Domů Czech Technické problémy & bugy

nelze sklidit pole

ahoj :-)  zaseklo se mi pole se zlatymi kvetinami s opakovanou sklizni:-(  uz jsem zkousela vse co se da ale vubec to nereaguje    diky za odpoved

Komentáře

• PandaPanda Moderator, Announcement_Rights_CS Komentářů: 1,955
    ahoj :-)  zaseklo se mi pole se zlatymi kvetinami s opakovanou sklizni:-(  uz jsem zkousela vse co se da ale vubec to nereaguje    diky za odpoved
    Ahoj
    Skliď vše co můžeš a pak na zaseknuté pole použij turbo sklízeč. Je za zlato. Mělo by to fungovat.

• stehlikovaSta41 (CZ1)stehlikovaSta41 (CZ1) CZ1 Komentářů: 27
    ok diiiky:-)

• henriette (CZ1)henriette (CZ1) CZ1 Komentářů: 333
    upraveno 03.06.2023
    ahoj Pando , hráčka ze spolku má podobný problém ,jen políčka jsou na obsidiánové farmě , prostě nejdou sklidit  .....jak na to ?
     vše v pořádku ,použila tvojí předchozí odpověd a zadařilo se ,už sklízí
    Post edited by henriette (CZ1) on
    henriette @ cs 1
  • bedru (CZ1)bedru (CZ1) CZ1 Komentářů: 505
    na ostrovní farmě jsem zasila speciál pomerančů  které mají trvat cca 6hodin, mi to trvá 4hodiny  což je sice hezké ale nejde mi tam dát na to mořské při tom mám 4mořské , 27 modrých tady mi to ukazuje že nemám  nic
    , po aktualizaci mám celou ostrovní na nic
    bedru (CZ1) napsal(a):
    na ostrovní farmě jsem zasila speciál pomerančů  které mají trvat cca 6hodin, mi to trvá 4hodiny  což je sice hezké ale nejde mi tam dát na to mořské při tom mám 4mořské , 27 modrých tady mi to ukazuje že nemám  nic
    , po aktualizaci mám celou ostrovní na nic
    Ahoj
    Vymazání historie prohlížení, anonymní okno, jiný prohlížeč nepomůže? Vždycky je dobré to vyzkoušet a když tak napsat, jestli to potom funguje nebo ne (myslím jestli nebudou zpět řasy a prémiový humus)

to jsem zkoušela ale dělá mi to na dvou různých pc, to mořské se mi neukázalo při speciálech u obyčejného to bylo v pořádku. Nikdy jsem neměla problém tohle je poprvé.
    tak už jsem na to přišla pokud nedám na ostrovní farmě nebo obsidianové farmě  zasetí s opakovaním farma funguje v pohodě, jak dám opakování nelze sklidit- pak se ptám když mám zaplacenou službu jaký to má smysl, když to nemůžu použít, kolegyně ve spolku to samé
  • Bobby2 (CZ1)Bobby2 (CZ1) CZ1 Komentářů: 1,611
    Mám to samé a rozhoupávám se psát na podporu.
     Když jsi přišel na svět, plakal jsi a všichni se radovali. Žij tak, aby všichni plakali, až jej budeš opouštět

bedru (CZ1) napsal(a):
    tak už jsem na to přišla pokud nedám na ostrovní farmě nebo obsidianové farmě  zasetí s opakovaním farma funguje v pohodě, jak dám opakování nelze sklidit- pak se ptám když mám zaplacenou službu jaký to má smysl, když to nemůžu použít, kolegyně ve spolku to samé
    Ahoj
    S opakovanou sklizní je už dlouhou dobu chyba ve hře. Může se vyskytnout kdekolik, kde ji použiješ nejan na ostrovní nebo obsidiánové farmě. Takže lépe ji nepoužívat. Zaseklou sklizeň sebereš s pomocí turbo sklízeče - nejdříve sklidit vše manuálně a použít ho pak na zaseklý objekt.
    Nezbývá než čekat na opravu.

jaký má pak smysl že ji máme koupenou za zlatky a nefunguje pro mě postrádá smysl ale děkuju za vysvětlení
Sign In to comment.