, že budou. Měli být ve středu, ale mistrovství končilo tak jsem myslel, že je připíší až potom. Jen se pořád ukazovali nabídky na jejich koupení za zlatky.
Nejdříve měli být připsány po skončení Mistrovství...tedy během dneška. Dočetla jsem se, zde na foru, že je snad připíší v pondělí....uvidíme....chtěla bych si koupit asijský kravín :-)
jestli se nepletu,po ukončení mistrovství mě už nenaskočily žádné mince.Byla jsem na 199 místě,takže jsem určitě něco nahrála.Je to správně?Nebo se po ukončení mistr. ještě nějaké mince dávaly?
Komentáře
black-.-angel @ cs 1
black-.-angel @ cs 1
Český server se pohybuje kolem 15. místa, tj. zisky budou přibližně (!) někde mezi:
10 000 bodů pro server na 10. místě = 264 mincí
10 000 bodů pro server na 20. místě = 187 mincí
100 000 bodů pro server na 10. místě = 832 mincí
100 000 bodů pro server na 20. místě = 589 mincí
A naopak, pro získání 500 mincí by bylo třeba nasbírat bodů:
36 125 bodů pro server na 10. místě
72 250 bodů pro server na 20. místě
Dále samozřejmě počty mincí závisí na tvé vlastní aktivitě. Čím více bodů získáváš, tím pomaleji roste množství získaných mincí.
black-.-angel @ cs 1
black-.-angel @ cs 1
Veverka
Spolek: Lesní školka
mince budou připsány až v pondělí
black-.-angel @ cs 1
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/cs/discussion/comment/3700607/#Comment_3700607.
black-.-angel @ cs 1
mince jsou již připsány, stačí aktualizovat stránku. Závěrečný žebříček serverů najdete zde:
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/cs/discussion/comment/3735828/#Comment_3735828.
black-.-angel @ cs 1