ahoj Pando , hráčka ze spolku má podobný problém ,jen políčka jsou na obsidiánové farmě , prostě nejdou sklidit .....jak na to ? vše v pořádku ,použila tvojí předchozí odpověd a zadařilo se ,už sklízí
na ostrovní farmě jsem zasila speciál pomerančů které mají trvat cca 6hodin, mi to trvá 4hodiny což je sice hezké ale nejde mi tam dát na to mořské při tom mám 4mořské , 27 modrých tady mi to ukazuje že nemám nic , po aktualizaci mám celou ostrovní na nic
na ostrovní farmě jsem zasila speciál pomerančů které mají trvat cca 6hodin, mi to trvá 4hodiny což je sice hezké ale nejde mi tam dát na to mořské při tom mám 4mořské , 27 modrých tady mi to ukazuje že nemám nic , po aktualizaci mám celou ostrovní na nic
Ahoj Vymazání historie prohlížení, anonymní okno, jiný prohlížeč nepomůže? Vždycky je dobré to vyzkoušet a když tak napsat, jestli to potom funguje nebo ne (myslím jestli nebudou zpět řasy a prémiový humus)
to jsem zkoušela ale dělá mi to na dvou různých pc, to mořské se mi neukázalo při speciálech u obyčejného to bylo v pořádku. Nikdy jsem neměla problém tohle je poprvé.
tak už jsem na to přišla pokud nedám na ostrovní farmě nebo obsidianové farmě zasetí s opakovaním farma funguje v pohodě, jak dám opakování nelze sklidit- pak se ptám když mám zaplacenou službu jaký to má smysl, když to nemůžu použít, kolegyně ve spolku to samé
tak už jsem na to přišla pokud nedám na ostrovní farmě nebo obsidianové farmě zasetí s opakovaním farma funguje v pohodě, jak dám opakování nelze sklidit- pak se ptám když mám zaplacenou službu jaký to má smysl, když to nemůžu použít, kolegyně ve spolku to samé
Ahoj S opakovanou sklizní je už dlouhou dobu chyba ve hře. Může se vyskytnout kdekolik, kde ji použiješ nejan na ostrovní nebo obsidiánové farmě. Takže lépe ji nepoužívat. Zaseklou sklizeň sebereš s pomocí turbo sklízeče - nejdříve sklidit vše manuálně a použít ho pak na zaseklý objekt. Nezbývá než čekat na opravu.
Komentáře
Skliď vše co můžeš a pak na zaseknuté pole použij turbo sklízeč. Je za zlato. Mělo by to fungovat.
vše v pořádku ,použila tvojí předchozí odpověd a zadařilo se ,už sklízí
, po aktualizaci mám celou ostrovní na nic
Vymazání historie prohlížení, anonymní okno, jiný prohlížeč nepomůže? Vždycky je dobré to vyzkoušet a když tak napsat, jestli to potom funguje nebo ne (myslím jestli nebudou zpět řasy a prémiový humus)
S opakovanou sklizní je už dlouhou dobu chyba ve hře. Může se vyskytnout kdekolik, kde ji použiješ nejan na ostrovní nebo obsidiánové farmě. Takže lépe ji nepoužívat. Zaseklou sklizeň sebereš s pomocí turbo sklízeče - nejdříve sklidit vše manuálně a použít ho pak na zaseklý objekt.
Nezbývá než čekat na opravu.