Otázky a odpovědi k události: Kolo štěstí

v inventáři je u žetonů napsaný - najdeš interakcí s: kolo štěstí. budou teda padat i na farmě nebo ne? a jestli i na farmě, tak furt, nebo jenom když je akce kolo štěstí?
Post edited by black-.-angel (FormerMod) on
D77 @ cs 1
0
Sign In to comment.
Komentáře
Chtěl bych vědět jak mohu postupovat při dalším kole, proto vás prosím o podrobném postupu. Děkuji
The Golden Palace
Na forum Rose hodila "Další žetony můžete poté najít také na své farmě - mohou náhodně vyskočit při jakékoliv činnosti, kterou provedete (sklízení, produkce, atd.)."
Ale to vyvracia napis v casti Vybaveni pri zetonoch -> Najdes v interakci s: Kolo stesti
Teda uvidime, ale ak je sanca ze padnu z beznych interakcii, tak urcite velmi mala.
The Golden Palace
ten nápis je chybný ;-)
všeobecné obchodní podmínky ... platební support
Zde mi můžete napsat soukromou zprávu
Dnes som tu mal moznost byt komplet cely cas takze nepada to zrovna najcastejsie..
a jak je možné že mě za dobu hry nevypadl ani jeden
jj je to pravda. u nás padly členovi už 3 žetony a zbytku ani jeden :_(( asi nám vybral příděl na celej spolek a den :-)).. Naděje umírá poslední, tož hurá do farmaření :-)
....................................
na kole štěstí jsem si vytočila houpací síť a nikde ji nemůžu najít. Poradí mi, prosím někdo?
Děkuji
Ahoj
Ahoj. Útulný piknik je v nabídce základního točení kolem,pokud ti padne políčko dekorace. Ještě lze vytočit co já vím tak místo na grilování, zmrzlinový vozík a velký okrasný strom (těch mám 23 dokobce :-) ). Co se pak hřiště týče, to lze vytočit jen prémiovým zatočením
Ahoj chyba to není, dekorace se dá vytočit i mimo jasckpotové točení. Můžeš získat: piknik, gril, velký okrasný strom atd
padá vše ale ne vždy má člověk zrovna štěstí.
S pozdravem
A pro vysoký lvl velký okrasný strom je taky super dekorace ..... škoda, že nejde někomu darovat :-))
Tak aspoň budeme mít štěstí jinde ...