Kupil som zlataky prostrednictvom telefonickeho hovoru pred tromi dnami a doteraz mi neboli pripisane... pisal som na technicku podporu, doteraz ziadna odpoved..preco nie je slovencina??
Kupil som zlataky prostrednictvom telefonickeho hovoru pred tromi dnami a doteraz mi neboli pripisane... pisal som na technicku podporu, doteraz ziadna odpoved..preco nie je slovencina??
Česká podpora byla zrušená, využij jiný jazyk. O víkendu ti opravdu nikdo neodpoví, buď trochu trpělivý Navíc pokud už jsi psal na podporu, tak zde ti s tím nikdo nepomůže, pohyby na účtech může prověřit pouze podpora.
Platba byla jako vždy přes TRUSTPAY a proto je mi divné,že se nepřipsaly jako vždy hned. Technická podpora je v angličtině a ne každý ji umí.I když třeba dotaz v angličtině nějak napíšu,ale ta jejich stránka je tak nepřehledná,že stejně nevím kam to napsat. jsem docela naštvaná ....Vendy
Platba byla jako vždy přes TRUSTPAY a proto je mi divné,že se nepřipsaly jako vždy hned. Technická podpora je v angličtině a ne každý ji umí.I když třeba dotaz v angličtině nějak napíšu,ale ta jejich stránka je tak nepřehledná,že stejně nevím kam to napsat. jsem docela naštvaná ....Vendy
Právě zde trvá platba až 5 dní, pokud ti po této době zlaté nepřijdou, teprve potom kontaktuj podporu. Ne dříve, je to zbytečné. Jednak nemohou s tvou platbou nic dělat, jednak je to zbytečný tiket, který je zdržuje od tiketů, kde už evidentně k nějaké chybě došlo. Což není tvůj případ
Dne 19.10.2016 v 12:32 hod. jsem zakoupila 85 000 zlaťáků + bonus 180 ks žetonů,které mi nebyly připsány.Otevřela jsem si podporu,ale není v češtině.
Ahoj, pokud se ti připsaly pouze zlaté bez bonusu, bude třeba kontaktovat podporu. Česká podpora byla zrušena, využij tedy jiný jazyk, klidně s pomocí překladače
To si děláte srandu, že byla zrušena česká podpora??? To už se člověk nedovolá ničeho...Taky jsem včera koupil zlaťáky s bonusy,ale bonusy nikde. To jsem zvědav,jak se s pomocí překladače něčeho dovolám
To si děláte srandu, že byla zrušena česká podpora??? To už se člověk nedovolá ničeho...Taky jsem včera koupil zlaťáky s bonusy,ale bonusy nikde. To jsem zvědav,jak se s pomocí překladače něčeho dovolám
Chtěl bych nahlásit že jsem si dnes koupil zlaťáky, ale nebyli mi připsány, tak že bych prosil aby v tom už někdo udělal pořádek, protože to není poprvé, zrušily jste češtinu a ještě jsou pořád stejné problémy doufám že to dáte do pořádku, nejsem tady od toho abych cpal sem cpal peníze pro nic za nic!!!
Chtěl bych nahlásit že jsem si dnes koupil zlaťáky, ale nebyli mi připsány, tak že bych prosil aby v tom už někdo udělal pořádek, protože to není poprvé, zrušily jste češtinu a ještě jsou pořád stejné problémy doufám že to dáte do pořádku, nejsem tady od toho abych cpal sem cpal peníze pro nic za nic!!!
Viz výše - záleží na způsobu platby. Pokud ani po 5 dnech zlaté neobdržíš, bude třeba kontaktovat podporu.
Dobrý den dneska jsem provedla platbu jak byla ta výhoda 2 v 1 a do ted mi nepřišly zlatáky četla jsem že to může trvat i 48 hodin,to chápu a můj dotaz zní nepřijdu o ten bonus?Nikdy jsem tak dlouho nečekala .a peníze mi to už z účtu strhlo.
dnes jsem zakoupila zlaťáka s 200% bonusu, bohužel peníze mi strhlo , ale zlatky připsány nejsou. Co mám dělat ?
Ahoj. Počkej, při platbě převodem to někdy trvá 3-5 pracovních dní než se připíšou. Pokud je nebudeš mít ani pak musíš napsat na podporu. Nepiš ale dřív.
Tak to by měli připsat hned myslím. Proběhlo všechno v pořádku? Ještě tady dříve někdo psal, že se mu zlatky načetly když se odhlásil a přihlásil do hry. Tak to zkus.
No tak zbývá asi už jen podpora. Ale v češtině je zrušená. Musíš psát v jiném jazyce, který zvládneš nebo s překladačem. A vidíš tak počkej do zítra s tou podporou, jak píše Maja.
Přes SMS jsem si koupila zlaťáky, ale žádné se nepřipsaly. Neumím si ověřit, jestli mi byly odečteny z mobilu peníze, proto to nechci zkoušet znovu, abych nepřišla o dvojnásobné peníze. Jak mám postupovat?
Přes SMS jsem si koupila zlaťáky, ale žádné se nepřipsaly. Neumím si ověřit, jestli mi byly odečteny z mobilu peníze, proto to nechci zkoušet znovu, abych nepřišla o dvojnásobné peníze. Jak mám postupovat?
Ahoj, zpracování platby nějakou dobu trvá. Pokud ti ani do úterka zlaté nepřijdou, kontaktuj podporu.
Dobrý den,
teprve dnes, 5.11.2016 mi přišla odpovědní SMS ve znění: "Cena zprávy 99,00 Kc s DPH za službu GGS Shop 2 Pomoc? 800-700-372 nebo boku.com/help" jako odpověď na můj požadavek na zakoupení 5200 zlaťáků, ze dne 3.11.216. Žádné mi ale na farmu vedenou pod názvem fourierova připsány nebyly.
Další pokus o zakoupení zlaťáků v téže výši jsem učinila dne 4.11.2016, ale opět mi žádné zlaťáky připsány nebyly a zatím jsem ani na tuto objednávku nedostala odpovědní SMS.
Do této doby jsem žádné problémy s objednávkou zlaťáků nezaznamenala a věřím, že v těchto dvou případech mi vyjdete vstříc. Děkuji za kladné vyřízení mého problému. S pozdravem Fourierova
Dobrý den,
teprve dnes, 5.11.2016 mi přišla odpovědní SMS ve znění: "Cena zprávy 99,00 Kc s DPH za službu GGS Shop 2 Pomoc? 800-700-372 nebo boku.com/help" jako odpověď na můj požadavek na zakoupení 5200 zlaťáků, ze dne 3.11.216. Žádné mi ale na farmu vedenou pod názvem fourierova připsány nebyly.
Další pokus o zakoupení zlaťáků v téže výši jsem učinila dne 4.11.2016, ale opět mi žádné zlaťáky připsány nebyly a zatím jsem ani na tuto objednávku nedostala odpovědní SMS.
Do této doby jsem žádné problémy s objednávkou zlaťáků nezaznamenala a věřím, že v těchto dvou případech mi vyjdete vstříc. Děkuji za kladné vyřízení mého problému. S pozdravem Fourierova
Ahoj, tady s tím nikdo nic nenadělá, platby může prověřit pouze podpora, obrať se tedy na ni.
Ahoj, také jsem koupila 3.11. a 4.11.2016 zlaťáky, ale ani z jednoho nákupu se mi nepřipsaly. Psala jsem na podporu, ale dostala jsem odpověď v angličtině, kde se mi omlouvají, že v českém jazyce nejsou schopni mou reklamaci vyřídit. Můžete mi někdo poradit, jak postupovat dál. Moc děkuji za pomoc
Komentáře
Ano podpora v češtině byla zrušena. Musíš napsat v jazyce který ovládáš nebo použít překladač.
black-.-angel @ cs 1
edit: sloučení vláken (black-.-angel)
black-.-angel @ cs 1
black-.-angel @ cs 1
black-.-angel @ cs 1
black-.-angel @ cs 1
black-.-angel @ cs 1
Tak už je to v pořádku
edit: sloučení příspěvků (black-.-angel)
Počkej, při platbě převodem to někdy trvá 3-5 pracovních dní než se připíšou. Pokud je nebudeš mít ani pak musíš napsat na podporu. Nepiš ale dřív.
už jsem zkusila všechno a nic, fakt mě to přestává bavit, takhle jen znechutí hráče
A vidíš tak počkej do zítra s tou podporou, jak píše Maja.
díky za radu, už se to naštěstí vyřešilo. Zlaťáky i s bonusem jsou připsány.
black-.-angel @ cs 1
black-.-angel @ cs 1
také jsem koupila 3.11. a 4.11.2016 zlaťáky, ale ani z jednoho nákupu se mi nepřipsaly. Psala jsem na podporu, ale dostala jsem odpověď v angličtině, kde se mi omlouvají, že v českém jazyce nejsou schopni mou reklamaci vyřídit. Můžete mi někdo poradit, jak postupovat dál. Moc děkuji za pomoc